Faʻaaogā faʻatinoina o le fesuiaʻi o maso i Photoshop

O le telefoni feaveaʻi le tele o faʻamatalaga taua, afai e pau i lima sese, e le afaina oe, ae o au pele ma uo foi. O le mafai ona faʻasaina le avanoa i ia faʻamaumauga e sili ona taua i le olaga nei. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i le tele o auala o le a fesoasoani e aveesea mai le lautele lautele e le gata i ata patino, ae o isi foi faʻamatalaga faʻamaonia.

Faʻapipi faila i le Android

Ina ia natia ata po o pepa taua, e mafai ona e faʻaaogaina le isi itu po o le fausiaina o foliga o le Android. O le fea auala e sili atu o le filifilia oe e faavae i luga o mea e te manaʻo ai, faʻaaogaina, ma sini.

Faitau foi: Puipuiga o talosaga i le Android

Metotia 1: File Hide Expert

Afai e te le amanaʻiaina ia mea sese o le faaliliuga ma le faasalalauina o masini, ona mafai loa lea ona avea oe ma au fesoasoani faamaoni mo le puipuia o au faamatalaga patino. E mafai ai e oe ona faigofie ona natia soo se faila ma toe faʻaleleia a latou faʻaaliga pe a manaʻomia.

Download File Hide Expert

  1. Tikia ma faapipii le talosaga. I le taimi lava e maeʻa ai, e tatau ona e faʻavanoa avanoa i faila i le masini - kiliki "Faataga".

  2. O lea e tatau ona e faaopoopo i ai pepa poʻo pepa e te manaʻo e natia mai le prying eyes. Kiliki le ata faʻatasi ma se pusa tatala i le pito i luga taumatau.
  3. Le isi, filifili le pusa manaʻomia poʻo le pepa mai le lisi ma siaki le pusa. Ona kiliki lea "Lelei".
  4. O le pepa filifilia po o le foliga o le a faʻaalia i totonu o le mataitusi autu o talosaga. Ina ia natia, kiliki "Ufi Uma" i le pito i lalo o le lau. A maeʻa le taotoga, o le siaki o le siaki o le a valivali i tafatafa o le faila fetaui.
  5. Ina ia toe faʻafoʻi le faila, kiliki "Faʻaalia uma". O pusa mataitusi o le a toe lanu.

O lenei metotia e lelei ona o le a natia pepa e le gata i luga o le telefoni, ae pe a tatala foi i luga o le PC. Mo se puipuiga e sili atu ona faʻatuatuaina i totonu o le faʻatulagaga o talosaga, e mafai ona e setiina se upu faʻaulu e poloka ai le avanoa i au faila natia.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona seti se faʻaupuga mo se talosaga i le Android

Metotia 2: Tausia le Saogalemu

O lenei talosaga e fatuina ai se isi potu teu i luga o lau masini, lea e mafai ona e lafoina ai ata e le o faamoemoeina mo manatu o isi. O isi faʻamatalaga faʻamaonia e pei o faʻaupuga ma pepa faʻamaonia e mafai foi ona teuina iinei.

Tulei Saogalemu

  1. Tikia ma tafe le talosaga. Avanoa le puleaina o faila i le kiliki "Faataga" - e tatau mo le talosaga ona galue.
  2. Fausia se tala ma fatu se PIN 4-numera, lea e tatau ona tusia i taimi uma e te ulu ai i totonu o le talosaga.
  3. Alu i soo se tasi o musika ma kiliki le faʻailoga sili atu i le tulimanu pito i lalo.
  4. Kiliki "Ata o oloa faaulufale mai" ma filifili le faila manaʻomia.
  5. Faamautu le taga i le faamau "Faaulufaleina mai".

O ata natia i lenei auala o le a le faʻaalia i Windows Explorer ma isi talosaga. E mafai ona e faʻapipiʻi faila i le Kip Safe faʻatau mai le Faʻataoga e faʻaaoga ai le galuega "Auina atu". Afai e te le manaʻo e faʻatau se faʻasalaga faalemasina (e ui lava i nisi faʻamaufaʻailoga e mafai ona faʻaaoga le free), taumafai GalleryVault.

