Faʻafefea ona fai tupe i luga o le VKontakte vaega

Afai o oe o se tagata e faʻaaogaina le telefoni feaveaʻi VKontakte, o le mea moni e te mafaufau e uiga i avanoa e maua ai tupe moni ma le fesoasoani o lenei punaoa. E tusa ai ma auala e mafai ona maua i luga o le VK group, o le a matou faʻamatala atili.

Gaioiga i le VK group

A o lei faia tonu le iloiloga o metotia o tupe maua i totonu o le afioaga o VKontakte, e tatau ona e suʻesuʻe ma le totoa le tusiga e uiga i le autu o le faʻaleleia. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o le tupe maua o le vaega e faalagolago i faailoga o le numera o tagata auai, faapea foi ona o le maualuga o le auai.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaleleia se vaega o VK

O le mea moni, o le a le sili atu le le fiafia le suʻesuʻeina o tulafono o fefaʻatauaiga lautele ina ia aloese mai le tele o faafitauli i le amataga o le atinae.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona taitaia se vaega o VK

I le taimi nei, i le iai o se faʻalapotopotoga lelei ma se numera o tagata auai, e mafai ona e alu i le faagasologa o le faʻaleleia o au taumafaiga.

Matou te mafaufau i auala faʻapitoa o tupe maua a VKontakte, ia taitasi i le tasi tikeri po o le isi o le a manaʻomia ai oe ia e toʻaga.

Metotia 1: Faasalalauga lautele

O le auala sili ona faigofie e maua ai tupe i le VC i le taimi nei, o le tuʻuina lea o pou faasalalauga i luga o le itulau o le alalafaga. Mataʻituina foliga, e mafai moni lava i vaega taʻitasi, o le numera o le aufaitalafaga e silia ma le afe o tagata e faʻaaogaina.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻalauiloa VK

Ina ia faafaigofie le faafaigofieina o le faagasologa o le sailia o nuu o ana faasalalauga e mafai ona aumaia ia te oe se tupe maua moni, ua fautuaina e faʻaaoga auaunaga faapitoa. I totonu o le faʻavae o lenei faʻatonuga, o le a tatou paʻi atu i luga o le sosaiete Sociate, lea e faʻapitoa i le faʻatautaia faʻavaʻaina o pou ile lautele.

O lenei 'auʻaunaga e manaʻomia ai le kulupu ia le itiiti ifo i le 1000 tagata o lesitala.

Alu i le upega tafaʻilagi a le Sociate

  1. I le faʻaaogaina o le fesoʻotaiga tuʻufaʻatasia, tatala le upega tafaʻilagi aloaia a le Sociate ma i le pito i luga taumatau kiliki i luga o le ki. "Faamauina".
  2. Faʻaaoga le faamalama tuʻuina atu, tusi resitala i se auala talafeagai.
  3. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a matou resitalaina e ala i VKontakte.

  4. A e lesitalaina e ala i le pepa faataga a le VK, o le a manaʻomia oe e faʻatagaina aia tatau avanoa a le Sociate i le teugatupe.
  5. Faatumu avanoa i le isi laasaga o le resitala.

Manatua ia faʻagata le AdBlock faʻaopoopoga!

I le taimi nei, e mafai ona e alu saʻo e galue ma lenei auaunaga.

  1. Faʻatasi i totonu o le komiti o le tautua Sociate, faʻalautele le poloka i le lisi autu. "Pule".
  2. I le lisi fou o vaega, filifili "O aʻu nofoaga".
  3. I le pito i lalo o le itulau, saili le 'upega tafaʻilagi o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo ma filifili le lisi VKontakte.
  4. O lenei kiliki i luga o le ki. "Fai le vaega VKontakte".
  5. A maeʻa le itulau, o le poloka o le a faʻaalia i lalo o le kulupu faʻamaufaʻailoga ma nuʻu o loʻo e avea ai oe ma foafoa.

Ae mo isi gaioiga uma, o mea uma lava e naʻo oe ma luga o na punaoa o loʻo ia te oe i le taimi nei. Faitau ma le faʻaeteete fautuaga uma o le auʻaunaga ma ia tusa ai ma i latou ia tuʻu lau faʻasalalauga muamua.

Metotia 2: Faleoloa i le initaneti VK

E leai se lauiloa i aso nei o le auala lea e maua ai le VKontakte e ala i le faʻaaogaina o lenei punaʻoa o se faʻatautaiga faʻatau. I lenei itu, o tagata taʻitasi e faʻaogaina ona lima toetoe lava a maeʻa ona faʻamavaeina, talu ai o loʻo faʻamalosia malosi e le pulega galuega faʻatatau.

