Faʻasologa le fesuiaiga masani i le Microsoft Excel

A e taumafai e tatala le Mozilla Firefox browser, e mafai e le tagata faʻaoga ona maua se faʻamatalaga o le polokalama, lea e fai mai ai: "Ua misi le faila xpcom.dll". O se faʻasalaga masani lea e masani ona tupu mo le tele o mafuaʻaga: ona o le faʻaogaina o se polokalama virus, faʻamaonia le faʻamaoniaina o tagata poʻo le faʻamaonia le saʻo o le masini lava ia. Ae ui i lea, i totonu o le tusiga o le ae maua auala uma e foia ai le faafitauli.

Faʻasolo le sese xpcom.dll

E mafai ona e faʻaogaina ni auala se tolu e foia ai le sese: faʻapipiʻi le faletusi i le faʻaaogaina o se polokalame faapitoa, toe faʻatulagaina le talosaga, pe faʻapipiʻi le faletusi xpcom.dll o loʻo misi.

Metotia 1: DLL-Files.com Client

Faatasi ai ma lenei polokalama, e mafai ona e faʻapipiʻi xpcom.dll i se taimi puupuu, mulimuli ane o le mea sese i le amataina o Mozilla Firefox o le a faʻamautu.

Download le DLL-Files.com Client

Ina ia faia lenei mea, tamoe i le DLL-Files.com Client ma mulimuli i faatonuga:

  1. Taʻu le igoa o le faletusi i le matata talafeagai ma suʻe.
  2. I faila ua maua, kiliki i le mea e fetaui ma ou manaʻoga (afai ua uma ona e ulufale i totonu o le igoa o le faletusi, o le a na o le tasi le faila i le gaioiga).
  3. Faasolo le faamau "Faʻamau".

A maeʻa le faʻatinoga, ona faʻapipiʻi lea o le faletusi xpcom.dll i totonu o le polokalama, ma o le faafitauli i le tatalaina o le masini o le a foia.

Metotia 2: Toe faʻatulaga Mozilla Firefox

E oʻo le faila xpcom.dll i totonu o le polokalama pe a faʻapipiʻi le Mozilla Firefox, o lona uiga, e ala i le faapipiiina o le masini, o le a e faaopoopoina le fale tusi talafeagai. Ae ao leʻi faia lena mea, e tatau ona aveese atoa le masini. E i ai se matou 'upega tafaʻilagi ma faʻamatalaga auiliili i lenei autu.

Faitau atili: Faʻafefea ona aveese Mozilla Firefox mai lau komepiuta

A maeʻa le faʻaaogaina, e tatau ona e faʻapipiʻiina le masini komepiuta ma toe faʻaofi.

Download Mozilla Firefox

I le itulau, kiliki le ki. "Download Now".

A maeʻa lena, o le a faʻapiiina le faʻapipiʻi i le pusa na e faʻamaonia. Alu i ai, tamoe i le faʻapipiʻi ma mulimuli i faatonuga:

  1. Talu mai le faʻapipiʻiina o le masini, e mafai ona e filifili: tape muamua suiga pe leai. Talu ai o loʻo i ai se faʻafitauli i le Firefox i le taimi ua tuanai, siaki le pusa ma kiliki "Toe faʻaofi".
  2. Faatali seia maeʻa le faʻapipiʻi.

A maeʻa lena mea, o le a faia nisi o faiga faʻavae ma o le a amata aunoa le masini Mozilla.

Metotia 3: Download xpcom.dll

Afai oe manaʻomia pea le faila o le faletusi xpcom.dll e muta ai Mozilla Firefox, o le auala mulimuli o le faʻapipiʻiina oe lava ia. E faigofie lava ona maua:

  1. Tii xpcom.dll i lau komepiuta.
  2. Alu i lona faila download.
  3. Kopi le faila lenei i le faʻaaogaina o sulu. Ctrl + C pe filifilia se filifiliga "Kopi" i le lisi autu.
  4. Faʻafesoʻotaʻi i le lisi o polokalama i se tasi o auala nei:

    C: Windows System32(mo le 32-bit system)
    C: Windows SysWOW64(mo le 64-bit system)

    Taua: afai e te faʻaaogaina le version o Windows na oʻo mai i le 7, ona valaʻauina lea o le lisi o le polokalama eseese. I nisi auiliiliga ma lenei autu e mafai ona e mauaina i le tusiga tutusa i luga o la tatou upega tafaʻilagi.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faila failautusi i luga o se komepiuta

  5. Faʻatonu le faila faletusi i ai e ala i le kiliki Ctrl + V pe filifili foi Pasili i le lisi autu.

A uma lena, e tatau ona mou atu le faafitauli. Afai e le tupu lenei mea, ona le resitara lea o le faletusi i le faiga lava ia. E tatau ona e faia oe lava ia. E i ai sa matou upega tafaʻilagi ma se auiliiliga auiliili i lenei autu, lea e mafai ona e faitauina i le kilikiina o lenei sootaga.