O le a se mea e tatau ona ou faia pe afai e misi le meafaigaluega i le AutoCAD?

O le komepiuta o se masini faʻapipiʻiina ma se seti faʻamaufaʻailoga o ki na faʻatulagaina i se poloaiga manino. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei masini o le taina, puleaina o masini komepiuta, polokalame ma taaloga. O le piano e tu i luga o se tulaga tutusa pe a manaʻomia i se kiore, aua a aunoa ma nei pepelala e matua le talafeagai lava le faʻaaogaina o se PC.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona filifili se kiore mo se komepiuta

Taiala Filifilia o le Keyboard

E le tatau ona e faʻaeteete e uiga i le filifiliga o lenei masini, o lea e tatau ona e gauai atu i auiliiliga o le a faafaigofieina ai le galuega i le komepiuta ma taina ai se mea sili atu ona manaia. Seʻio tatou tilotilo totoa i mataupu faavae o le filifilia o se piano.

Pusa masini

Ua vaevaeina palota i ni ituaiga, ua mamanuina faapitoa mo vaega eseese o tagata faʻaoga, tuʻuina atu galuega faʻaopoopo ma o loʻo i ai i vaega taʻitasi tau. O nisi oi latou e tele ituaiga eseese:

  1. Tala faʻatatau poʻo le ofisa. O loʻo i ai pea i le taimi nei se faʻatulagaga masani, o se numera telefoni numera, lea o le a faigofie aʻo galue i le Word ma le Excel. O poloketi o lenei ituaiga o loʻo i ai se mamanu faigofie, i le tele o tulaga e leai ni faʻaopoopoga, o pamu puluvaga e faia i le taulaiti taugofie ma e le faigofie. O fesuiaiga e faapitoa lava le membrane, talu ai o la latou gaosiga e taugofie.
  2. Ergonomic. Afai e te suʻesuʻeina le metotia o le lomitusi mataga pe faʻaaogaina, e masani ona faʻasolo le tusiga, ona avea lea o se keyboard ma mea lelei mo oe. E masani lava ona i ai se foliga faʻafefete ma se vaeluaga o avanoa. O lenei fomu e vaeluaina le masini i ni vaega se lua, pe a lima e tatau ai. O le le lelei o ia ituaiga masini e le talafeagai mo tagata uma e faaaogaina, ae mo nisi foi, e ono faigata ona fetuunai i lenei faatulagaga o ki.
  3. Vaʻai foi: Faʻapefea ona aʻoaʻo vave i luga o le komepiuta

  4. Multimedia O le komepiuta e sili atu pei o se laupapa telefoni ma le miliona moli, uili ma faʻaoga. Ua faʻapipiʻiina i latou i se seti o kī faaopoopo, lea e le mafai ona latou tali atu i le puleaina o le voluma, masini, pepa, faʻavae le faʻalauiloaina o polokalama. O nisi taimi latou te faʻafesoʻotaʻi ai masini ma se masini faaleotele leo. Le leai o ni komipa i la latou lapoa ma le i ai o ki le aoga.
  5. Taaloga Taʻaloga Faʻatulaga faapitoa mo tagata taaalo. O se faʻataʻitaʻiga o nisi o faʻataʻitaʻiga o alo ma alofilima W, A, S, D. O nei fesuiaiga e mafai ona i ai se mea faʻapipiʻi pe eseese i le mamanu mai isi mea uma. O masini taʻavale e masani lava e leai se numera telefoni, o nei ituaiga o tauvaga e taʻua o taʻaloga, o loʻo faʻatusatusa ma malamalama. O loʻo i ai isi ki o loʻo faʻamaonia ai nisi o mea e ala i le polokalama.

