AMD GPU Uma 0.10.6.0

Aʻo galue ma se tusitusiga i totonu o le Word Word, e masani ona manaʻomia le suia o le tasi poʻo le isi upu i se isi mea. Ma, afai e na o le tasi pe lua ia upu i luga o se pepa laititi, e mafai ona faia ma le lima. Ae peitaʻi, afai o le pepa e aofia ai le sefulu sefulu poo le faitau selau o itulau, ma e tatau ona suia i le tele o mea, e le talafeagai le faia ma le lima, e le taʻua ai tupe faʻaalu o le taumafaiga ma le taimi patino.

I lenei tusiga o le a tatou talanoaina pe faapefea ona suia le upu i le Upu.


Lesona: Faʻamalo saʻo i le Upu

O le mea lea, e sui ai se upu patino i totonu o se pepa, e muamua ona e manaʻomia e maua, lelei, i le tusitala tusitusi mai le Microsoft, o le sailiga suʻesuʻega ua faʻaaoga lelei.

1. Kiliki le ki. "Saili"i totonu o le lisi "Aiga"vaega "Faʻataʻatia".

2. I le faamalama o loo i le itu taumatau "Navigation" I le poloka suʻesuʻe, ulu i le upu e te manaʻo e maua i totonu o le tusitusiga.

3. O le upu na e ulufale ai o le a maua ma faʻalauiloa mai i se lanu lanu.

4. Ina ia suia lenei upu i le isi, kiliki i luga o le tafatolu tafatolu i le pito o le manoa saili. I le lisi o loʻo i ai, filifili "Sui".

5. O le a e vaʻaia se tamai pusa talatalanoa lea e na o le lua laina: "Saili" ma "Sui".

6. O le laina muamua o loʻo faʻaalia ai le upu na e sailia ("Upu" - a tatou faʻataʻitaʻiga), i le lona lua e te manaʻomia e te ulufale i le upu lea e te manaʻo e suitulaga i ai (i la matou mataupu o le a avea ma upu "Upu").

7. Kiliki le ki. "Sui uma"pe afai e te manaʻo e sui uma upu i totonu o le mau ma le mea na e ulufale i ai, pe kiliki "Sui"pe afai e te manaʻo e faia se sui i le faasologa o loʻo maua ai le upu i totonu o le tusiga seʻia oʻo i se isi itu.

8. O le a logoina oe e uiga ile numera o sui na faia. Kiliki "Leai"pe afai e te manaʻo e faʻaauau le sailiga ma le sui o nei upu e lua. Kiliki "Ioe" ma tapuni le faʻailoga o loʻo tautala ai pe afai o le taunuʻuga ma le numera o sui i totonu o le tusitusiga e fetaui ma oe.

9. O upu i totonu o le tusitusiga o le a suia e le tagata na e ulufale i ai.

10. Tapuni le sailiga / suia le faamalama o loo i le itu tauagavale o le pepa.

Manatua: O le galuega sui i totonu o le Upu e galue lelei e le gata mo upu taitasi, ae mo faaupuga atoa, ma e mafai foi ona aoga i nisi tulaga.

Lesona: Faʻafefea ona aveese avanoa tele i le Upu

O le mea uma lava, o lenei ua e iloa le auala e sui ai le upu i totonu o le Upu, o lona uiga e mafai ona sili atu lau galuega. Matou te moomoo ia e manuia i le suʻesuʻeina o se aoga taua e pei o le Microsoft Word.