Faʻatonu le sync Google account i le Android


O le faʻapipiʻiina o se mea malulu o le faagasologa lea o le fatuina o se laulau faila fou ma le faia o se vaeluaga. O faʻamaumauga uma i luga o le disk ua faʻaumatia. E tele mafuaʻaga mo se faʻataʻitaʻiga, ae o le taunuuga e tutusa lava: matou te maua se mama ma sauni-i-galuega poʻo le toe teuteuina o le pu. O le a tatou faʻapipiʻiina le 'ie i le polokalame MiniTool Partition Wizard. O se meafaigaluega mamana e fesoasoani ai i le tagata faʻaaoga e fatuina, tape ma faʻafeiloaʻi vaega i luga o taʻavale malosi.

Tikiake le Taini Vaʻaia MiniTool

Faʻatulagaga

1. Faʻatoʻa le faila e teu ai le faila, kiliki "Lisi".

2. Talia le laisene laisene ma toe fai le ki. "Lisi".

3. O iinei e mafai ona e filifilia se nofoaga mo le faʻatulagaga. O ia polokalama e fautuaina e faʻapipiʻi i le masini masini.

4. Faʻaiga gaogao i le faila "Amata". E mafai ona e suia, e le mafai ona e teena.

5. Ma le icon icon mo le faigofie.

6. Matou siaki le faamatalaga ma kiliki "Faʻamau".


7. Fai, tuu se siaki i totonu o le atigipusa ma kiliki "Faauma".

O lea, ua matou faʻaogaina le MiniTool Partition Wizard, o lea ua matou faagasolo i le faiga o le faatulagaga.

O lenei tusiga o le a faʻamatalaina pe faʻapefea ona faʻapipiʻiina se pisa faigata i fafo Faatasi ai ma se kiona faifai pea, e tatau ona e faia ia lava taga e tasi, seivagana e ono manaʻomia oe e toe faʻafou. Afai e tulai mai se manaʻoga, o le polokalama o le a lipotia lenei mea.

Faʻamatalaina

O le a tatou faʻapipiʻiina le pu i ni auala se lua, ae muamua e manaʻomia ona tatou iloa po o fea o le a faʻaaoga lenei faiga.

Faamatalaga faʻatagata

O mea uma lava e faigofie tele iinei. Afai o le fafo fafo ua na o le pau lea o faasalalauga e mafai ona aveese mai i le polokalama, ona leai lea o se faafitauli. Afai ei ai ni avetaʻavale, e tatau ona taʻitaʻia oe e le tele o le 'ie poʻo le faʻamatalaga tusitusia.

I le faamalama o polokalama, e pei o lenei:

MiniTool Partition Wizard e le otometi le faafouina o le faʻamatalaga, o le mea lea, pe a fai e fesoʻotaʻi le disasiga pe a uma le polokalama, ona tatau lea ona toe amataina.

Faatulagaina le faʻatinoga. Metotia 1

1. Kiliki i le vaega i luga o la matou disk ma luga o le tauagavale, luga o le taga o taga, filifili "Faʻaliliuina le vaeluaina".

2. I totonu o le pusa talanoa e tatala, e mafai ona e suia le igoa o le faila, faila o faila ma le fua o le vine. Mareko e tuʻu le toeaina, o le faiga o le faila e filifili FAT32 ma le lapisi vine 32kB (aua o se pu o lenei lapoʻa o nei fuifui e talafeagai).

Sei ou faamanatu atu ia te oe afai e te manaʻomia le teuina o faila i luga o le disk 4GB ma sili atu i le taimi lena Fat o le a le galue naʻo NTFS.

Toto "Lelei".

3. O le faʻatulagaga na matou fuafuaina, o loʻo faʻasalalau nei "Faaaoga". O le faʻamatalaga o loʻo tatala o loʻo i ai faʻamatalaga taua e uiga i le manaʻoga e tape le lavea o le eletise, aua afai e faʻalavelave le taotoga, e ono tulai mai faafitauli ma le pu.

Toto "Ioe".

4. O le faagasologa o le faatulagaga e masani ona fai sina taimi, ae faalagolago i le tele o le disk.


Ua faatulagaina le disk i le faila faila. FAT32.

Faatulagaina le faʻatinoga. Metotia 2

E mafai ona faʻaaoga lenei metotia pe afai e sili atu ma le tasi le vaeluaga i luga o se pu.

1. Filifili se vaega, kiliki "Aveesea". Afai ei ai ni vaega, ona matou faia lea o le faʻatinoga ma vaega uma. O le vaeluaga ua liua i le avanoa e le faʻaaogaina.

2. I le faamalama e tatala, atofa se tusi ma faaigoa i le disk ma filifili le faila faila.

3. Le isi, kiliki "Faaaoga" ma faatalitali mo le iuga o le faagasologa.

Vaʻai foʻi: Polokalame mo le faʻasalalauga o se faila māmā

O auala faigofie ia e lua e faʻapipiʻi ai se puʻupuʻu malo e faʻaaoga ai le polokalama. MiniTool Partition Wizard. O le auala muamua e faigofie ma televave, ae afai e vaeluaina le diskasi, ona fai lea o le mea lona lua.