E faʻapefea ona toefaʻailogaina le Windows 10 password

O lenei taʻiala o loʻo faʻaalia ai pe faapefea ona toe faʻaaogaina se faʻamaloga galo i le Windows 10, e tusa lava pe e te faʻaaogaina se faʻamatalaga Microsoft poʻo se faʻamatalaga i le lotoifale. O le faagasologa o le toe setiina o le uputusi e toetoe lava tutusa ma mea na ou faamatalaina mo lomiga talu ai o le OS, sei vagana ai ni nai nuanua laiti. Manatua afai e te iloa le upu o loʻo i ai nei, o loʻo i ai auala faigofie: Faʻafefea ona sui le upu faila mo le Windows 10.

Afai e te manaʻomia lenei faʻamatalaga ona e le talafeagai le upega tafailagi Windows 10 o loʻo e tuʻuina mo nisi mafuaaga, ou te fautuaina muamua e taumafai e ulufale i ai ma le Lisi Caps ua liliu ma tape i luga o le faa-Rusia ma le Igilisi - e mafai ona fesoasoani.

Afai o le faʻamatalaga tusitusia o laasaga e foliga mai e faigata, i le vaega i le toefaʻafaʻiina o le upega tafailautusi o le teugatupe i le lotoifale o loʻo i ai foi se ata vitio lea e manino ai mea uma. Vaʻavaʻai foi: USB flash drive e toefaʻailogaina ai le password a le Windows.

Faʻasaʻo le upega tafailautusi a le Microsoft i luga o le initaneti

Afai o loʻo e faʻaaogaina se faʻamatalaga a Microsoft, faʻapea foʻi ma se komepiuta e le mafai ona e ulufale ai, e fesoʻotaʻi atu i le Initaneti (pe mafai ona e faʻafesoʻotaʻi mai le lau loka i le kilikiina o le initaneti fesoʻotaʻiga), ona mafai lea ona toe folasia le upu faʻamalosi i luga o le upega tafaʻilagi aloaia. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e faia laasaga e faʻamatalaina e suia ai le upega tafailagi mai soʻo se isi lava komipiuta pe mai le telefoni.

Muamua lava, alu i le //account.live.com/resetpassword.aspx, lea e filifilia ai se tasi o mea, mo se faataitaiga, "Ou te le manatua laʻu upu faila."

A maeʻa lena, ulufale lau tuatusi imeli (e mafai foi ona avea ma numera o le telefoni) ma faʻamaumauga faʻamaonia, ona mulimuli lea i faatonuga e toe faʻaleleia le avanoa i lau 'upega tafaʻilagi.

Ae a faʻapea e te maua le i-meli po o le telefoni e faʻapipiʻi ai le teugatupe, o le a le faigata le faagasologa.

O se taunuuga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti i luga o le lau loka ma faʻaoga ai le upu fou fou.

Toe faʻafou le palakalafa i le lotoifale i le Windows 10 1809 ma le 1803

Amata i le faʻamaumauga 1803 (mo uluaʻi lomiga, o auala o loʻo faʻamatalaina mulimuli ane i faatonuga), toe faʻaleleia le password o le tala i le lotoifale ua faigofie nai lo le taimi muamua. I le taimi nei, a o faʻapipiʻi le Windows 10, e te fesiligia ni fesili se tolu e mafai ai e oe ona suia lau faʻaufaʻai i soʻo se taimi pe a galo ia te oe.

  1. A maeʻa le faʻauluina o le upega tafailagi, o le a "toe faʻafetaia le upega tafailoi" i lalo o le mea e ulufale ai, kiliki.
  2. Faʻamatala mai tali e suʻe ai fesili.
  3. Seti se faʻamatalaga fou Windows 10 ma faʻamaonia.

A maeʻa lena mea, o le a suia le faʻamaoni ma o le a otometi lava ona e ulufale i totonu o le polokalama (i lalo o le tali saʻo i fesili).

