Mumble 1.2.19

Le taalo lelei i se 'au e te manaʻomia e lagolago fesoʻotaiga leo. O lea e mafai ai e oe ma au uo ona faʻatautaia taga ma taʻalo o se 'au e sili ona lelei le faʻamaopoopoina. O le polokalame Mumble saoloto e mafai ai e oe ona valaʻau uo ma fefaʻasoaʻi feʻau tusitusia. Mumble foi ei ai ni uiga e le mafai ona e mauaina i isi polokalama talitutusa. Sei o tatou maua nisi faʻamatalaga e uiga i lenei polokalama.

Faʻasalalauga leo

O lenei mea e faʻaalia ai Mumble i fafo atu o isi polokalame talitutusa. O le faʻatulagaina o le leo e mafai ai e oe ona faʻaoga leo o isi tagata faʻalagolago i lo latou tulaga patino i le taaloga. O lona uiga, afai oi totonu o le taaloga lau uo i lou itu tauagavale, ona e faʻalogoina lea o lona leo i le agavale. Ma afai o loʻo e tu mamao mai se uo, o lona leo o le a taalili. Ina ia faatino lenei tulaga, e manaʻomia e le polokalama se polo-in-taaloga, atonu e le aoga i taaloga uma.

Kanoa

I Mumble, e mafai ona e fatuina laina tumau (potu), avanoa lē tumau, faʻaoga le tumau mo le tele o laina, seti upu faʻamaonia ma tapulaa faʻapitoa ia i latou. E le gata i lea, e mafai e le tagata faʻaoga ona tautala i luga o ala eseese e faalagolago i luga o le a le kī e tataʻi ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tuʻuina atu Alt o le a lafoina se savali i le Channel 1, ma umia Ctrl - Channel 2.

E mafai foi ona toso mai tagata faaaoga mai le auala i le auala, faafesootai le tele o auala, kiliki ma taofi tagata faaaoga. E maua uma nei mea pe afai o oe o se pule poʻo se pule na tuʻuina atu ia te oe le aia e pulea ai auala.

Siʻosiʻomaga leo

I Mumble, e mafai ona e faʻaleleia lelei le faʻaogaina o pulou ma se masini faaleotele leo. E ala i le lafoaina o le Masini Faʻasalalauga Audio, e mafai ona e faʻatutu le masini masini e alaga ma musumusu; faʻavae pe faʻapefea ona galue le masini faaleotele leo: i le paʻi o se faamau, naʻo na taimi e te tautala pe faʻaauau ai; seti faʻamaonia le fesoʻotaʻiga ma faʻamatalaga (pe a maua se savali, e faitau leotele e Mumble). Ma e le o mea uma!

Isi faʻaopoopoga

  • Faʻasaʻoina o talafaʻasolopito: avata, lanu ma le faʻaiuga;
  • Faʻamau i luga o soʻo se tagata e faʻaaogaina se faʻalapotopotoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te le manaʻo e faʻalogo i le leo o se tasi, ma e mafai ona e taofia mo oe lava;
  • Faʻasalalauga talanoaga i * .waw, * .ogg, * .au, * .flac formats;
  • Faʻasinomaga ia ki vevela.

Faʻapitoa:

  • Polokalame avanoa e tatala saoloto;
  • Tuʻu leo;
  • Faʻaaogaina le itiiti ifo o punaoa faakomepiuta ma feoaiga;
  • Ua faaliliuina le polokalame i le gagana Rusia.

Faʻafitauli:

  • Manaomia se taʻaloga taʻaloga, ma o lea atonu e le aoga i taaloga uma.

Ole talatalanoa o se tali talafeagai ma sili atu mo le faatulagaina o fesoʻotaiga leo i totonu o le upega tafailagi e faʻaaoga ai le VoIP-tekonolosi. O lenei polokalame e tauva ma le lauiloa Vaega Talk ma Ventrilo. O le faʻaaogaina autu o Mumbles o le faʻalapotopotoga faʻavae i taaloga i luga o le initaneti i le va o tagata o le 'au e tasi. Ae ui i lea, i se tulaga lautele, e mafai ona faʻaaogaina le Mumble mo soʻo se ituaiga o fesoʻotaʻiga i totonu o se masini komepiuta se tasi - i le galuega, ma uo, pe faia ni fonotaga.

Faʻalogo Mumble for free

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

Tusitala AutoGK AV Voice Changer Diamond Kristal Audio Engine

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Ole talatalanoa o se faʻaaoga faigofie-faʻaaoga mo le faʻatulagaina o leo i totonu o le upega tafailagi e faʻaaoga ai le VoIP-tekonolosi, masani ona faʻaaogaina i le taʻaloga i luga o le initaneti.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, 2003, 2008, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Thorvald Natvig
Tau: Faʻatau
Toa: 16 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.2.19