ICloud 7.1.0.34

Mo se suʻega faʻalogo, e le tatau ona asiasi i se fomaʻi faapitoa. E manaʻomia naʻo le 'upega tafailagi maualuluga maualuga ma masini mo le leo leo (faila masani). Ae peitaʻi, afai o loʻo e masalomia le faʻalogo i faʻafitauli, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma e te le faia oe lava se faʻamatalaga.

Faʻafefea ona galue le suʻega o suʻega faʻalogo

O nofoaga o suʻega faʻalogo e masani lava ona ofoina atu e faia ni suʻega faʻapitoa ma faʻalogo i nai leo puʻe leo. Ma, e faʻavae i luga o au tali i fesili i suʻega poʻo le faʻafia ona e faʻaopoopo leo i luga o le 'upega tafaʻilagi, faʻalogologo i faʻamaumauga, o le auaunaga e fatuina ai se ata talafeagai e uiga i lau faʻalogo. Ae ui i lea, i soo se mea (e oʻo lava i luga o nofoaga e suʻe ai suʻega) latou te le fautuaina e faʻalagolago i nei suʻega i le 100%. Afai e te masalomia le le lelei o le faʻalogo ma / poʻo le auaunaga e leʻi faʻaalia le sili ona lelei, ona asiasi lea i se fomaʻi agavaa.

Metotia 1: Phonak

O lenei 'upega tafaʻilagi faʻapitoa i le fesoasoani i tagata o loʻo i ai ni faʻafitauli i le faʻalogo, faʻatasi ai ma le tufatufaina o masini faʻaonapo nei o masini faʻaleleia. I le faaopoopo atu i suʻega, o iinei e mafai ona e maua ai ni tala aoga e fesoasoani ia te oe e foia faafitauli faʻalogo faʻalogo pe aloese mai i latou i le lumanaʻi.

Alu i luga o le upega tafailagi Phonak

Mo le faia o suʻega, faʻaaoga lenei laasaga taʻitasi i lea laasaga:

  1. I luga o le itulau autu, alu i le pito i luga. "Suʻega Faʻalogo i le Initaneti". O iinei e mafai ona e faamasaniina oe i le saite lava ia ma tusiga lauiloa i lau faafitauli.
  2. A maeʻa le kilikiina o le fesoʻotaʻiga mai le pito i luga, o le a faʻaalia le faamalama muamua o le suʻega. O le a avea ma lapataiga o lenei siaki siaki e le mafai ona suia le fautuaga a se fomaʻi. E le gata i lea, o le ai ai se tamai pepa e manaʻomia ona faʻatumu e alu i le suʻega. O lea e na ona e manaʻomia le faʻamaonia o lau aso fanau ma le itupa. E le tatau ona faʻafefe, faʻamaonia le faʻamatalaga moni.
  3. A uma ona faʻatumu le pepa ma kiliki i le ki "Amata amata" I totonu o le masini, o le a tatalaina se faamalama fou, aʻo leʻi amata, e tatau ona e faitauina mea o loʻo i ai ma kiliki "Tatou amata!".
  4. O le a fesiligia oe e tali se fesili e uiga pe o oe lava oe e iai se faʻafitauli faʻalogo. Filifili se tali tali ma kiliki "Tatou siaki!".
  5. I lenei laasaga, filifili le ituaiga o uaea e te maua. E fautuaina e pasi le suʻega i totonu ia i latou, o lea e sili ai le lafoai o failauga ma faʻaaoga soʻo se telefoni feaveaʻi. I le filifilia o la latou ituaiga, kiliki "Lisi".
  6. E fautuaina e le tautua e te seti le maualuga o le lipine i le 50%, ma ia vaʻavaʻavaʻaʻi mai leo. E le tatau ona mulimuli i le vaega muamua o le komiti, talu ai o mea uma lava e faʻalagolago i uiga taʻitasi o komepiuta taʻitasi, ae mo le taimi muamua e sili atu ona lelei le seti o le tau fautuaina.
  7. O lea o le a talosagaina oe e faʻalogologo i leo maualalo. Kiliki le ki "Taaalo". Afai o le leo e faalogoina le lelei pe, i le isi itu, e matua leotele, faʻaaoga le pā "+" ma "-" e fetuunai ai luga o le saite. O le faʻaaogaina o nei kī e amanaia pe'ā aoteleina ia fua o le suʻega. Faalogo i le leo mo ni nai sekone, ona kiliki lea "Lisi".
  8. I se tulaga talitutusa, faatasi ai ma le 7, ia faalogo i leo o le maualuga ma le maualuga.
  9. O lea e tatau ona e faia se suʻesuʻega puupuu. Tali saʻo fesili uma. E faigofie lava. O le ai ai le 3-4 o latou.
  10. O lenei ua oʻo i le taimi e masani lelei ai i le suʻega. I luga o lenei itulau e mafai ona e faitauina le faʻamatalaga o fesili taitasi ma au tali, faaopoopo faʻatasi fautuaga.