Toe Seti le Windows 10 palakalama e aunoa ma polokalama

I le amataga, e lua auala e toefaʻi ai le faʻamatalaga o le Windows 10 e aunoa ma polokalama faʻa-tolu (naʻo se tala i le lotoifale). I tulaga uma e lua, o le a e manaʻomia se masini komepiuta pulou USB i le Windows 10, e le o tutusa ma le ituaiga o le polokalama e faʻapipiʻiina i lau komepiuta.

O le auala muamua e aofia ai laasaga nei:

  1. Faʻavae mai le komepiuta USB flash drive Windows 10, i le polokalama faʻatulagaina, faʻapipiʻi Shift + F10 (Shift + Fn + F10 i luga o nisi laptops). O se poloaiga e vave tatala.
  2. I le poloaiga vave, ulu faʻatonutonu ma lolomi Ulufale.
  3. O le a tatala le faatonu o le resitala. I totonu i le itu tauagavale, faʻaalia HKEY_LOCAL_MACHINEona fai ai lea i le lisi e filifili ai "File" - "Avega faʻamalosi".
  4. Faʻamatala le auala i le faila C: Windows System32 config SYSTEM (i nisi tulaga, o le mataitusi o le masini o le masini e ono ese mai le masani C, ae o le tusi e manao i ai e faigofie ona fuafuaina e mea o loo iai i le disk).
  5. Faʻamatala mai se igoa (soʻo) mo le sulu ua uma ona utaina.
  6. Tatala le ki o le kilivaina (o le ai ai i lalo o le igoa faʻamaonia i totonu HKEY_LOCAL_MACHINE), ma i totonu - faafuaiupu Seti.
  7. I le vaega sao o le faatonu resitala, faalua ona kiliki i le parakalafa CmdLine ma seti le tau cmd.exe
  8. E faapena foi, suia le taua o le parakalafa SetupType i luga 2.
  9. I le itu tauagavale o le faatonu resitala, faʻamafaʻailoga le vaega o lona igoa na e faʻamaonia i le Laasaga 5, ona filifili lea "File" - "Unload hive", faʻamaonia le loka.
  10. Katia le faatonu o le resitala, le laina o le poloaiga, le faʻatonutonuina ma toe faʻafouina le komepiuta mai le puʻupuʻu.
  11. A oʻo i le mea e faʻaaogaina ai laupepa, o le a otometi ona tatala le laina o le laina. I totonu, ulufale i le poloaiga upega tafailagi e matamata i le lisi o tagata faaaoga.
  12. Ulufale i le poloaiga net user username new_password e seti ai se faʻamatalaga fou mo le tagata ua manaʻoina. Afai o le igoa ole igoa e iai avanoa, faʻapipiʻi i upusii. Afai e te manaʻo e aveese le upu faʻaulu, nai lo le upu fou, faʻaoga lua upusii i se laina (e leai se avanoa i le va oi latou). Ou te malosi e le fautuaina le taina o le upu faila i Cyrillic.
  13. I le poloaiga vave, ulu faʻatonutonu ma alu i le ki o le faila HKEY_LOCAL_MACHINE System Setup
  14. Aveese le tau mai le taula CmdLine ma seti le tau SetupType tutusa
  15. Katia le faatonu resitala ma le laina o le poloaiga.

O le iʻuga, o le a ave oe i le mata o le nusipepa, ma mo le faʻaaogaina o le a suia le password i le mea e te manaʻomia pe tape.

Suia le upu faʻamaonia mo se tagata faʻaoga e faʻaaoga ai le fale o loʻo faʻatonutonuina Pule

I le faʻaaogaina o lenei metotia, o le a e manaʻomia se tasi o: CD ola ma le mafai gafatia ma faʻaogaina le faila faila a le komepiuta, puʻeina o le disk (USB flash drive) poʻo le Windows 10, 8.1 poʻo le Windows 7. tufatufaina le faʻaaogaina o le filifiliga mulimuli - Toe faʻaleleia o le Windows i luga o le masini faʻaleleia faʻapipiʻi. Faʻailoga taua 2018: i lomiga lata mai o le Windows 10 (1809, mo nisi i le 1803) o le metotia ua faamatalaina i lalo e le aoga, na latou ufiufi ai le tulaga vaivai.

