Faʻafefea ona tusi i le aʻoaʻoga faʻapitoa aʻoaʻoga Instagram

O le tapunia o lou lava puipui i luga o se itulau i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte o se faiga masani mo le tele o tagata faʻaoga. E faia lava lenei mea i le auala lava e tasi, e tusa lava po o le a le mafuaʻaga na mafua ai lenei manaʻoga.

I le faagasologa o le faʻatinoga o fautuaga mai faatonuga, o le a mafai ona e natia uma soʻo se faʻamatalaga i luga o le puipui o lau faʻaali mai le tagata lava ia. I lenei tulaga, o gaioiga uma lava e fesoʻotai tonu lava i le faʻaaogaina faʻapitoa o VKontakte, e nafa ma le faatulagaina o le tagata lava ia.

VKontakte Pa puipui Taualumaga

Muamua lava, e tatau ona e malamalama o faʻamaumauga uma natia pe a maeʻa le puipui o le a le mafai ona faʻaaogaina i latou o loʻo e faʻataga e matamata i lau itulau. O le mea lea, e le afaina pe faapefea ona pa'ū le tagata faʻaaoga i luga o se tasi o au faamaumauga, e ala i le alu i lau talaaga faalilolilo pe tuusao i le mulimuli atu i le fesoʻotaʻiga i le faamaumauga, i soʻo se tulaga o le a le avanoa ia te ia le pou na lomia mo oe.

Afai e te faia ni tuusaunoaga, tuu le avanoa i le puipui, mo se faataitaiga, i uo ma uo, ona maitau lea ua latou maua le avanoa e toe tuʻuina atu ai faamaumauga ia i latou lava. O le mea lea, o lenei po o lena pou lafoai o le a tuua ai tapulaʻa o lau puipui puipui ma o le a faigofie ona maua, ae o le mea moni, i lalo o le avanoa tatala i le puipui o lau uo.

Vaʻai vave lava o le puleaina o le VK e le maua ai e oe le avanoa e tapunia uma ai le puipui mai tagata uma, e aofia ai au paaga. O lona uiga, a faʻapea o le a avanoa pea au lomiga i se tasi o tagata lautele.

O le faagasologa o le tapunia o se tagata e faʻaaogaina ma le natia o faʻasalalauga i le lotoifale i lalo o lau faʻatonutonuga, o mataupu eseese uma lava, e maua ai se tulaga ese o le le faalauaiteleina

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tapunia se itulau VKontakte

Faʻavaʻai pou ile faʻailoga faʻaaliga

Ina ia natia lou puipui patino, e tatau ona e faia le fesuiaiga i nisi o vaega o lenei upega tafaʻilagi ma faatulaga seti e faigofie mo oe. Faamolemole ia matau ni ata mai lau lipine "Ata mai le puipui" o le a otometi foi ona natia mai tagata uma e leai se avanoa i lau puipui.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi VKontakte ma alu i le tulaga o le lafoina o se pepa fou.
  2. Saunia le faamaumauga mo le tuʻuina atu ma e aunoa ma le paʻu i luga, kiliki i luga o le loka lomitusi ma se meafaigaluega "Mo na o uo".
  3. Faasolo se meli e ala i le kiliki o se faamau. "Auina atu".

Faʻafetai i nei gaioiga, o le a le avanoa le tusiga fou i tagata e le oi luga o lau lisi o au uo.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi faamaumauga i le puipui VK

O le VK.com 'upega tafaʻilagi e maua ai avanoa faatapulaaina e tusa ai ma le natia o faamaumauga ile itulau patino. Pau lava le mea e mafai ona e faia o le faʻatapulaʻaina lea o isi tagata faʻaoga, e aofia ai tagata mai lau lisi o au uo, i luga o lau puipui.

  1. A oi luga o le VK, tatala le lisi autu i lalo pito i luga o le itulau.
  2. Mai mea na tuʻuina atu i le vaega. "Faʻatonu".
  3. I le faʻaaogaina o le lisi autu o folauga i le itu taumatau o le itulau e tatala ai, alu i le vaega "Faalilolilo".
  4. Lenei e tatau ona e taʻalo i totonu o le faamalama e poloka ai "Faʻailoga i le puipui".
  5. Seti filifiliga e faigofie mo oe, e fuafua i ou lava manaʻoga.
  6. Afai e tatau ona faia se avanoa e sili ona tapulaa, seti le tau i itu uma e fa "Naʻo aʻu".

