Faʻamasese pasi VKontakte i galuega


O le 'upega tafaʻilagi o le nofoaga autu lea o le faʻaogaina o le polokalama, lea o loʻo faʻatinoina ai le tele o taga, OS ma polokalame tatala. O auala e tafe ai le polokalama po o le taʻitaʻia i faila i luga o le malo malo o loʻo i luga o le komepiuta. O ia faila e mafai ona faia e le tagata faʻaaoga ma le lima poʻo le tagata e faʻatonuina le polokalama i le taimi faʻapitoa ma o le numera e mafai ona tele ma le taimi. O lenei tusiga o le a talanoa e uiga i auala e aveese ai pisi mai le Windows desktop.

Aveese ala pupuu

E tele auala e aveese ai ata tipi mai le laulau, e faʻalagolago lava i le mea e manaʻomia.

  • Faʻafefe faigofie.
  • Faʻavaeina e faʻaaoga ai le komepiuta mai le atunuʻu.
  • Fausia o meafaigaluega meafaigaluega.

Metotia 1: Aveese

O lenei metotia e aofia ai le ave masani o auala pupuu mai le laulau.

  • O faila e mafai ona toso i totonu "Kata".

  • Filifili-lelei ma filifili mea talafeagai i le lisi autu.

  • Faʻamama ese uma le ala pipiʻi SHIFT + TALAe ala i le faamuamua.

Metotia 2: Polokalama

O loʻo i ai se vaega o polokalame e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi mea, e aofia ai auala pupuu, o lea e mafai ai ona e vave faʻaaogaina tusi talosaga, faila, ma faatulagaga o mea. O ia galuega faatino, e fai ma faʻataʻitaʻiga, Fale Faʻamatalaga Moni.

Tikiala le Faʻatulagaina o Faʻataʻavale

  1. A uma ona e sii mai ma faʻapipiʻi le polokalama, e tatau ona e kiliki RMB i luga o le faletusi, tatala le lisi "Paneli" ma filifili le mea e manaʻomia.

    A maeʻa, latalata i le faamau "Amata" O le TLB meafaigaluega e aliali mai.

  2. Ina ia tuu se igoa i lenei vaega, e te tosoina iina.

  3. O le taimi nei e mafai ona e taʻalo polokalama ma tatala faʻamatalaga tuusaʻo mai le faʻailoga.

Metotia 3: Meafaigaluega Faigaluega

O loʻo iai foʻi le tutusa o le faʻatinoina o le TLB. E mafai ai foi ona e faia se fausaga masani i ni ala pupuu.

  1. Muamua lava, tuu le igoa i totonu o se tusi eseese i soo se mea i luga o le disk. E mafai ona faʻavasegaina e ala i se vaega poʻo se isi auala faigofie ma o loʻo i totonu o failautusi eseese.

  2. Kiliki le kiliki i luga o le kulupu saʻo i luga o le faletusi, ma saili le mea e mafai ai e oe ona fatu se panel fou.

  3. Filifili la matou faila ma kiliki le ki talafeagai.

  4. Ua faia, o igoa o loʻo tuʻufaʻatasia, o lea e leai se manaʻoga e teuina i luga o le komepiuta. Atonu e te ono mateina, o le auala lea e mafai ai ona e mauaina soʻo se faʻamaumauga i luga o le pu.

Faaiuga

O lenei ua e iloa le auala e aveese ai ata pipi mai le Windows desktop. O auala mulimuli e lua e talitutusa lava le tasi i le isi, ae o le TLB o loʻo maua ai le tele o filifiliga mo le faʻaaogaina o le lisi autu ma mafai ai e oe ona fatuina ni faʻailoga masani. I le taimi lava e tasi, o meafaigaluega e fesoasoani i le foia o le faafitauli e aunoa ma le faʻaaoga tatau i le siiina, faʻapipiʻi ma le suʻesuʻeina o galuega a se polokalame lona tolu.