Fafo archiving i le Windows 7

Popo o ni faʻaopoopoga faapitoa i polokalame eseese, e aofia ai le Adobe Audition. Faatasi ai ma le tele o aafiaga sili ona manaomia o le VST ma le DX technology. VST plug-ins mo Adobe Audition e sili atu ona lauiloa, ua tuʻufaʻatasia lelei ma le polokalame, lea e mautinoa ai le faʻatuatuaina o le faʻatinoga e aunoa ma ni faʻaletonu. O le mea lea, i lenei tusiga tatou te manatu i plug-ins e patino i lenei vaega.

Faʻalogo i le lomiga lata mai o Adobe Audition

TDR VOS SlickEQ Plugin

O le autu autu o lenei faʻaopoopoga o le faʻafefiloiina o faila vitio, i se isi faaupuga, faʻatautaia. O faamanuiaga e aofia ai fetuutuunaiga faigofie ma faigofie le faʻaaogaina. O lenei mea e faʻaaogaina e galue i le 4 fausaga. O loʻo i ai se atunuʻu faʻaogaina ma se mamanu tuʻufaʻatasiga masani.

E mafai ona faʻaaogaina e faʻasalalau ai le lautele o le mea faʻataʻapeʻapeʻi poʻo le sitoao, e le manaʻomia le faaopoopo o le numera.

E tele ni faʻataʻitaʻiga i le mea e faʻaleleia ai oe e faʻatagaina ai oe e fatufatu ma le faʻaogaina ma le faʻaogaina o laumei. O le vaeluaga e le o matauina. O se taunuuga o le gaosi masini TDR VOS SlickEQ o le leo e pei o se tagata tomai faapitoa, faamaumauina i luga o masini komepiuta.

O le leo o loʻo gaosia e 64-bit mamanu. O le faaletonu ma le faʻaaoga tatau e seasea lava.
I le faʻaopopo atu i faʻamaufaʻailoga faʻataʻitaʻi ma tulafono faatonutonu, e mafai ona e aofia ai meafaigaluega faaopoopo. I le faʻamuamua, o lenei masini e aofia ai galuega faavae uma o le a manaʻomia mo le gaioiga lelei o leo.

TDR Nova-67P Plugin

Faʻatasi ai, e mafai ona e maua le aʻafiaga o se faʻataʻitaʻiga e lima-faʻailoga. Faʻafeiloaʻi ma faʻaoga le talosaga e mafai ona saʻoloto. E mafai ai e oe ona faia se tuufaatasiga o leo e maua ai aʻa i nai auiliiliga laiti. Lagolago uma 64-bit tekinolosi ma faapena 32. O loʻo manatu i ai o se meafaigaluega malosi tele mo Adobe Audition.

Plugin SGA1566 e Shattered Glass Audio

Emulator o vailaau faʻasaina faʻamalosi i le faʻaogaina o aʻafiaga. Galue i le taimi moni. I le faagasologa o le fatuina o se saturation, o le a tele se aofai o kata vitio o le a faʻaalu, ae o tagata fiafia SGA1566 e Shattered Glass Audio talitonu o le taunuuga ausia e aoga.

SlickHDR plugin e ala i le Variety Of Sound

O lenei masini e mafai ai e oe ona maua le aafiaga o le compressor. E leai lava o ia pei o isi tagata uma. A maeʻa ona ulufale atu, o le leo o le leo e faʻatautaia vave lava e tolu compressors, lea e faʻatulagaina tutusa. I le faagasologa o le galuega, latou te faaititia pe faateleina ai tulaga faatauaina, faamamafa auiliiliga, ma maua ai le leo atoatoa.

E fautuaina malosi e le au gaosiga e te faitau i faatonuga aʻo leʻi faʻaaogaina. O le talosaga e matua faigata lava ma e manaʻomia ai tomai faʻapitoa.

I lenei tusiga na matou tilotilo ai i masini sili ona lauiloa mo Adobe Audition. O le mea moni, e tele naua i latou, ae o se faʻafitauli le masani lelei ma tagata uma ile tasi tusiga.