SkinEdit 3.7

O le tele o tagata e matauina atonu latou te maitauina pe a talanoa i luga o le talanoaga a le Skype, e leai se mea e iloagofie ai le faatulagaina o mea e latalata i le faamalama o le nusipepa. E faigata tele ona filifili ni tusitusiga i Skype? Sei o tatou mafaufau i le auala e tusi ai ma le lototele poʻo le faʻamaonia o le mamanu i le Skype talosaga.

Skype faʻataʻotoga taʻiala

E mafai ona e sailia mo se taimi uumi ia faapipii mo le faatulagaina o upu i le Skype, ae e te le mauaina. O le mea moni, o le faʻasalalauga i lenei polokalame e faia e ala i se gagana faʻavae faapitoa. E le gata i lea, e mafai ona e faia ni suiga i le lalolagi atoa o Skype, ae i lenei tulaga, o le a maua uma i tusiga le faatulagaga e te filifilia.

Mafaufau i nei filifiliga i nisi auiliiliga.

Faailoga o le gagana

E faʻaaoga e Skype lona lava gagana faʻavae, lea e faigofie lava ona fai. O lenei mea, o le mea moni, e faigata ai le olaga mo tagata faʻaogaina o loʻo faʻaaogaina i le faʻaaogaina o html, tulafono a BB, po o le wiki. Ma e tatau ona e aoao atili ma lau lava Skype markup. E ui lava, mo le tele o fesoʻotaʻiga, e lava le na ona aʻoaʻoina na o ni nai faailoga (pine).

O le upu poʻo le seti o faʻamaumauga o le ae tuuina atu se foliga uiga ese, e tatau ona e filifili i itu uma e lua o faailoga o le gagana faailoga. O mea taua nei:

  • * text * - malosi;
  • ~ text ~ - faʻailoga pepelo;
  • _text_ - italics (italic);
  • "'Text" o se faʻamaonia (disproportionate).

Na o le filifilia o le tusiga ma mataitusi talafeagai i le faatonu, ma auina atu i le isi tagata ina ia maua ai le savali i se pepa faatulagaina.

Tau lava o lou mafaufau o le faʻapipiʻiina o galuega e naʻo Skype lava, e amata i le ono o faʻamaumauga, ma luga. E tusa ai ma lea, o le tagata e faʻaaogaina oe o loʻo e tusia se feau e tatau foi ona faʻaogaina le Skype i le lona ono o faʻamaumauga.

Skype tulaga

E le gata i lea, e mafai ona e faʻavasega le tusiga i le talatalanoaga, ma o ona foliga o le a tumau pea le lototoa, poʻo le faatulagaga e te manaʻo ai. Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi autu "Meafaigaluega" ma le "Settings ...".

I le isi, agai i le vaega vaega "Talimalo ma SMS."

Tatou kiliki i le vaega "Faʻaaliga Ata".

Kiliki le ki "Sui Font".

I le faamalama o loo amata, i le "Otootoga" poloka, filifili soo se ituaiga o vai papatisoga:

  • masani (faaletonu);
  • mālie;
  • faʻatusilima;
  • fufusi;
  • malosi;
  • lototele faʻamaʻi;
  • minoi faʻafefe;
  • fusi tele.
  • Mo se faʻataʻitaʻiga, ia tusi taimi uma i le lototele, filifili le filifiliga "lototoa," ma kiliki i le "OK" button.

    Ae o le faʻavaeina o se faʻailoga taua i lenei auala e le mafai. Mo lenei, e tatau ona faʻaaoga le gagana na o le faailogaina. E ui lava, i le lautele ma le lautele, o tusitusiga na tusia i le faʻaauau pea o le faʻataʻitaʻiga toetoe lava a le faʻaaogaina. Filifili naʻo upu taʻitasi, pe, i ni tulaga ogaoga, fuaiupu.

    I totonu o le faʻamaufaʻailoga tutusa lava, e mafai ona e suia isi vaipanoa o le vai: ituaiga ma le tele.

    E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, e mafai ona e faʻamalosi le tusitusi i le Skype i ni auala se lua: faʻaaogaina o tag i totonu o le tusitala o tala, ma i totonu o le tusi talosaga. O le mataupu muamua e sili ona faʻaaoga pe ae faʻaaoga upu na tusia i le malosi mai lea taimi i lea taimi. O le tulaga lona lua e faigofie pe afai e te manaʻo e tusitusi faʻamalosi le taʻalo i taimi uma. Ae o tusiga mataʻitusi e mafai ona tusia na o le fesoasoani o pine tagitusi.