Faʻafiafia fale

I le faʻaopoopoga i ituaiga o kesi e eseese i le ituaiga o mamanu o le mataupu. O nei mea e mafai ona faʻaaogaina, tekonolosi ma isi galuega tauave. Afai e te gauai atu i le maketi o masini, ona i ai lea i totonu o faʻataʻitaʻiga e tele ituaiga:

  1. Tagavai. E i ai le tele masani, o le numera numera i le taumatau, e masani lava e leai ni faʻaopoopoga, o loʻo i ai se tuʻufaʻatasia poʻo se mea e mafai ona aveeseina i lalo o le alofilima o lou lima. O mamanu o lenei mamanu e masani ona maua i le paketi ma ituaiga taʻaloga.
  2. Faʻailoga. E le tele ni tagata gaosiga e faia ni faʻataʻitaʻiga, ae o loo maua pea i faleoloa. O le mamanu e mafai ai e oe ona gaugau le piano i le afa, ma faʻapipiʻi.
  3. Faʻapitoa. O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, o le tele o taaloga, e iai se mamanu faʻapitoa. E masani lava e mafai ona aveeseina o se numera numera, o se laulau e iai ki faaopoopo, o se tulaga i lalo o le alofilima o lou lima ma se isi faʻaopoopoga.
  4. Rubup. E i ai se ituaiga o mamanu. O le komepiuta e matua afaina, o le mea lea e faʻaaogaina ai na o suiga o le membrane iina. E mafai ona gagau, lea e faʻamaonia ai.
  5. Skeleton. O lenei ituaiga o mamanu e foliga mai o se mea vaaia. Faʻaaogaina tele i kesi uila ma masini faʻaaoga. O lona uiga i le tatala o foliga o suiga, lea e foliga mai ai e le masani ai le masini, ma o le a sili atu ona matauina le malamalama i tua. Pau lava le aoga aoga o lenei mamanu o le faigofie lea o le faamamaina mai otaota ma pefu.

E le gata i lea, e taua le matauina o se tasi mamanu. E masani ona fai e le au gaosiga a latou laupepa, ae aua le lapatai e uiga i le le mafai ona latou fufuluina. O le tele o taimi, o le mamanu e tuʻuina atu ai vai. Afai e te sasaina le lauti, sua poo le pulu, o le a tumau pea ki i le lumanaʻi.

Ituaiga o fesuiaiga

Faʻailoga

O le tele o poloketi o loʻo faʻaaogaina ai le sui. O la latou gaioiga o gaioiga e matua faigofie lava - pe ae lolomiina se ki, o le avega e tuʻuina i luga o le paʻu paʻu, lea o le a suia ai le mamafa i le membrane.

O masini fuamoa e taugofie, ae o lo latou le lava i le taimi puupuu o suiga, i le faigata o le sui o ki ma le leai o se eseesega. O le mamafa malosi o toetoe lava o faʻatusa uma lava e tasi, e le o se lagona lelei, ma ina ia mafai ona fai se kiliki lona lua, e tatau ona e faʻatagaina atoa le ki.

Mechanical

O poloketi e faʻaaogaina ai masini e taugofie i le gaosiga, ae latou te ofoina atu i le aufaʻataulaga se punaoa sili atu o keystrokes, filifiliga o fesuiaiga, ma le faigofie o le sui. Ua faʻatino ai foi le faʻatinoga o se kiliki i luga o le ki e aunoa ma le manaʻoga e faʻasalaina atoa. Ua faʻatulagaina le faʻaaogaina o masini ina ia mafai ai ona e faʻaauau i luga o le luga o le fogaeleele, faʻamalosia le piston, faʻafefe le mamafa i le mataupu, ona faʻagaoioia ai lea o le peleni, ma faʻapipiʻi le puna i luga o le laupapa eletise.

E tele ituaiga o fesuiaiga, e tofu lava ma ona uiga. O kamupani sili ona lauiloa o suiga o le kamupani Cherry MX, o le piano faatasi ma i latou e sili ona taugata. E tele a latou tala faʻatatau taugofie, oi latou ia e sili ona talitonuina ma lauiloa o Outemu, Kailh ma Gateron. Latou te eseese uma lava i lanu na faʻafeiloaia e Cherry, analog, i le faasologa, ia faʻaaoga foi nei faatusa e faʻamaonia ai uiga. Sei o tatou tilotilo i nisi o ituaiga masani o le faʻaogaina o masini:

