Ou te manaʻomia se antivirus mo Android?

O le komepiuta o le masini masini masini mo le ulufale atu i faʻamatalaga i se PC poʻo se komepiuta. I le faagasologa o le galulue faatasi ma lenei manipulator, o taimi le lelei e ono tulaʻi mai pe a pipii ki, ae le o tagata tatou te lolomi i ai ua ulufale, ma isi. Ina ia foia lenei faafitauli, e tatau ona e iloa tonu pe o le a: i le masini o le masini faʻaaogā poʻo le polokalama lea e te lolomi ai le tusitusiga. O le mea lenei o le a fesoasoani ai le 'auʻaunaga o suʻega i le initaneti ia matou.

Ona o le i ai o nei 'upega tafaʻilagi i luga o le initaneti, e le toe manaʻomia e tagata faʻapipiʻi ona faʻapipiʻi le komepiuta e le o taimi uma e saoloto ai. E mafai ona faia le suʻeina o le Keyboard i auala eseese ma o le a maua ei latou taitoatasi lona lava taunuuga. Saili e uiga i lalo.

Mea e suʻe ai le initaneti i le initaneti

O loʻo i ai le tele o tautua iloga e faʻamautinoa ai le sao o le manipulator. O i latou uma o ni metotia eseese eseese ma faʻalatalata atu i le faagasologa, o lea e mafai ai ona e filifilia le latalata atu ia te oe. O punaoa uma i luga o le upega tafailagi o loʻo i ai se keyboard e faigofie ona faʻaogaina lau masini masini, ma mafai ai ona iloa se malepe.

Metotia 1: Online KeyBoard Tester

O le suʻe muamua o le fesili o le Igilisi. Ae ui i lea, o le malamalama i le Igilisi e le manaʻomia, aua o le 'upega tafailagi e naʻo le numera o galuega e manaʻomia e suʻe ai lau masini mo le taina. O le mea autu pe a siaki i luga o lenei 'upega tafaʻilagi - mataala.

Alu i le Online KeyBoard Tester service

  1. Faʻasalaʻi taʻitasi taʻitasi faafitauli taʻitasi ma siaki o loʻo faʻamafaʻalo tasi i luga o le keyboard keyboard. Ua uma ona faapipii ia ki e tu i fafo se tagata e vavalalata ma i latou e le o toomiina: o le itu o le faamau e sili atu ona susulu. Ma e foliga mai i luga o le saite:
  2. Aua nei galo e taomi le numLock key pe afai o le ae siaki le numPad block, a le o lea o le a le mafai e le tautua ona faʻagaoioia ia fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi i luga o le masini e ulufale ai.

  3. I le faamalama o le auaunaga o loo i ai se manoa mo le taina. A e lolomiina se ki poʻo se faʻasalalauga faapitoa, o le faailoga o le a faʻaalia i se isi koluma. E mafai ona e toe faʻaaogaina mea e faʻaaogaina ai le ki "Toe faʻafou" i le taumatau.

Faʻalogo lelei! O le tautua e le faʻamaonia ai le lua kopi i luga o lau komepiuta. I le aotelega, e 4: Shift, Ctrl, Alt, Ulufale. Afai e te manaʻo e siaki i latou taʻitasi, kiliki i latou taʻitasi ma vaʻai i le taunuʻuga i le matala mata manipulator.

Metotia 2: Faʻataʻitaʻiga

O le faʻatinoga o lenei auaunaga e talitutusa ma le muamua, ae o loʻo i ai se mamanu sili atu ona manaia. E pei o le punaoa muamua, o le essence o le K-Suʻega o le siakiina lea o le sao o le tataina o ki taitasi. Ae ui i lea, e itiiti ni tulaga lelei - o lenei 'upega tafaʻilagi o le gagana Rusia.

Alu i le 'Auʻaunaga Key-Test

O le komepiuta o le komepiuta i le K-Test auaunaga o loʻo taua i lalo:

  1. Matou te oi le laupepa ma kiliki i luga o kulupu o le manipulator, ma siakiina le saʻo o la latou faʻaaliga i luga o le lau. Muamua o ki mama ua sili atu lona malamalama nai lo isi ma ua papaʻe. Vaʻai pe faʻapefea ona foliga i le faʻatinoga:
  2. I le faʻaopoopoga, o faʻamaoniga na e taʻalo i le seti faʻatulagaina o loʻo faʻaalia i luga o le komepiuta. Faamolemole ia matau o le faailoga fou o le a faaalia i le itu agavale, ae le o le mea sao.

  3. O le tautua e maua ai le avanoa e siaki ai le saʻo o kulimi kio ma ona uili. O le faʻalauiloaina o le soifua maloloina mo nei mea o loʻo i lalo o le masini e ulufale ai.
  4. E mafai ona e siakiina pe o le ki o loʻo galue i le fusi faʻapipiʻi. Ina ia faia lenei mea, matou te patipati le ki manaomia ma vaʻai i le elemene o loʻo faʻaalia i le lanumoana i luga o le masini eletise. Afai e le tupu lenei mea, ona e iai lea o se faafitauli i le filifili ua filifilia.

E pei ona i ai i le metotia muamua, e tatau ona taomi le lua kopi e siaki ai la latou taotoga. I luga o le lau, o le tasi o kopi o le a faʻaalia o se tasi o le faamau.

O le suʻeina o le keyboard o se faiga faʻapitoa ae faʻamalosi. Mo le suʻeina atoatoa o ki uma, taimi ma sili ona mataala e manaʻomia. Afai e maua ni faaletonu pe a uma le suʻega, e tatau ona toe faʻaleleia se masini faʻanoanoa poʻo le faʻatauina o se masini fou. Afai, i totonu o se faʻamatalaga o tala, o kata ua tofotofoina e le aoga atoatoa, ma i le taimi o le suʻega na latou galue ai, o lona uiga o loʻo i ai ou faafitauli i le polokalama.