Auala e liua ai se faila mai le PDF i le DOC


I le avea ai o se tulafono, o IMEI o se tasi o meafaigaluega autu e faʻamaonia ai le faʻamuamua o se masini feaveaʻi, e aofia ai mea na gaosia e Apple. Ma e mafai ona e mauaina lenei numera tulaga ese o lau gaioiga i auala eseese.

Aoao le IMEI iPhone

IMEI o se numera numera 15-numera e tuʻuina atu i le iPhone (ma le tele o isi masini) i le laasaga o le gaosiga. A e liliuina le telefoni, o le IMEI e otometi lava ona faʻafeiloaʻi atu i le tagata faigaluega telefoni feaveaʻi, o loʻo galue e fai ma faʻamatalaga atoatoa o le masini lava ia.

Saili po o fea IMEI e tofia i le telefoni atonu e manaʻomia i mataupu eseese, mo se faʻataʻitaʻiga:

  • Ina ia faʻamaonia le faʻamuamua o le masini aʻo leʻi faʻatau mai lima poʻo se faleoloa e le logoina;
  • Pe a talosaga i leoleo mo le gaoi;
  • Le toe faafoi o le masini na mauaina le tagata e ona le saʻo.

Metotia 1: talosaga USSD

Masalo o le auala pito sili ona faigofie ma sili ona vave e aoao ai IMEI toetoe o soo se telefoni.

  1. Tatala le telefoni ma alu i le tab. "Ki".
  2. Ulufale atu le poloaiga lenei:
  3. *#06#

  4. O le taimi lava e sao ai le poloaiga, o le IMEI telefoni o le a otometi lava ona aliali i luga o le lau.

Metotia 2: Menu a le Aiga

  1. Tatala tulaga ma alu i le vaega. "Manatu taua".
  2. Filifili se mea "E uiga i lenei masini". I le faamalama fou, saili le laina "IMEI".

Metotia 3: I luga o le ata lava ia

O le identifia 15-numera e faʻaaoga foi i le masini lava ia. O se tasi oi latou o loʻo i lalo o le paʻu, lea e te vaʻaia, e faigata tele ona vaʻaia, ma manatu e le mafai ona aveesea. O le isi o loʻo faʻaaogaina i luga o le kata card card lava ia.

  1. Faʻaauupegaina i se kilipa pepa o loʻo aofia i totonu o le pusa, aveese le fata lea o loʻo tuʻuina atu ai le kata SIM.
  2. Faʻalogo i luga o le fata - o loʻo i ai se numera tulaga ese na vaneina i luga, lea e tatau ona fetaui lelei ma mea na e vaʻaia e faʻaogaina ai metotia muamua.
  3. Afai o oe o se tagata e faaaogaina le iPhone 5S ma lalo ifo, ona maua ai lea o faamatalaga talafeagai i tua o le telefoni. Ae paga lea, afai o lau gadget e fou, o le a le mafai ona e iloa le mea e iloagofie ai i lenei auala.

Metotia 4: I luga o le pusa

Faʻalogo i le pusa: e tatau ona faʻamaonia le IMEI. I le avea ai o se tulafono, o lenei faamatalaga o loʻo i luga o lona pito i lalo.

Metotia 5: E ala i iTunes

I luga o se komepiuta e ala i telefoni-telefoni, e mafai ona e maua ile IMEI pe ana fai e faʻatautaia muamua le masini ma le polokalama.

  1. Run Aytyuns (e le mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le komepiuta). I le tulimanu pito i luga, kiliki i luga o le lisi. Faʻamataona alu lea i le vaega "Faʻatonu".
  2. I le faamalama e tatala, alu i le lisi "Meafaigaluega". O lenei mea o le a faʻaalia ai masini fou faʻatautaia. A maeʻa ona faʻapipiʻi le pulu o le kiona i luga o le iPhone, o le a faʻaalia se faamalama faaopoopo i luga o le lau, lea o le a vaaia ai IMEI.

Mo le taimi nei, o nei auala uma lava e avanoa mo tagata taʻitoʻatasi, e mafai ai ona latou iloa le IMEY o se masini iOS. Afai o isi filifiliga e aliali mai, o le a faʻaaogaina le tusiga.