Faamaumauga uma mo le telefoni

Ole telefoni feaveaʻi ole telefoni ile telefoni feaveaʻi. I nisi o firmware, ua fausia i le le lelei, i nisi ua poloka moni lava. Ae ui i lea, o le Android e taʻutaʻua mo lona mafai gafatia mea uma ma tagata uma faʻatasi ai ma le fesoasoani a isi polokalama faʻapitoa. O le mea lea, o loʻo i ai polokalame ua mamanuina e pueina ai telefoni. O se tasi oi latou, All Call Recorder, o le a tatou mafaufau i ai i aso nei.

Telefoni feaveai

O tagata na faia le Ol Col Recorder e lei amata ona latou faʻafesoʻotaʻi, ma faia le faʻamaumauga e faigofie tele. A e amataina se telefoni, o le a amataina loa e le tusi le pueina o se talanoaga.

O le lē mafai, o mea uma e te valaʻau e faʻamaumauina, e le gata i le oʻo mai ma fafo. Aʻo le i amataina, e tatau ona e mautinoa ua setiina se siaki i totonu o le tusi talosaga "Enable AllCallRecorder".

Faʻamolemole, e le lagolagoina le pueina o leo.

Faamaumauga o Faamaumauga

Faamauina faamaumauga i le 3GP format. Faʻataʻitaʻi mai le faamalama telefoni faʻatasi ma i latou, e mafai ona e faia ituaiga uma o manipulations. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻafeiloaʻi se tusi i seisi tusi talosaga.

I le taimi lava e tasi, e mafai foi ona e taofia le ulufale mai mai le le faatagaina - e ala i le kiliki i luga o le atigipusa ma le ata o le loka.

Mai lenei lisi, e mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga lea e fesoʻotai ai lenei poʻo lea na faʻamaumau ai talanoaga, faʻapea foʻi ma le tapeina o se tasi pe tele faʻamaumauga.

Faʻailoa le tapeina

Tuʻu le 3GP ma le tamaoaiga i tulaga o avanoa, ae o se numera tele o faʻamatalaga e faʻaitiitia ai le manatuaga avanoa. O tagata na faia le tusi talosaga ua tuʻuina atu se faʻaaliga faapena ma faaopoopo i ai le galuega o le tapeina o faamaumauga i luga o se faasologa i le Call Caller.

E mafai ona seti le taʻavale-aunoa mai le 1 aso i le 1 masina, pe mafai foi ona e faʻamaeʻaina. O lenei filifiliga e faaletonu e ala i le le mafai ona totogi, o lea ia teuina lenei manatu i lou mafaufau.

Faʻamaumauga o Tala

I le le mafai, na o le kopi o le tagata fai saofaga o loʻo faʻaaogaina le Ol Col Recorder ua faʻapipiʻiina. Masalo, na faia e tagata na faia le talosaga mo le tausisia o le tausisia o le tulafono, lea i nisi o atunuu e faasaina ai le pueina o leo. Ina ia mafai ai ona faʻamaumauga uma o le talanoaga, e tatau ona e alu i tulaga ma vaʻai le pusa "Faamaumau le leo o isi vaega".

Faamolemole silasila i luga o nisi firmware o lenei galuega e le lagolagoina - ma ona o le tausisia o le tulafono.

Mama

  • O le siʻosiʻomaga faʻapitoa;
  • Faʻamatalaga faʻatatau;
  • Faigofie ona aʻoaʻo.

Faʻafitauli

  • E leai se gagana Rusia;
  • E i ai mea e totogi;
  • E feteenai ma nisi firmware.

Afai tatou te lafoai ia tulaga fesoʻotaʻi ma o nisi taimi e faigata ai i faila faila, O le Call Recorder e foliga mai o se tusi lelei mo le pueina o telefoni mai le laina.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le Call Call

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Google Play Store