Metotia 3: Faʻatonu le faila faila

E lei leva talu ai, o le galuega na fausia mo le natia o faila na faʻaalia i le Android, ae faʻalagolago i le faʻaogaina o le polokalama ma le atigi, e mafai ona faʻaaogaina i auala eseese. Seʻio tatou vaʻai pe faapefea ona siaki pe'āfai e i ai se galuega faapena i lau telefoni.

  1. Tatala le Taivai ma filifili soo se ata. Valaʻau i le lisi o mea e filifili ai i luga o le ata. Vaʻai pe oi ai se galuega "Ufi".
  2. Afai ei ai sea galuega, kiliki le ki. O le isi e tatau ona avea ma savali e natia le faila, ma, lelei, faʻamatalaga pe faʻapefea ona ulu atu i se album natia.

Afai o lau masini e iai sea galuega ma le puipuiga faaopoopo o se lipine natia i le tulaga o se upufaʻaiga poʻo se mamanu o le mamanu, ona leai lea o se lagona e faʻapipiʻi ai tusi-tolu. Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻamaonia faʻamaonia faʻamaumauga uma i luga o le masini ma pe a vaʻaia mai se PC. E le faigata le toe faʻaleleia o le faili ma e faʻatino saʻo mai se album natia. O lenei auala e mafai ai ona e natia na o ata ma vitio, ae faʻapea foi isi faila na maua i Explorer poʻo le faila faila o loʻo e faʻaaogaina.

Metotia 4: Faʻailoga i le ulutala

O le autu o lenei auala o le faʻamalo lea e aunoa ma le aunoa e faila faila ma faila, pe afai o le amataga oo latou igoa o le a tuʻuina atoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tatalaina ai le Igoa ma toe fafagu le fafautusi atoa i ata mai le "DCIM" i le ".DCIM".

Ae peitaʻi, afai o le ae natia na o faila taitoatasi, ona sili lea i le fatuina o se pusa natia mo le teuina o faila agatapuia, lea, afai e tatau ai, e faigofie ona e mauaina i totonu o Explorer. Seʻio tatou vaai i le auala e fai ai.

  1. Open Explorer poʻo le faila faila, alu i tulaga ma mafai ai le filifiliga "Faaali atu faila natia".
  2. Fausia se fafa fou.
  3. I totonu o le fanua o loʻo tatala, ulu i le igoa o loʻo manaʻomia, tuʻu se vaitau ile luma, mo se faataitaiga: ".mydata". Kiliki "Lelei".
  4. I le Suʻega, saili le faila e te manaʻo e natia ma tuʻuina i totonu o lenei pusa i le faʻaogaina o faʻatonuga "Oti" ma Pasili.
  5. O le metotia lava ia e faigofie ma faigofie, ae o lona le lelei o nei faila o le a faʻaalia pe a tatala i luga o se PC. E le gata i lea, e leai se mea e taofia ai se tasi mai le ulufale atu i lau Explorer ma mafai ai le filifiliga "Faaali atu faila natia". I lenei tulaga, ua fautuaina e faʻaogaina le sili atu ona faatuatuaina auala o puipuiga faʻamatalaina i luga.

A o leʻi amata faʻaaogaina se tasi o metotia, e fautuaina e siaki lona aafiaga i luga o se faila le tatau: a uma ona e lafi, ia mautinoa e siaki lona tulaga ma lona mafai ona toe faʻaleleia, faapea foi ma lona faʻaalia i le Gallery (pe o le ata lenei). I nisi tulaga, o ata natia e mafai ona faʻaalia pe, pe a fai, mo se faʻataʻitaʻiga, fesoʻotaʻiga faʻatasi ma le teuina o le malulu.

Ma e faʻafefea ona e manaʻo e natia faila i luga o lau telefoni? Tusi i faʻamatalaga pe afai ei ai ni au fesili poʻo fautuaga.