Faʻafefea ona faʻatonuina Android i komepiuta

Faatasi ai ma faila uma faila o loʻo faʻaaogaina ma le faʻaaoga e tagata faʻapitoa, Totonu o le Faʻatonu e tatau ona ave se nofoaga faapitoa. O le faʻaaogaina sili lea ona lauiloa o na tusi talosaga e aofia ai le faʻatautaia e ala i le faila, ma le faia o gaioiga eseese i faila ma faila. O le faʻatinoga o lenei polokalame, lea e faʻalauteleina e plug-ins, e matua ofoofogia lava. Sei o tatou mafaufau pe faʻapefea ona faʻaaoga le aofaʻi o le Faʻatonu.

Faʻalogo i le lomiga aupito lata mai o le Aofaʻi Faʻatonu

File System Navigation

Faʻafeʻaloiga e ala i le faila o le faila i le Total Commander e faʻaogaina le faʻaaogaina o ni fausaga se lua, faia i foliga o faamalama. O le suiga i le va o le lisi o tusi aoga e le o mautinoa, ma o le siitia i se isi taʻavale poʻo fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e faia i le pito i luga o le polokalama.

Faatasi ai ma se kiliki se tasi i luga o le laulau, e mafai ona e fesuiai le tulaga masani o le faila faila, i le ata o le ata, po o se laau.

Faʻatonuina o faila

O faila faila failaina e mafai ona faia e faʻaaoga ai faʻamau i lalo o le polokalama. Faatasi ai ma a latou fesoasoani, faasaʻo ma matamata i faila, kopi, aveese, tape, faia se tusi fou.

A e kiliki i le "View" button, e tatalaina le faila o faila faila (Lister). E lagolagoina le galue e le gata i faila faila, ae faʻapea foʻi ma ata ma vitio.

I le faʻaaogaina o "Kopi" ma le "Move", e mafai ona e kopiina ma faʻagasolo faila ma faila mai le tasi Total Commander Commander i le isi.

E ala i le kiliki i luga o le lisi autu o le "Filifilia", e mafai ona e filifilia vaega uma o faila i le igoa (poʻo se vaega o le igoa) ma le faʻaopoopoga. A uma ona filifili i luga o nei vaega o faila, e mafai ona e faia i le taimi lava e tasi ia taga sa matou talanoa i luga.

O le Polokalame Aofaʻi Polokalama ei ai lana lava faila faila. E lagolagoina le galue i ni faiga e pei o ZIP, RAR, TAR, GZ ma le tele o isi. E le gata i lea, o loʻo i ai le avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai faʻapipiʻi fou o faʻamaumauga e ala i le polokalama masini. Ina ia mafai ona faʻapipiʻi pe faʻaulu faila, kiliki i luga o faʻamau tutusa o loʻo i luga o le meafaigaluega. O le a maeʻa ona faʻaaogaina le oloa faʻasolo pe faʻapipiʻiina i le vaega lona lua o le aofaʻi o le Faʻatonu. Afai e te manaʻo e vaʻai pe faʻapipiʻi faila i le lava pusa e tasi o le punavai, ona i totonu o paneli uma e lua e tatau ona i ai faʻamaufaʻailoga tutusa.

O le isi vaega tāua o le Polokalame o le Aofaʻiga o Faʻatonu o le suia lea o uiga faila. E mafai ona e faia lenei mea e ala i le alu i le "Faʻaliliu Uiga" mea i le "File" vaega o le lisi pito i luga luga. Faʻaaogaina uiga, e mafai ona e seti pe aveese le tusi tusitusi, faʻatagaina le faila faila ma fai isi taga.

Faitau atili: pe faʻapefea ona aveese le tusi puipui i le Aofaʻi o le Faʻatonu

FTP data transfer

Aofai o le Faʻatonu o loʻo i ai se tagata faʻatautaia FTP e mafai ona e siiina ma faʻafefe faila i se masini mamao.

Ina ia mafai ona fausia se fesoʻotaiga fou, e tatau ona e alu mai le vaega o le "Network" i le lisi "Fesootai i le FTP server".

Ma le isi, i le faamalama tatalaina ma le lisi o fesootaiga, e tatau ona e kiliki i le "Faaopoopo" le faamau.

Ae tatou te leʻi tatalaina se faamalama e te manaʻomia e faia ai fesoʻotaʻiga tuʻuina atu e le 'auʻaunaga e fesootai ai. I nisi tulaga, ina ia aloese mai le faalavelaveina o le fesoʻotaʻiga poʻo le taofia o le faʻaliliuina o le faʻamaumauga atoa, e talafeagai le faʻamaopoopoina o nisi tulaga ma le tagata e saunia.

Ina ia mafai ona fesoʻotaʻi atu i le faila FTP, ia na o le filifilia o le fesoʻotaʻiga talafeagai, lea ua i ai ni faʻatulagaga, ma kiliki i le "Fesoʻotaʻi" button.

Faʻatele: Aofai le aofaʻi o le Commander - PORT

Galue faʻatasi ma masini

I se tulaga lautele e faʻamalosia ai le faʻatinoga o le polokalame Total Commander fesoasoani tele faʻalaʻologa. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai e le polokalama ona faʻatautaia faatulagaga o faamaumauga e leʻi lagolagoina seʻia oʻo i lena taimi, tuʻuina atu nisi faʻamatalaga loloto e uiga i faila i tagata faʻaoga, faia taga i faiga faʻapitoa "faila", matamata i faila o faʻapipiʻi eseese.

Ina ia mafai ona faʻapipiʻiina se masini faʻapitoa, e tatau ona e alu muamua i le komepiuta o le komepiuta i le Total Commander. Ina ia faia lenei mea, i luga o le lisi pito i luga, kiliki i le "Setete", ona "Seti".

A maeʻa lena mea, i le faamalama fou, filifili le vaega "Pupuʻu".

I le nofoaga autu e pulea ai le pulupulu, kiliki i le "Download" button. A maeʻa lena, o le a otometi lava ona alu le tagata faʻaaoga i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le Total Commander, mai le mea e mafai ai ona ia faʻapipiʻi masini faʻapipiʻi mo mea uma.

Faʻatele: Polotini mo le Aofaʻi Pule

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le Total Commander o se mea mamana tele ma aoga, ae i le taimi lava e tasi e faʻaoga-faʻafaigofie ma faigofie ona faʻaaogaina le pule o faila. Faʻafetai i nei uiga lelei, o ia o le taʻitaʻi i polokalama talitutusa.