Metotia 2: Taofi

O se nofoaga lenei e tuʻufaʻatasia mo le faʻalogo i faafitauli. I lenei tulaga, ua valaʻaulia oe e suʻe ni suʻega se lua e filifili mai ai, ae laiti ma aofia i le faʻalogo i nisi o faailo. O a latou mea sesē e maualuga tele ona o mafuaaga e tele, o lea e te le manaʻomia ai le talitonu atoatoa ia i latou.

Alu i Stopotit

O faatonuga mo le suʻega muamua e pei o lenei:

  1. Saili le sootaga i luga. "Suʻega: suʻega faʻalogo". Mulimuli i ai.
  2. O iinei e mafai ona e maua ai se faʻamatalaga lautele o suʻega. E toʻalua i latou. Amata mai le muamua. Mo faʻataʻitaʻiga e lua, o le a e manaʻomia le telefoni feaveaʻi. Ae e te leʻi amata suʻega, faitau "Faatomuaga" ma kiliki "Faaauau".
  3. Ole taimi nei e tatau ona e faia se faʻaogaina ole foloʻo. Faʻaliliu le slider lapisi seia oʻo ina leai se leo e lagona le leo. I le taimi o le suʻega, e le taliaina le suiga o le voluma. O le taimi lava e te fetuunai ai le leo, kiliki "Faaauau".
  4. Faitau faʻamatalaga laiti aʻo leʻi amataina.
  5. O le a talosagaina oe e faʻalogo i soʻo se leo i tulaga eseese o le maualuga ma ala. Filifili na o filifiliga "Ua ou faalogo" ma "Leai". O le tele o leo e mafai ona e faalogoina, o le sili atu lea.
  6. A maeʻa ona e faʻalogologo i faʻamaufaʻailoga e 4, o le a e vaʻaia se itulau o le a faʻaalia ai le taunuʻuga ma se talosaga e faia suʻega faʻapitoa i le nofoaga tutotonu faapitoa.

O le suʻega lona lua o se mea e sili atu le malie ma e mafai ona maua ai le mea saʻo. O iinei e tatau ona e taliina ni fesili mai fesili fesili ma faʻalogo i le igoa o mea e maua ai le leo. O le faatonuga e foliga faapenei:

  1. Ina ia amata, suesue le faamatalaga i le faamalama ma kiliki "Amata".
  2. Tuʻu le leo i le pulou. I le tele o tulaga, e mafai ona tuʻuina e pei o se mea e le mafai.
  3. I le isi folau, tusi lau tausaga atoa ma filifili le itupa.
  4. Aʻo leʻi amataina le suega, tali le tasi fesili, ona kiliki lea "Amata amata".
  5. Vaʻai faʻamatalaga i fenumoli mulimuli.
  6. Faalogo i le tagata faasalalau ma kiliki "Amata amata".
  7. Faʻalogo nei i le tagata faʻasalalau ma kiliki ata i le mea na ia valaʻauina. I le aotelega, e tatau ona e faʻalogo i ai i le 27 taimi. O taimi uma lava o le a suia ai le tulaga o le leo i le tusiga.
  8. E tusa ai ma iuga o le suʻega o le a talosagaina oe e faʻatumu se pepa puupuu, kiliki "Alu i le fesili fesili".
  9. I totonu, faailoga mea e te manatu moni ia oe ma kiliki "Alu iʻuga".
  10. Lenei e mafai ona e faitauina se faʻamatalaga puupuu o ou faafitauli ma vaʻai i le ofoina atu e maua ai le tagata poto faapitoa ENT.

Metotia 3: Geers

O iinei o le a talosagaina ai oe e faʻalogo i leo o ala eseese ma leotele. E leai ni eseesega faapitoa mai le lua auaunaga muamua.

Alu i Geers

O le faatonuga e faapenei:

  1. Amata i le faʻavasegaina o masini. E talafeagai le siakiina o le faʻalogo i na o le telefoni feaveai ma e mamao ese mai le leotele.
  2. Faitau faʻamatalaga i luga o itulau muamua mo faʻasani ma faia ni tulaga lelei. Faʻamosolo le mea e faʻapipiʻiina ai le manogi seia oʻo ina le mafai ona lagona le faailo. E alu i le kiliki i le kiliki "Faʻatulagaina le faʻataunuʻu".
  3. Faitau faʻamatalaga faʻamatalaga ma kiliki "Alu i le suesueina o suʻega".
  4. Ia naʻo le tali "Faʻalogo" poʻo "Le faʻalogo". O le faiga lava ia o le a fetuunai le voluma e tusa ai ma nisi o vaega.
  5. A maeʻa le suʻega, o le a tatalaina se faamalama i se iloiloga pupuu o lau faʻalogo ma se fautuaga e asiasi i se asiasiga faʻapitoa.

O le suʻeina o lau faʻalogo i luga o le initaneti e mafai ona "le fiafia", ae afai ei ai ni au faafitauli moni pe masalosalo e uiga i le i ai o ia, ona faʻafesoʻotaʻi lea i se fomaʻi lelei, e pei o le faʻamaonia i luga o le initaneti, o le taunuuga atonu e leʻo faʻamaoni.