O le laasaga muamua o le faʻaulu mai se tasi o masini faʻapitoa. A maeʻa ona faʻapipiʻi le gagana faʻapipiʻi ma faʻapipii le pupuni, kiliki le Shift + F10 - o le a faʻaalia ai le laina o le poloaiga. Afai e leai se mea e foliga mai, e mafai ona e i luga o le faʻapipiʻi, pe a uma ona filifili se gagana, filifili le "Toe Faʻafoʻisia o Mea" i le pito i lalo, ona alu lea i le Faʻafitauli - Avanoa e sili atu - Lisi o le laina.

I le laina o le poloaiga, ia e ulufale i le faasologa o le faasologa i le faasologa (lolomi le Entry pe a uma le tusiga):

  • vavae ese
  • lisi lisi

O le ae vaaia se lisi o vaega i luga o lau puʻe. Manatua le mataitusi o lena vaega (e mafai ona fuafuaina i le tele) lea e faʻapipiʻiina ai le Windows 10 (atonu e le o le C i le taimi e fai ai le laina o le poloaiga mai le faʻatonutonu). Tafaʻi Fafo ma faʻasalaga Ulufale. I loʻu tulaga, o le taavale lenei C, o le a ou faʻaaogaina lenei tusi i poloaiga e tatau ona toe faʻaopopo atili:

  1. siitia c: windows system32 utilman.exe c: windows system32 utilman2.exe
  2. kopi c: windows system32 cmd.exe c: windows system32 utilman.exe
  3. Afai na lelei mea uma, ulufale i le poloaiga toe amata e toe faʻafouina le komepiuta (e mafai ona e toe amata i se isi auala). O le taimi lenei, taʻavale mai lau masini faʻapipiʻi, e le mai se taʻavale afi faʻataʻavalevale po o se pu.

Faʻaaliga: afai e te leʻi faʻaaogaina le faʻapipiʻi, ae o se isi mea, ona e faʻaaogaina lea o le laina o le poloaiga, e pei ona faʻamatalaina i luga pe o isi auala, faia se kopi o cmd.exe i le pusa System32 ma toe faanumera lenei kopi i le utilman.exe.

A uma ona e siiina, i le faitotoʻa o le faʻaulufaleina o upu, kiliki i le ata "Faʻapitoa" i le pito i lalo. O le faʻasalalauga o le Windows 10 ua tatalaina.

I le poloaiga vave, ulu net user username new_password ma lolomi Ulufale. Afai o le username e aofia ai ni nai upu, faʻaaoga ia upusii. Afai e te le iloa le username, faʻaaoga le poloaigaupega tafailagi e vaʻai i le lisi o igoa Uluaki 10 Uluaʻi igoa. A maeʻa le suia o le upu faʻamalo, e mafai loa ona e ulufale i lau faʻamatalaga i se faʻamatalaga fou. Lalo o se vitio o loʻo faʻaalia manino ai lenei metotia.

O le filifiliga lona lua o le toefaʻotoina lea o le upu faʻamaonia o le Windows 10 (pe a uma ona faʻatautaia le laina o le poloaiga, e pei ona faamatalaina i luga)

Mo le faʻaaogaina o lenei metotia, e tatau ona faʻapipiʻiina le Windows 10 Tomai poʻo le Corporate i lau komepiuta. Ulufale i le poloaiga net user Pule / galue: ioe (mo se gagana Peretania poʻo le Russianised version o le Windows 10, faʻaaoga le Pule nai lo le Pule).

Pe a maeʻa ona maeʻa le faʻatinoga o le poloaiga, pe a maeʻa foʻi le toe faʻafouina o le komepiuta, o le ai ai sau filifiliga a le tagata e filifili ai, filifili le faʻamatalaga o le pule faʻamalosi ma ulufale i totonu e aunoa ma se faʻaupuga.

A maeʻa ona e ulufale i totonu (o le logon muamua e alu sina taimi), kiliki-i luga o le "Amata" ma filifili "Puleaina Faʻatautaia". Ma oi ai - Tagata faʻaoga i le lotoifale - Tagata faʻaoga.

