Faʻafefea ona toe faʻafou le Google Chrome browser

Le tau o mea tau musika atamai, e aofia ai le DJ, e maualuga tele. Ae ui i lea, e ui i lenei mea moni, e fatu musika, e mafai ona e faia e aunoa ma le faatauina mai. O loʻo i ai le tele o ituaiga telefoni feaveaʻi poʻo le leai foi o se polokalama. O se faʻataʻitaʻiga faʻamaoni moni o ia ituaiga o le Koluse Sii.

Puleaina o faila

Ina ia mafai ona fatuina se fatuga o pese musika e lua, e tatau ona e faamaoti muamua le latou nofoaga i luga o le malo. A uma lena, o le a faʻaalia i totonu o le faletusi ma o le a avanoa mo le faʻataʻitaʻia.

E aoga tele le tomai e faʻavasega ai le faʻaopoopoga o auala. O lenei mea o le a faʻatagaina ai oe e iloa le umi o le musika, o lona taimi faʻapitoa ma le laupepa autu o le fua.

Suʻe auala e pulea

I le ogatotonu o le galuega o le DJ DJ galuega, o loʻo i ai le faʻatonuina o le leo, e pei foi o se ituaiga o mea e faʻaleleia ai ma le mafai e faʻamalosia pe taofia ai nisi o telefoni masani.

O le isi mea ofoofogia o le polokalama o se galuega lea e mafai ai e oe ona sui le saoasaoa o le toe i ai o le musika pe lalo.

O le gafatia e faimalaga se vaega faapitoa o le tuufaatasiga e taua foi. E mafai ona e fuafuaina ma le lima ia tuaoi o lenei eria.

Aafiaga afaina

I le faaopoopo atu i meafaigaluega o loʻo faʻamatalaina i luga mo le fegalegaleai ma musika, o le polokalama o loʻo i ai se seti tele o faʻalapotopotoga e mafai ai ona e faia ni faʻalavelave eseese i ala. Faatasi ai ma i latou o le faʻaopoopoga o nisi faʻasesega i taimi masani, o le ata o le leo mai puipui, faʻalogo.

Vaʻai ata

I le DJ DJ e mafai ai ona matamata i ata i luga o musika e tutusa ma a latou tuufaatasiga ma le faasaʻo.

Tulaga lelei

O le i ai o le tomai e faʻatautaia ai le faiga autu ma le pueina o musika e mafai ai e oe ona maua se paleni i le va o le faʻatinoga ma le lelei. O le maualuga atu o le parameter quality seti, o le sili atu foi lea o le uta i le faagasologa.

Faʻafesoʻotaʻiga faʻatasi ai ma faʻamaumauga i le initaneti

O le polokalama e mafai ai ona e siiina pese pe lafoina au poloketi i le faleoloa iTunes i luga o le initoneti poʻo le faʻatautaia saoloto o SoundCloud.

Mama

  • Fesoʻotaiga vavalalata;
  • Faʻafesoʻotaʻiga faʻatasi ma upega tafailagi musika;
  • Le tufatufa atu o le polokalama e aunoa ma se totogi.

Faʻafitauli

  • O le le mafai ona faamaumauina lipine ua maeʻa;
  • E le faaliliuina le polokalama i le gagana Rusia.

Afai ua leva ona e moemiti i le avea ma se DJ ma fatuina au oe lava musika o au musika e sili ona e fiafia i ai, taumafai e faaaoga le Cross DJ. Talu ai ona o le saʻolotoga ma i le taimi lava e tasi e sili atu le aoga nai lo nisi o tauva taugata, o le polokalame o le a sili atu ona lelei filifiliga.

Download Cross DJ mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Foobar2000 Kristal Audio Engine AIMP VKmusic

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le DJ DJ o se polokalama saoloto e faʻavave ai. O loʻo i ai ni uiga taua mo le faʻasaʻoina o musika, faʻapea foʻi ma le faʻatasi ma le tele o faletusi musika i luga o le initaneti.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Mixvibes
Tau: Faʻatau
Toa: 128 MB
Gagana: Igilisi
Version: 3.4.0