Image Faʻafouina i Photoshop

Faasalalauga i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte e mafai ai e oe ona faʻateleina le lauiloa o itulau eseese e ala i le tosina mai o tagata fou i le fesoasoani o faʻasalalauga faapitoa. O le vaega autu o ia mea o fuʻa. I le gasologa o le tusiga o lenei aso o le a tatou talanoa e uiga i itu uma o le fatuina ma le tuʻuina atu o faasalalauga o lenei ituaiga.

Fausia le banner VK

Matou te vaevaeina le tulaga atoa o le faia o se fuʻa VKontakte i ni laasaga se lua. Faʻavae i luga o manaoga mo le taunuʻuga, e mafai ona e faaseʻe se tasi oi latou pe faʻaaoga na o nai fautuaga. I lenei tulaga, e tatau ona totogi le tausiga faʻapitoa i le tuʻuina atu, talu mai le fausiaina o ata, o le tele o vaega, o se gaioiga foafoa.

Laasaga 1: Fausia

Muamua e tatau ona e faia se ata mo le fuʻa ma se tasi o faʻatagaga aloaia. E lima filifiliga:

  • Peti - 145x85px;
  • Lotoa - 145x145px;
  • Tele - 145x165px;
  • Special - 256x256px;
  • Showcase - 560x315px.

O nisi ituaiga o fuʻa faʻasalalauga e mafai ona eseese i le telē, lea e sili ona moni mo pou ile puipui o le lautele. Ona o lenei mea, aʻo leʻi galue i le vaega faʻataʻitaʻi e sili ona lelei le suesue i faatonuga mo le fatuina o faʻasalalauga ma fuafuaina mamao le faatulagaga o le faasalalauga. A maeʻa lena, o le a mafai ona faʻaauau le faʻatinoga o isi gaioiga.

Vaʻai foi: Fausia o se fuʻa mo le soʻotaga

O le filifiliga sili mo le faatonu mo se VKontakte fuʻa o le a avea ma Adobe Photoshop ona o le i ai o se numera lautele o meafaigaluega e mafai ai ona e makaina saʻo le upega tafailagi mo le tuʻuina o elemene mamanu. E iai foi nisi faʻaogalogo o lenei polokalama, e aofia ai auaunaga faʻapitoa i le initaneti.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona fai se fuʻa i le initaneti
Analogs Photoshop

Mo le faigofie, e mafai ona e faʻaogaina le faʻamautinoa, lea e te manaʻomia e faʻaitiitia ao le i faʻasaoina.

I le avea ai o se talaaga mo le tagavai, e tatau ona e faaopoopoina ata e atagia atoa ai le natura o le mea na faasalalauina. E le gata i lea, o le mamanu e tatau ona tulaga ese. O nisi taimi e mafai ona e suʻe i le mamanu masani o le monochromatic poʻo le faʻafetaui ma se paʻu.

O le taulaiga e tatau ona i ai i luga o le faʻatumu o le vateatea. E ui lava o faʻasalalauga mo taʻaloga po o talosaga e mafai ona aofia uma lava i se ata se tasi, e sili atu le faʻalauiloaina o se nuʻu poʻo se faleoloa ma se ata vaaia o le oloa. O se manatu lelei lava o le tuu lea o se logo a le kamupani poʻo se oloa gaosi.

Atonu e gata i ni nai ata ma mea e aofia ai tusiga, tautala tuusaʻo, pe aisea e tatau ai i le tagata ona faʻalogo i lau faʻaaliga.

I le tele o tulaga, e mafai ona e faia le fuʻa i se mea faʻapiopio e ala i le faʻaopopoina o elemene ma se faʻamalosia o le matutua. O se auala sili lenei e faʻalogo ai tagata faʻaoga. Ae peitai, ina ia aloese mai faafitauli i le pulega, aua le galo i le lumanaʻi e faatulaga ai se tafaʻi tausaga mo le aofia o loʻo faʻaalia ai le faasalalauga.

Laasaga 2: Maota

Ona o le mea moni e faapea o le autu autu o fuʻa VKontakte, faʻapea foi i luga o isi nofoaga, o le faʻalauiloaina o nisi o itulau, e tatau ona e faʻaaogaina galuega talafeagai mo lona faʻatulagaina. Atonu e manaʻomia ai se tupe teufaafaigaluega. I nisi auiliiliga o lenei autu na faʻaalia i le isi mataupu.

Faitau atili: Fausia o se faʻamatalaga faʻasalalau VK

  1. E ala i le lisi autu e alu i le vaega VK "Faasalalauga".
  2. O iinei e tatau ona e filifilia le ata i le saini Faʻasalalauga faʻavae.
  3. Kiliki "Fausia se faasilasilaga"e alu e faʻasalalau faasalalauga.
  4. Mai le tuʻuina atu o filifiliga, filifili le ituaiga o faasalalauga. E pei ona taʻua i luga, e fuafua i lau filifiliga, o laasaga e mafai ona mafai ona eseese.
  5. Taʻitaʻia e faʻatonuga na matou tuʻuina atu i le fesoʻotaʻiga oi luga, faʻatū se faʻasalalauga.
  6. I poloka "Fuafuaga" filifili se tasi o avanoa "Form Forms". O nisi taimi e mafai ona aafia ai le tau o mea e nonofo ai.

    Faasolo le faamau "Tulei ata" ma filifili se faila saunia i se fuʻa. I lenei tulaga, e le tatau ona e le amanaʻia le faʻamaoniga a le VC i luga o le faʻatagaga faatagaina ma faila faila.

    O le faagasologa o le filifilia ma le faʻapipiʻiina o se ata e le ese mai se faʻagaiga tutusa i le vaega o ata masani.

    Vaʻai foi: Faʻaopoopoina o ata VK

    E mafai ona e filifilia le vaega o loʻo faʻaalia mai le ata pe afai e sili atu le maualuga o le fua faatatau fautuaina.

  7. Ina ua uma ona faasaoina le ata
    o le a faʻaalia i le itu taumatau o le itulau faʻasalalauga faatosina. I le taimi nei, e na ona e manaʻomia e faʻauma le faatumuina o laufanua o loʻo totoe ma faia se nofoaga e totogi ai.

O le faʻatinoga mo le fatuina o faʻasalalauga faʻatulagaina mo le vaega VKontakte, matou te talanoaina foi i le tele o auiliiliga i se mea ese i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona tuʻu faʻasalalauga faʻatulagaina i le kulupu VK

Faaiuga

A maeʻa ona matou faitauina a matou faʻatonuga, e faigofie ona e faia, faʻamaopoopo ma lolomi se fuʻa faasalalauga i VKontakte. Mo faʻamalamalamaga o nisi vaega i le autu o le tusiga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi i matou i faʻamatalaga i lalo.