E faʻasaina le faʻaaogaina o masini e faʻavae i luga o faiga faʻavae - pe faʻapefea ona toe faaleleia

A faʻapipiʻi le avetaavale o soʻo se masini, faʻapena foi le fesoʻotaʻi masini masini e ala i USB i le Windows 10, 8.1 ma le Windows 7, e mafai ona e fesagaʻi ma se mea sese: Faʻasaina le faʻaogaina o lenei masini e faʻavae i luga o faiga faʻavae, faʻafesoʻotaʻi lau pule faʻatonu.

O lenei tusi lesona o loʻo faʻamalamalama auiliili pe aisea ua aliali mai ai lenei savali i le faamalama "Sa i ai se faafitauli i le taimi o le faapipiiina o le polokalama mo lenei masini" ma le auala e toe faaleleia ai le mea sese pe a faʻapipiʻiina le avetaavale e ala i le faʻalavelaveina o le faiga faʻavae o loʻo faʻasaina le faʻatulagaga. E i ai foi se mea sese e tasi, ae pe a le faʻapipiʻiina avetaʻavale, polokalama ma faʻamatalaga: O lenei faʻatulagaina e faasaina e le faiga faʻavae na faʻatonuina e le pule o le polokalama.

O le mafuaʻaga o le sese o le iai i luga o le komipiuta o faiga faʻavae o loʻo faʻasaina le faʻapipiʻiina o avetaavale uma poʻo taʻitasi: o nisi taimi e faia lea i luga o le faʻamoemoe (mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o faʻalapotopotoga, ina ia le fesoʻotaʻi tagata). E faʻalauiloa e le aunoa avetaʻavale a le Windows i le fesoasoani a nisi polokalama faʻa-tolu, lea e aofia ai faiga faʻavae a le ofisa). I tulaga uma lava e faigofie ona faʻaleleia, pe a faʻapea o loʻo ia te oe pule i luga o le komepiuta.

Le faʻaaogaina o le faʻasaina o le faʻapipiʻiina o avetaavale masini i totonu o le faʻatonuga o faiga faʻavae a le kulupu

O lenei metotia e talafeagai pe'āfai e iai lau Windows 10, 8.1 poʻo le Windows 7 Professional, Corporate poʻo le Maximum faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta (faʻaaoga le metotia lenei mo le lomiga fale).

  1. Faasolo i luga o le komepiuta Win + R i luga o le piano, ituaiga gpedit.msc ma lolomi Ulufale.
  2. I totonu o le faʻasalalauga faʻavae a le kulupu o loʻo tatala, alu i le Faʻasinomaga Komepiuta - Faʻataʻitaʻiga Faʻatonu - Faigaluega - Faʻatonuina o Meafaigaluega - Faʻasalaga Faʻatinoina o Meafaigaluega.
  3. I le itu taumatau o le faatonu, ia mautinoa o seti uma i le "E le o seti". Afai e le o le tulaga lena, ia faalua le kiliki i le paramita ma suia le tau i le "Le seti."

A maeʻa lena, e mafai ona e tapunia le faila o le tulafono a le kulupu ma toe amata le toe faʻaleleia - o le mea sese i le taimi o le faʻatulagaina o avetaʻavale e le tatau ona toe faʻaalia.

Faʻalēaogāina le faiga faʻavae o le faiga lea e faʻatagaina ai le faʻatūina o le masini i le suʻetusi resitala

Afai o loʻo iai lau Windows Home Edition i luga o lau komepiuta, pe sili atu ona faigofie mo oe le faia o taga i le Ofisa Resitala nai lo le Lotu Faʻavae a le Lotoifale, faʻaoga laasaga nei e faʻagata ai le faʻatūina o avetaʻavale masini:

  1. Taomi Win Win, ulufale faʻatonutonu ma lolomi Ulufale.
  2. I le faatonu resitala, alu i
    HKEY_LOCAL_MACHINE  SOFTWARE  Policies  Microsoft  Windows  DeviceInstall  Restrictions
  3. I le vaega tonu o le faatonu resitala, aveese uma tulaga faatauaina i lenei vaega - e nafa ma le faasaina o le faapipiiina o masini.

I le avea ai o se tulafono, a maeʻa le faatinoga o faʻataʻitaʻiga, e le manaʻomia se toe faʻaleleia - e vave ona faʻaaoga suiga ma ave le avetaavale e aunoa ma ni mea sese.