Faʻasani-saʻo i le igoa o le tagata lea e te manaʻo e toefaʻailogaina le upu faʻaulu ma filifili le vaega o le "Setword" menu. Faitau ma le faʻaeteete le lapataiga ma kiliki "Faʻaauau."

A maeʻa lena, seti se faʻamatalaga fou o faʻamatalaga. E tatau ona e iloa o lenei metotia e naʻo le faʻaaogaina o tala faʻamatalaga a le Windows 10. Mo se faʻamatalaga a Microsoft, e tatau ona e faʻaoga muamua le metotia poʻo, pe afai e le mafai, e teu i totonu o se pule (e pei ona faʻamatalaina), fatuina se tagata fou komepiuta.

I le mea mulimuli, afai na e faʻaaoga le metotia lona lua e toefaʻi ai le upu faʻamaonia, ou te fautuaina e toe faafoi mea uma i lona tulaga muamua. Faʻalēaogāina le faʻaaogaina o le pule o loʻo i totonu o le laina o le tulafono: upega tafaoga Pule / galue: leai

Ma tape foi le faila utman.exe mai le folio System32, ona toe faaigoa lea o le file utilman2.exe i le utilman.exe (afai e le tupu lenei mea i totonu o le Windows 10, ona faapena foi lea, e pei o le amataga, e tatau ona e ulufale i le faiga o le toe faaleleia ma faatino nei taga i le uunaiga o le poloaiga laina (e pei ona faʻaalia i le vitio i luga). Faʻamau, o le taimi nei o loʻo i ai i le tulaga muamua, ma e mafai ona e mauaina.

Toe Seti le Windows 10 i le upu Dism ++

Dism ++ o se polokalama mamana malosi mo le fetuunaiga, faamamaina ma isi taga ma Windows, e mafai ai, faatasi ai ma isi mea, ona aveesea le upu moni a le tagata faaaoga Windows 10.

Ina ia faia lenei mea e faʻaaoga ai lenei polokalama, mulimuli i laasaga nei:

  1. Fausiaina (i luga o se isi komepiuta) se masini kiliva USB faʻatautaia ma le Windows 10 ma faʻatoʻa le archive ma Dism ++ i ai.
  2. Faʻamolemole mai lenei moliuila i luga o le komipiuta i le mea e te manaʻomia ai le toefaʻailogaina o le upega tafailagi, lolomi le Shift + F10 i le faʻapipiʻi, ma i totonu o le laina o le laina e ulufale ai i le auala i le faila o le polokalama i le tutusa lava foliga o le ata i luga o lau taavale afi, mo se faʻataʻitaʻiga - E: dism dism ++ x64.exu. Manatua i le taimi o le faʻatulagaga, e ono eseese le mataitusi o le ave taavale elemene mai le mea na faʻaaogaina i totonu o le faʻatulagaga. Mo le vaai i le tusi o loʻo iai nei, e mafai ona e faʻaaoga le poloaiga o le poloaiga vavae ese, lisi lisi, alu ese (o le poloaiga lona lua o le a faʻaalia ai vaega fesootai ma a latou tusi).
  3. Talia le maliega laisene.
  4. I le polokalama e amataina, ia maitau le lua pito i luga: i le agavale o Setup Setete, ma i le taumatau o Windows Click on Windows 10, ona kiliki lea o le Sauniga Taʻitasi.
  5. I le "Tools" - "Avanoa", filifili "Tala".
  6. Filifili le tagata e faʻaaogaina le tagata e te manaʻo e toefaʻasili le upufaʻaipolo ma kiliki le "Toefaʻutuʻu le Upu".
  7. Faʻataunuʻu, palakalafa reset (tapeina). E mafai ona e tapunia le polokalama, le laina o le laina ma le polokalama faʻatulagaina, ona taʻavale lea o le komipiuta mai le disaki e pei ona masani ai.

Auiliiliga o le polokalame Dism ++ ma le mea e sii mai ai i se isi mea, Seti ma Cleaning Windows 10 i Dism ++.

I le tulaga e leai se tasi o filifiliga ua faamatalaina, atonu e tatau ona e sailia auala mai iinei: Mauaina o le Windows 10.