Faʻafefea ona suia le faila o le download i le Edge Browser

I le faʻamatalaga fou a Microsoft Edge, lea na faʻaalia i le Windows 10, i le taimi e le mafai ai ona suia le pusa saula i totonu o tulaga: e leai lava se mea faapena. E ui lava, ou te le vaʻaia o le a aliali mai i le lumanaʻi, ma o lenei faatonuga o le a le aoga.

Ae peitaʻi, afai e te manaʻo e fai ina ia mafai ona teu faila i se isi nofoaga ae le o le tulaga o le "Downloads", e mafai ona e faia lenei mea e ala i le suia o tulaga o lenei pusa lava ia poʻo le faʻasaʻoina o se tasi tulaga taua i le Windows 10 registry, lea ma o le a faamatalaina i lalo. Vaʻai foi: Faʻafeiloaʻi vaaiga lautele a Edge, Faʻafefea ona fatuina se gaosi Microsoft Edge i luga o le komepiuta.

Suia le ala i le "Downloads" faʻaputu e faʻaoga ai ona faʻaoga

E oʻo lava i se tagata faʻapitoa e mafai ona faʻafeiloaʻi le auala muamua e suia ai le nofoaga o le faasaoina o faila na siiina. I le Windows 10 Explorer, kiliki-i luga o le "Download" folder ma kiliki "Āiga."

I le faamalama o meatotino o loo tatala, tatala le Lisi o nofoaga, ona filifili lea o se pusa fou. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e gaoioi uma mea o loʻo i ai nei o le "Downloads" i le nofoaga fou. A maeʻa ona faʻaogaina tulaga, ole a faʻapipiʻiina e faila ile Edge ia faila i le nofoaga e te manaʻo ai.

Suʻeina o le auala i le 'upega tafaʻilagi' "i le faatonu o le Windows 10

O le auala lona lua e fai ai le mea lava e tasi, o le faʻaaogaina lea o se faʻamaumauga o le resitala, e faʻalauiloa lea mea, faʻasalaga le Windows key + R i luga o le piano ma le ituaiga faʻatonutonu i le faamalama o le "Run", ona kiliki lea "Ok."

I le faatonu resitala, alu i le vaega (foliga) HKEY_CURRENT_USER SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion Explorer User Shell Folders

Ona, i le itu tonu o le faatonu resitala, saili le tau % USERPROFIL / Downloadse masani ona taʻua {374DE290-123F-4565-9164-39C4925E467B}. Faalua ona kiliki i luga ma suia le ala i soʻo se isi auala e te manaʻomia e teu ai i luga i le lumanaʻi mea e teu ai i le Edge browser.

A uma ona faia suiga, tapuni le faatonu o le resitala (o nisi taimi, ina ia mafai ai ona aloaia ia faatulagaga, toe manaʻomia se komipiuta).

E tatau ona ou taʻutaʻu atu e tusa lava pe o le a le mea e le mafai ai ona suia le faila download download, ae o loʻo tumau pea le le faigofie tele, aemaise lava pe afai e faʻaaogaina e teu ai faila eseese i nofoaga eseese, e faʻaaoga ai mea e tutusa i isi mataʻupu "Save As". Ou te manatu i le lumanaʻi o Microsoft Edge, o lenei auiliiliga o le a faʻamaeʻaina ma faʻateleina le faʻaoga-tagata.