Fofoina o le faʻafitauli i le faʻaogaina e le uma o faʻafouga Windows

I le faleoloa meafale, o le faʻataʻitaʻiga 3D o loʻo faʻaaogaina lautele. Mo le mamanu o meafale meafale e tele polokalama ua maeʻa ona le mafai ona faitauina. O se tasi oi latou nei o le Kapeneta Faavae. Faʻatasi ai, e mafai ona e faia ni laulau, laʻei, kapisi, laei, ma isi - i se tulaga lautele, soʻo se meafale fale.

O le mea moni, o le Kapeneta le Kapeneta e le o se polokalama tutoʻatasi, ae na o se laupepa o le tele o le Basis-Furniture-Designer system. Ae e mafai ona e siiina ese. O se faiga faʻaonapo nei faʻaonapo nei mo le faʻataʻitaʻiga 3D, fuafuaina mo pisinisi tetele ma le tele-tele. Faʻatasi ai, e vave ona e faia ni faʻataʻitaʻiga o mea tau oloa - o le fatuina o se tasi faataitaiga e oo atu i le 10 minute.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: O isi polokalama mo le fausiaina o mamanu

Fausia o faʻataʻitaʻiga

O le Kapeneta Faavae e mafai ai ona e fatuina se poloketi o meafale eseese i le semi-automatic mode, ma faia le tele o gaioiga faʻapitoa mo le tagata e faʻaaogaina: mamanu vaega ole mezzanine, faʻatulagaina o laina o fata ma fao, faitotoa, ma isi. Ae i le taimi lava e tasi, e mafai ona e faasaʻoina uma suiga na faia e le polokalama. E iai foi iinei o le ae maua ai se faletusi masani ma se ituaiga o mea eseese e mafai ona e faʻatumuina oe lava. Ae, e le pei o Astra Design Furniture, e na o elemene o meafale meafale.

Faʻalogo!
A e amata muamua atonu o le a leai ni faletusi. O le mea lea, pe a faʻaopopo pusa, avanoa, faitotoa, e tatau ona kiliki le "Open Library" ma filifili le faletusi e te manaʻomia, fuafua i mea o loʻo e sailia.

Tuʻu

I le faaopoopo atu i le mamanu o meaafale, ua saunia foi e le Kapeneta Basis le lisiina o meaafale ma lona nofoaga. O iinei e mafai ona e maua ai le lagolago, faʻaaogaina, faia o se faʻavaa, se pa, seti le faʻasusili ma sili atu.

Mea faʻamau

I totonu o le Basis-Kapeneta o faʻamaumauga e faʻapipiʻiina lava ma sili ona talafeagai mai le manatu o le polokalame. Ae e mafai lava ona e gaoioi i taimi uma pe suia foliga ma faʻataʻitaʻiga. I totonu o le faʻamaumauga, o le a maua ai fao, sikilima, togi, paga, siaki Euro ma isi.

Faʻapipiina le faitotoa

O faitotoa i totonu o le Basis-Cabinet e tele foi tulaga. E mafai ona e faia iinei ni tuʻufaʻatasiga eseese mai ituaiga eseese o fafie po o fafie ma tioata, e mafai ona e filifilia ituaiga faʻalelei ma ituaiga o faitotoa: faʻavalea pe masani, faʻailoga poʻo le faʻavaa. Filifili foi vaega ma toe faʻaaoga.

Totoina

Soo se tasi o lau galuega faatino e mafai ona faaliliuina i se ata tusi. E mafai ona e fatuina se ata lautele lautele mo le galuega atoa, poʻo mo elemene taʻitasi. O le ae maua foi faʻamatalaga mo le faʻapotopotoga, faʻamau, mea faʻaoga. E leai se avanoa i le PRO100.

Mama

1. Tausaga mamanu-mamanu;
2. Atinaʻe faigofie ma faʻaogaina;
3. E le mafai ona matauina le maualuga o le saoasaoa o galuega;
4. Faʻasalaga faʻavela.

Faʻafitauli

1. O le tapulaa faatapulaaina o le demo;
2. E faigata ona malamalama e aunoa ma le aʻoaʻoina.

Basis Cabinet o se polokalame faʻapolofesa mo le faʻataʻitaʻiga 3D o meaafale. I luga o le upega tafaʻilagi aloaia e mafai ona e sii maia na o se tapulaa faatapulaa o le faatemokalasi o le Basis-Cabinet. E ui o le fesoʻotaʻiga e le faʻaogaina, o le a faigata tele i le tagata lautele ona malamalama e aunoa ma se fesoasoani. Ae i le taimi lava e tasi, e fesoasoani le Kapeneta i le faʻaaogaina e ala i le faia o faʻasologa masani mo ia.

Faʻapitoa faʻataʻitaʻiga o le Basis Cabinet

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

Basis Faufale E faʻapefea ona fatuina se mamanu meafale i le Basis Furniture maker? Fale o le BCAD K3-Meafale

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Basis Cabinet is a program for designing cabinet furniture with the ability to work in semi-automated mode, pe a faʻaalia gaoioiga masani nai lo le tagata faʻaaogaina.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Basis Center
Tau: $ 329
Toa: 71 MB
Gagana: Rusia
Version: 8.0.12.365