  1. Red. O suiga mumu e sili ona lauiloa i tagata taaalo. E i ai la latou laina laina, e aunoa ma se kiliki, e mafai ai ona e kiliki vave. E fesoasoani lenei mea ma faʻalūlū lemu - e manaʻomia ona e faia se taumafaiga i le tusa ma le 45 kene.
  2. Blue. I le taimi o le taotoga, latou te tuʻuina atu se kiliki uiga lelei, o lona maualuga ma le paʻu e mafai ona matua ese mai le eseese o gaosiga. O le malosi o le mamafa e tusa ma le 50 kalama, ma le maualuga o le tali ma le tapulaa aupito maualuga e masani ona faalauiloaina, lea e mafai ai ona e kiliki i se saoasaoa vave. O nei suiga e sili ona lelei mo le lolomiina.
  3. Black. O le faʻaaogaina o le lanu uliuli e manaʻomia ai le 60, ma o nisi 65 karama - o le mea lea e sili ona faigata ai i isi ituaiga uma. E te le faʻalogo i se kiliki lelei, o suiga e laina, ae o le a mautinoa lava le lagona o le ki. Faʻafetai i lenei mana o kiliki, o kiliki faʻafuaseʻi e toetoe lava a vavaeeseina uma.
  4. Brown. O le suiga o Brown o se mea i le va o le lanu uliuli ma le uliuli. Latou te le o iai se kiliki lelei, ae o le amataga e manino lava le lagona. O lenei ituaiga fesuiaiga e lei mauaa i totonu o tagata faaaoga, o le toʻatele ua manatu o le mea pito sili ona le talafeagai i le laina.

Ou te fia faʻalogo - o le malosi o le faʻamalosi ma le mamao i le faʻaosoina o tagata fesuiaʻiga taitasi e mafai ona lagona sina lagona. E le gata i lea, afai o le ae faʻatau se piano mai Razer, ona siaki ai lea o latou suiga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia pe fesili i le tagata faatau mo a latou faʻamatalaga. O lenei kamupani e maua ai ona lava suiga, e le tutusa ma Cherry.

O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga o kiki laupapa e iai ni suiga faʻafefiloi i luga o le maketi; e le mafai ona faʻamalamalamaina eseese; o nei tagata gaosi oloa e tuʻuina atu ona lava uiga e sui ai. E le gata i lea, o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga na o nisi o ki e faʻainisinia, ma o isi mea o ni tagata, o lenei mea e faʻataga ai oe e teu tupe i luga o le gaosiga ma faʻaoga le taugofie.

Isi kī

O nisi faʻataʻitaʻiga o poloketi o soʻo se ituaiga ua faʻapipiʻiina i ai isi kī faaopoopo e faʻatino ai nisi galuega. O se tasi o pito sili ona aoga o le ki, o nisi taimi e faʻaaogaina foi i le foliga o se uili, ae ia tele ni avanoa avanoa.

Afai o le masini ua i ai ni faʻaopoopoga faʻaopoopo mo le fetuunaiga o le leo, o lona uiga, atonu o loʻo i ai isi pulega o ala o faasalalauga. Latou te faʻatagaina oe e faʻasolo vave auala, taofi le toe foʻi, amata le tagata taalo.

O nisi faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina ma se Fn faaopoopo, e tatalaina ai avanoa mo ni faʻapotopotoga fou. Mo se faʻataʻitaʻiga, ao taofiofi Fn + f5, fesuiaiga i le va o siaki e tupu poʻo se galuega faapitoa e le atoatoa. E faigofie tele ma e le faʻaogaina avanoa faaopoopo i luga o le komepiuta.

E masani lava, o mea tau taaloga o loʻo faʻapipiʻiina ma se laulau e faʻaaogaina ai le kuluma. O la latou fusi e faʻatinoina e auala atu i polokalama, ma le faʻapipiʻiina o soʻo se kī pupuu poʻo le faʻatinoga o nisi o taga e avanoa.

O faʻaopoopoga sili ona leai se aoga o le puleaina o le suʻega ma le faʻalauiloaina o faʻataʻitaʻiga Windows, mo se faʻataʻitaʻiga, o se calculator. Afai e te talitonu i iloiloga o tagata, e toetoe lava a le faʻaaogaina.

