E faʻapefea ona maua faila mai se puʻupuʻu ua faaleagaina


O le tele o tagata e fiafia e matamata i tifaga i luga o latou komepiuta. Ma ina ia ausia lenei galuega, e tatau ona faapipiiina i luga o le komepiuta se polokalame faapitoa o le polokalama taaalo ma le tele o gafatia ma se lisi tele o faatulagaga lagolago. O le asō o le a tatou talanoa e uiga i se meafaigaluega manaia mo le taina o le leo ma le vitio - Crystal Player.

Crystal Player o se tagata taʻavale lea e lauiloa se lisi tele o pepa faʻapipiʻi e le mafai ona mitamita e le Windows Media Player, e faʻapea foi ma foliga sili atu e mautinoa ai le matamata lelei i le vitio.

Lagolago mo se lisi tele o faʻatulagaga

O le polokalama Crystal Player ua faʻapipiʻiina ma se tele tele o leo ma vitio lagolago. E tusa lava po o le a le seasea o le faatulagaga, e mafai ona e fai mai ma se tulaga maualuga o le a faigofie ona tatalaina e lenei polokalama.

Seti ata

O le uluai uiga o le ata i le vitio atonu e le o le mea tonu tatou te mananao i ai. Faʻaaogaina tulaga o le susulu, faʻatusatusa, saturation o isi matāʻupu, e mafai ona e faia laasaga lanu, ma ausia ai naʻo se taunuuga faapena e fetaui ma ou manaʻoga uma.

Siʻosiʻomaga leo

O le mea moni, o tagata atiaeina o le polokalama e le mafai ona latou le amanaiaina meafaigaluega e fetuunai le leo. O le polokalame e i ai se faʻamau e 10-band, lea e mafai ai e oe ona faʻalelei le lelei o le lelei i lou tofo. O le mea e leaga ai, o le mea ua maeʻa ona faʻaogaina, e pei o lenei faʻatinoga i le polokalame BSPlayer, o loʻo misi iinei.

Subtitle download

Afai o le video le talafeagai e le o iai ni ulutala, e mafai ona e faʻapipiʻi ese i latou i le faaopoopo i le polokalama se faila faapitoa i lalo o ulutala i le tifaga e manaʻomia.

Suia musika leo

Afai ei ai ni leo faʻalogo i lau vitio, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le eseese o filifiliga faaliliuga, i Crystal Player o loʻo e maua le avanoa e suia ai i totonu o tala e lua.

Faʻamatalaga faʻamatalaga

O le polokalama Crystal Playe e mafai ai e oe ona maua faʻamatalaga auiliili e uiga i le faila o loʻo taʻalo i le taimi nei: o lona tele, faatulagaga, fua faʻatatau, fofo ma sili atu.

Fusi ata vitio

Afai e te le manaʻomia le taina o le vitio o le maualuga aupito maualuga, ona faʻatasi ai lea ma le fesoasoani a le 'ie fufulu e mafai ona e faʻaleleia le tulaga.

Galulue ma lisi

Lisi o lisi e mafai ai e oe ona fatuina se lisi, ona faaopoopo ai lea o na faila i se faatulagaga patino e te manaʻo e matamata pe faʻalogo i ai. I Crystal Player, e mafai ona e fatuina se numera e le faʻatapulaaina o lisi o lisi ma faʻasaoina i latou i lau komepiuta.

Faasaoina Tusi

Ina ia toe foʻi i le taimi ole taimi manaomia i le vitio i soo se taimi, ua lava lava le fatuina o tusi lauiloa faapitoa.

Le au taʻavale i luga o faamalama uma

O se komepiuta o se masini galue lea e mafai ai e oe ona faia ni galuega i le taimi e tasi. Aiseā la e le faʻapotopoto ai le pisinisi ma le fiafia? Faatasi ai ma le fesoasoani a le meafaigaluega na fausia-mea, e mafai ona e faʻamalamaina le faamalama o polokalama i pito i luga o faamalama uma ina ia faaauau ai ona galue i le komepiuta.

Le malosi e suia ai foliga vaaia

O le faʻatulagaga o le polokalame e manino lava o se tagata faʻataʻitaʻi, o lea e mafai ai ona suia foliga. Ae ui i lea, e le pei, e pei o le polokalame BSPlayer, lea ua uma ona faia i paʻu, ua matua leai lava i le Crystal Player, ma o le a tatau ona siiina ese.

Autoshutdown komipiuta

O se vaega taua o le polokalame, lea o le a tape ai le komepiuta pe a maeʻa le lua minute o le le mautonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lisi umi o le lisi o taʻaloga na toe faia, ma o le a otometi lava ona tapunia le polokalama.

Crystal Player lelei:

1. Galuega Maualuga ma se seti tele o faatulagaga faʻapipiʻiina;

2. O loʻo i ai le lagolago mo le gagana Rusia.

Le lelei o le Crystal Player:

1. Fuafuaga e leʻi oʻo i ai ma faʻafefea faʻafefe;

2. Ua totogi le polokalama, ae o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga.

Crystal Player o se tagata taʻaloga lelei tele ma le tele o mea. Pau lava le mea e leiloa e lenei tagata taalo i le atigilima, lea, i le ala, e mafai ona suia i le fesoasoani o paʻu e sii mai.

Faʻalogo faʻataʻitaʻiga o le Crystal Player

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Failautusi faasalalauga a le Windows Crystal tv MKV Player Vaʻavaʻalo Faʻataʻitaʻiga Fale Tifaga (MPC-HC)

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Crystal Player o se tagata vailaau mamana malosi lea e maua ai manaoga maualalo i luga o le polokalama ma mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi faila i fafo.
Faigaluega: Windows XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Kim A. Bondarenko
Tau: $ 30
Toa: 4 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.99