Faitau atili: Faʻapefea ona fatuina se faleoloa i le initaneti VK

Faamolemole ia matau o le faagasologa o le fatuina o se faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi e talafeagai mo oe pe afai o loʻo e le itiiti ifo le masani i le matata o fefaʻatauaiga. A leai, o ia te oe avanoa uma e faia ai le tele o mea le talafeagai.

Metotia 3: Polokalame Fesoasoani

I le tulaga o lenei metotia, e mafai ona e faʻaaogaina atoa au tupe, e ala i le faʻafesoʻotaʻiina o se polokalama vavalalata, o le ae mauaina tupe maua mo le faatosinaina o tagata faʻatau. Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te mafaufau i se auaunaga e pei o Admitad.

O le faiga faʻapitoa faʻamaonia e le manaʻomia ai lau faʻavae muamua.

Alu i le 'upega tafaʻilagi o le Admitad auaunaga

  1. Tatala le upega tafaʻilagi aloaia o le tautua o loʻo fesiligia e faʻaaoga ai le fesoʻotaʻiga talafeagai ma kiliki le ki. "Auai" i le ogatotonu o le itulau.
  2. Mo faʻamatalaga e uiga i le tautua, e fautuaina e faʻaaoga le ki. "Aoao atili".

  3. Mulimuli i le faʻamaumauga o le siakiina, faʻamaonia ai naʻo le faʻamaoniaina o faamatalaga.
  4. I le laasaga e sosoo ai, faʻafesoʻotaʻi le faʻatau faʻatauga e tusa ai ma manaʻoga o le auʻaunaga.
  5. O le taimi lava e maeʻa ai le resitala, o le ae maua se faʻamatalaga.
  6. O lenei e tatau ona e alu i le imeli na lafoina i le imeli tuatusi na e tuuina atu i le taimi o le lesitala ma kiliki le ki "Faʻatoaga".
  7. A maeʻa toe faʻasalalau i le 'upega tafaʻilagi a le Admitad, faʻaaoga le ki "Siaki"ia faʻamaonia le umia o le nofoaga na faʻamaonia.
  8. Tuʻu pasi faʻatagaina i luga o le 'upega tafaʻilagi o VKontakte ma tuʻuina atu le avanoa i lau tusi i lau talosaga.
  9. Faamolemole ia matau o oe lava e manaʻomia le faaopoopoina o se numera telefoni feaveaʻi, faʻapea foi ona e faamasani i le tele o vaega ma foliga. E mafua lenei tulaga i le mea moni o tagata taʻitoʻatasi o loʻo i ai lana lava auala e galulue ai ma polokalama faʻalapotopotoga.
  10. I luga o le itulau autu o le auaunaga o le a tuʻuina atu faʻalauiloa mai kamupani e mafai ona e galulue faʻatasi ai.
  11. A maeʻa ona faitau faʻamatalaga a le Commonwealth, faʻaaoga le ki "Fesoʻotaʻi".
  12. Faʻamaonia lau maliega i le polokalama faʻatasi.
  13. I le mulimuli i fautuaga, o le talosaga mo le felagolagomai o le a lafoina.
  14. Faamolemole ia matau, i le toe foi atu i le itulau autu o le tautua, o kamupani o loʻo e galulue faatasi o le a faʻaalia i laina muamua o le lisi.

E mafai ona avea lenei ma faʻamatalaga o lenei tusi lesona, talu ai ua matou iloiloina mea autu. O le faʻagasologa o le faagasologa o le mauaina e fuafua i lou manaʻoga.

I le avea ai o se faaiuga i lenei tusiga, e taua le taʻuina atu afai o ia te oe le uluai tupe, ona mafai lea ona e mauaina se sosaiete lauiloa ma sosoo ai ma le fesoʻotaʻi faʻatasi ma polokalama faʻapisinisi ma faʻatau atu i ai. Faʻafetai i lenei auala, o le a mafai ona e maua se tupe mama i se taimi puupuu lava, ae na o le amanaia o le faagasologa o le taitaia o tagata lautele.

Faʻalauiloa tagata lautele VKontakte e mafai ona faʻatauina ai oe i le tele o tupe, o lea galue i ou lava faʻalavelave ma faʻalavelave.

A uma ona faitau le tusiga, matou te faʻamoemoe ua e maua tali i fesili e aafia ai tupe maua i le VK community. Le manuia!