Fuafuaga o mea e masani ai

Keyboard e mafai ona ese le mamafa - e faʻatatau i lona telē, le numera o galuega faaopoopo ma ituaiga o suiga. I le avea ai o se tulafono, o poloketi masini e sili ona faigata, ae sili atu ona mausali i soo se mea ma e le punou. Aua le faʻamalo le masini e fesoasoani i paʻu vae, o loʻo i luga o itu, ae masani ona toesea i luga o le tulaga, lea e maua ai se selu i luga o le galuega galue.

E le gata i lea, e tatau ona e gauai atu i le tulaga i lalo o le pama. E tatau ona lava le lapoa mo le lima e malolo lelei ai. O le tulaga e mafai ona faia i le palasitika, o le paʻu poʻo isi mea vaivai, lea e mafai ai lima ona le vaivai. O paʻapaʻa taʻavale e masani lava ona faʻapipiʻiina i se mea e mafai ona aveese mai le paluga, e faʻatūina i luga o ni paʻu poʻo ni manoa.

Fesoʻotaʻiga faʻatasi

Le tele o kesipaʻa faʻaonaponei e fesoʻotaʻi ma USB. O lenei mea e mautinoa ai le le faatuai, faʻaauau le faʻaogaina e aunoa ma le toilalo.

Afai e te faʻatauina se masini mo se komepiuta tuai, ona aoga ai lea ona e faʻafesoʻotaʻi e ala i le PS / 2 faʻapipiʻi. E masani ona tupu e le mafai e PC matutua ona maua se keyboard i le taimi o le amataga o le BIOS.

E le gata i lea, e tatau ona e gauai atu i le uumi o le uaea, fusia ma puipui mai le punou. Vaʻavaʻai i le telefoni sili i totonu o se mea-faʻapipiʻiina, e le o se mea faigata, ae faʻapitoa i se manatua. Lelei masini komepiuta e fesoʻotaʻi i le Bluetooth poʻo le leitio. O le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o le auala muamua lea e faʻatuai ai le tali seia mafai ona oʻo atu i le 1 ms, ma, o le mea lea, e le fetaui mo taaloga malolosi ma fana. O le fesoʻotaʻiga e ala i le leitio e faia i luga o le umi o le wavelength lea e galue ai Wi-Fi, o le mafuaʻaga lea e masani ona matauina ai paʻu.

Faʻaaliga

E leai ni fautuaga maʻoti iinei, aua o foliga vaaia o se mea o le tofo. Naʻo loʻu manao e matauina o nei taʻavale papalagi e lauiloa. O le monochrome, RGB poʻo le tele o lanu ma lanu. Faʻasaga le backlight i le faʻaaogaina o le komepiuta po o ala pupuu o keyboard.

Tagata taaalo 'e masani lava ona teuteuina i lalo o le autu o nisi taaloga, au o le eSports, pe na o se foliga e le masani ai ma le faʻamalosi. O le mea lea, o le tau o ia ituaiga masini e siitia foi.

Sili mea e gaosi oloa

I luga o le maketi, o se numera tele o tagata gaosiga o loʻo i ai o latou faʻailoga, o taugata ma e le o ni faʻataʻitaʻiga papalagi. O se tasi o kamupani sili ona lelei o le paketi e fia taʻua A4tech. O a latou masini e tele lava ina faʻaaogaina mata, ae ua manatu i taaloga. E masani lava i totonu o le pusa o loʻo i ai sui e sui ai se lanu.

O poloketi sili ona lelei e fai ma faʻataʻitaʻiga mai Razer ma Corsair. Ma o le taʻaloga o loʻo aofia ai pea faʻataʻitaʻiga mai SteelSeries, Roccat ma Logitech. Afai o loʻo e suʻeina se pepa faʻapipiʻi masini faʻapipiʻi masini komepiuta, o le taʻitaʻi o le MOTOSPEED Inflictor CK104, na atiaeina e se faʻailoga Saina. E sili ona faʻatulagaina i tagata taaalo ma tagata masani.

Alu i le filifiliga o le piano i se tulaga tatau. E le afaina pe afai o oe o se tagata fai pese poʻo se tagata e masani ona faʻaaogaina, o le lelei ma le talafeagai o le galue ma tusiga ma taaloga e faʻalagolago i ai. Filifili uiga sili ona taua mo oe lava, ma mafaufau i ai, filifili le masini talafeagai.