O polokalama sili mo le fatuina o ata taʻavale


Afai e le naʻo se polokalame e fufulu DVD e manaʻomia, ae o se mea faigaluega faʻapolofesa moni, o se filifiliga lautele lautele o polokalama e tatalaina i luma o le tagata faʻaaoga, ae, o le mea e leaga, o le tele o latou e totogiina. O le DVDStyler o se tasi lea o tuusaunoaga. O le mea moni e faapea o lenei mea faigaluega e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi.

DVD Styler o se multiplatform ma se polokalama atoatoa saoloto mo le atoaga o le fatuina o DVD. O lenei meafaigaluega i totonu o lona faʻaaogaina o galuega uma e tatau ona manaʻomia e le tagata faʻapitoa e saunia ai faila mo le pueina ma faia le mu lava ia.

Lesona: Faʻapefea ona susunuina le vitio i le CD i le DVDStyler

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi polokalame mo le fufulu puʻe

Filifilia le lisi o mea e fai i le DVD

E leai se DVD atoatoa e mafai ona tuʻuina atu e aunoa ma se faʻasologa autu, lea e ave ai oe i le vaega o loʻo manaʻomia o le taʻaloga.

Faigofie faila faila

Ina ia faaopoopo atu ata, vitio ma musika i le polokalama, ia tosina i latou i le pito i lalo ma tuu i latou i le poloaiga e manaomia.

Fausia se ata faʻataʻitaʻi ma faʻaali le taʻaloga

Afai e te fuafua e susunuina ata e aofia ai ata ma vitio i se DVD, i le polokalame o filifiliga o le a e maua ai tulaga faatapulaa e mafai ai ona e faʻavasegaina le umi o slides, transitions, episodes, etc.

Fausia ma le faʻatulagaina o kuluma mo le lisi amata

Ina ia mafai vave ona e alu i le vaega musika DVD, e tatau ona e tausia ma le saʻo ia kuluma autu. O iinei e mafai ona e tuʻuina atu ia i latou e le na o igoa taʻitasi, ae ia fetuunaʻi faʻamatalaga auiliili.

Fausia se ata ISO

E mafai ona e auina atu le ata tifaga uma i lau komipiuta e le gata o se ata tifaga DVD, ae pei foi o se ata puʻe, lea e mafai ona susunuina i se taimi mulimuli i se paʻu pe lele lata ane, mo se faataitaiga, faʻaaogaina le polokalama DAEMON Tools.

Fuʻu le masini

O le taimi lava e faia ai le tifaga DVD, e mafai ona e amata pueina i luga o le CD. Mo lenei mea, o se galuega muʻaina ua tuʻuina atu lea o le a mafai ai ona e tusia se ata tifaga i luga o se avanoa avanoa pe muai faatulagaina le CD RW ma faʻamaumau se faʻamatalaga fou.

Faʻamatalaga o le poloka

I le polokalama a le "Faʻamaumauga," e mafai ona e fetuutuunai tulaga faʻapitoa e pei o le igoa o le dis, o le fuainumera o le siʻosiʻomaga, le siʻosiʻomaga o leo, ata vitio ma leo, ma isi.

Le lelei o le DVDStyler:

1. Fesoʻotaiga vavalalata ma le gagana Rusia;

2. Multiplatform (lagolagosua i Windows, Mac OS X ma Linus operating system);

3. O le tele o faʻalapotopotoga e mafai ai e oe ona faʻatupulaia le tele o ata tifaga;

4. E tufatufaina atu e aunoa ma se totogi ma maua ai le numera o punaoa tatala.

Le lelei o DVDStyler:

1. E leʻi iloa.

DVDStyler o se meafaigaluega sili e fatu ai ata tifaga DVD ona susunuina ai lea i le disc. O le polokalama o le a avea ma se filifiliga aoga pe afai e masani ona e manaʻomia le fatuina o ata tifaga maualuga.

Tusia DVD Styler Free

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Auala e mu ai le vitio i le disk Xilisoft DVD Faia Mea Infrarecorder DVDFab

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le DVDStyler o se polokalame faʻapipiʻi saoloto e mamanuina mo le tusitala DVD ma le lipotia mulimuli ane o mea o iai i luga o le CD. E mafai ai e oe ona fatuina DVD-Videos-Videos ma se lisi manaia.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: DVDStyler Team
Tau: Faʻatau
Toa: 38 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.0.4