I luga o lenei galuega o le tapunia o faamaumauga i luga o le puipui e mafai ona manatu ua foia.

I luga o le Initaneti, e mafai ona e mauaina ni tusi talosaga e ofoina atu avanoa e le mafai ona maua i le siosiomaga o fesoʻotaʻiga lautele VKontakte. O le mea lea, o loʻo latou taumafai e faʻasese oe ina ia maua ai faamaumauga - ia faʻaeteete!

E taua foi le faaopoopo atu i le mea o loʻo taʻua i luga, afai e te manaʻomia le vavaeeseina atoatoa o lau itulau, ona mafai lea ona e faia lenei mea e ala i le faaopoopoina o tagata i le tagata uliuli. O le mea moni, o lenei metotia e natia ai le tele o tapulaʻa, mo se faʻataʻitaʻiga, le faigata o le faagasologa ma le tuʻuina atu o faʻatagaga o itu, e pei o le le mafaia ona tuʻuina atu savali tumaoti, ae na o le pau lea o le ala e vavaeeseina ai.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona fufulu le puipui VKontakte

Faʻamau i luga o pa puipui

O le faʻatinoga o le natia o pou o loʻo lafoina i luga o puipui o tagata lautele e sili atu ona eseese nai lo le tulaga o se itulau o tagata. I lenei tulaga, o le faʻafoega o mea uma sa manaʻomia na muai tuʻuina atu mo le faʻaleleia o le faʻaleleia lelei o lana lava vaega poʻo tagata lautele.

O fautuaga e fetaui lelei i nuʻu ma vaega VKontakte. E leai ni eseesega faavae i le faʻapipiʻiina o tulaga faalilolilo, e fuafua i le ituaiga o lautele lautele.

Afai e te manaʻo e alu faʻatasi i le puipui o le kulupu i nisi o tagata e leai ni aia tatau a tagata faʻapitoa po o tagata e faʻafoeina, suia tulaga faalilolilo lautele o le kulupu, fai faalilolilo pe faʻaali.

  1. Alu i le lisi autu i le vaega vaega.
  2. I le pito i luga o le mata i le tab "Pulega" ma alu i lou nuu i le itulau autu.
  3. I lalo o le avatar a lau vaega, saili le faʻamaonia "… "tu saʻo i autafa o le tusiga "O oe o se vaega".
  4. I le faʻaaogaina o le lisi pa'ū lisi o vaega, alu i "Pulega o Nuu ma Afioaga".
  5. E ala atu i le lisi autu o taʻavale, ia fesuiaʻi i "Faʻatonu".
  6. I le lisi a tamaiti, sue le mea "Vaega" ma kiliki i luga.
  7. Saili le tusiga i luga "Papuipui".
  8. Faʻaaoga le fesoʻotaʻiga e sosoo ma lenei mea, filifili le ituaiga "Tapunia".
  9. Mo mea fou e faʻaaogaina, kiliki "Faasaoina".

O lenei o le puipui o le a vavae ese ma avanoa i le na o le puleaina o lenei alalafaga. I le faʻaopoopoga, o tagata e faʻapipiʻi i le kulupu o le a le mafai ona tutoatasi pe tusia ni faʻamatalaga.

E leai se tasi e faʻatapulaaina oe i tulaga o le faatulagaina o manaʻoga mo ou lava manaʻoga - faʻataʻitaʻiga!

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi faamaumauga i le puipui o le vaega VKontakte

Ina ia faʻateleina le le iloa, e mafai foi ona e le gata ina suia le ituaiga o tagata lautele ile tapunia, ae ia tape foi le faamatalaga faafesootai. E le gata i lea, pe afai e manaʻomia, i tulaga e te maua ai le avanoa e faʻamalo ai nisi o auʻaunaga, ona o lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le maua e le vaega ni lipine leo poʻo se ata pue ata ma ata.

Matou te moomoo ia te oe uma mea sili!