Matou te faʻaaoga Yandex.Maps

O se tasi o mafuaʻaga mo le faʻaalia o mea sese ma le faʻagesegese o le komepiuta atonu o le le lava o avetaavale faʻaleleia. I le faaopoopo atu i ai, e taua tele le faʻapipiʻiina o masini komepiuta mo masini, ae ia taumafai foi e taofiofia e tafao faamasani. I lenei tusiga o le a tatou gauai atu i le komepiuta Aspire V3-571G le lauiloa Acer. O le ae aʻoaʻo e uiga i auala e maua ai, sii mai ma faʻapipiʻi le polokalama faʻapipiʻi mo le masini faʻatonuina.

Suʻe suʻavale mo se komepiuta Aspire V3-571G

E tele auala e mafai ai ona e faigofie ona faʻapipiʻi le komepiuta i se komepiuta. Faamolemole ia maitauina o le a e manaʻomia se fesoʻotaʻiga faʻasinomaga tumau e faʻaaoga ai soʻo se metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo. O le mea lea, matou te fautuaina le faasaoina o faila faila e mafai ona sii mai i le faagasologa. O lenei mea o le a mafai ai e oe ona faʻaalu le vaega suʻesuʻe o nei metotia i le lumanaʻi, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le manaʻomia ona maua le Initaneti. Seʻi o tatou amata se suʻesuʻega auiliili o nei metotia.

Metotia 1: Acer Website

I lenei tulaga, matou te vaavaai mo taʻavale mo se komepiuta i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. O lenei mea e faʻamautinoa ai o le masini komepiuta e fetaui lelei ma meafaigaluega, ma faʻamalofia foi le ono mafai e le komepiuta ona pisia i polokalame faakomepiuta. O le mafuaaga lena e tatau ai ona maua muamua se masini komepiuta i luga o punaoa aloaia, ona taumafai ai lea o metotia tulaga lua. O le mea lenei e tatau ona e faia e faʻaaoga ai lenei metotia:

  1. Alu i le sooga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Acer.
  2. I le pito i luga o le itulau autu o le a e vaʻai i le laina "Lagolago". Faʻasolo i luga le kiona.
  3. O le a amataina se lisi i lalo. O loʻo i ai faʻamatalaga uma e uiga i le lagolago faʻapitoa a Acer. I lenei lisi, e tatau ona e maua le ki "Avetaavale ma Tusi lesona", ona kiliki lea i lona igoa.
  4. I le ogatotonu o le itulau e tatala, o le ae mauaina se pusa saili. E tatau ona ulufale i le faʻataʻitaʻiga o le masini Acer, lea e manaʻomia ai avetaavale. I lenei laina tonu, ia e alu i le tauAspi V3-571G. E mafai ona e kopi ma faapipii.
  5. A maeʻa lena, o le a maua i lalo se tamai fanua, o le a vave ona iloa ai le suesuega. I totonu o lenei fanua o le a na o le tasi lava le aitema, pe a tatou ulufale i le igoa sili ona maeʻa oloa. O lenei mea e faʻaaoga ai matata e le talafeagai. Kiliki i luga o le laina o loʻo faʻaalia i lalo, o le anotusi o le a tutusa lelei i le fanua suʻesuʻe.
  6. O le a ave nei oe i le Acer Aspire V3-571G laupepa fesoasoani lagolago. E le mafai, o le vaega o loʻo tatou manaʻomia o le a tatalaina vave. "Avetaavale ma Tusi lesona". Ae e te leʻi filifilia se avetaʻavale, o le ae manaʻomia le faʻamaonia o le faʻaogaina o le polokalama faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina i le komepiuta. Ole laʻititi laʻititi o le a faʻamaonia e le saite ile lava. Filifili le OS manaʻomia mai le lisi o le matūʻaiga faʻafetaui.
  7. A uma ona faʻamaonia le OS, tatala le vaega ile lava itulau. "Avetaavale". Ina ia faia lenei mea, na o le kiliki i luga o le satauro i autafa o le laina lava ia.
  8. O lenei vaega e aofia ai polokalama uma e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le komepiuta Aspire V3-571G. O le polokalama e tuʻuina atu i le tulaga o se lisi patino. Mo avetaʻavale taʻitasi, o le aso faʻasalaga, faʻamaumauga, tagata gaosi oloa, tele o faila faʻapipiʻi ma le faʻamaufaʻailoga o loʻo faʻaalia. Filifili le polokalama faʻapitoa mai le lisi ma sau i lau komepiuta. Ina ia faia lenei mea, na o le kiliki i le faamau. Tatalo.
  9. O le iʻuga, o le a amataina le upega tafaʻilagi. O loʻo matou faʻatali mo le download e faʻauma ma aveese mea uma mai le falefaitautusi lava ia. Tatala le pusa na aveeseina ma taʻe mai se faila e taʻua "Seti".
  10. O nei laasaga o le a mafai ai e oe ona tamoe i le polokalama faʻatulagaina avetaavale. E tatau lava ona e mulimuli i musumusuga, ma e faigofie ona e faʻapipiʻi le polokalama faʻapitoa.
  11. E tutusa foʻi, e manaʻomia ona e siiina, ave i luga ma faʻapipiʻi uma isi avetaʻavale o loʻo tuʻuina atu i le upega tafaʻilagi a Acer.

E maeʻa ai le faʻamatalaga o lenei metotia. I le mulimuli ai i faʻamatalaga ua faʻamatalaina, e mafai ona e faʻapipiʻi le komepiuta mo masini uma o lau komepiuta Aspire V3-571G e aunoa ma ni faʻafitauli.

Metotia 2: Faʻamaumauga lautele mo le faʻatulagaina o avetaavale

O lenei metotia o se fofo atoatoa i faafitauli e fesootaʻi ma le sailia ma le faʻapipiʻiina o le polokalama. O le mea moni o le faʻaogaina o lenei metotia o le a e manaʻomia ai se tasi o polokalama faapitoa. O lenei masini komepiuta na fatuina patino ina ia iloa i lau masini komepiuta e te manaʻomia e faʻapipiʻi pe faʻafouina ai le polokalama. I le isi, o le polokalama lava ia e ave avetaavale talafeagai, ona otometi lava ona faʻapipiʻiina. I le taimi nei, o le tele o masini komepiuta i luga o le Initaneti e tele lava. Mo lou faigofie, matou te toe iloiloina muamua polokalame sili ona lauiloa o lenei ituaiga.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

I lenei lesona, tatou te faʻaaogaina le Avetaʻavale Booster o se faʻataʻitaʻiga. O taualumaga o le a faapenei:

  1. Tulaʻi le polokalame faʻamaonia. E tatau ona faia lenei mea mai le saite aloaia, le fesoʻotaʻiga o loʻo i ai i totonu o le tusiga i le fesoʻotaʻiga i luga.
  2. A faʻapipiʻi le masini komepiuta i luga o le komepiuta, alu loa i lona faʻatulagaga. E na o ni nai minute o le a le mafua ai soʻo se tulaga faalumaina. O le mea lea, o le a tatou le taofia i lenei taimi.
  3. I le faaiuga o le faʻatulagaina faʻaaogaina le polokalame Driver Booster. O le auala o le a faʻaalia i luga o lau laulau.
  4. I le amataga, o le a vave ona amataina le suʻesuʻega o masini komepiuta uma o lau komepiuta. O le polokalame o le a suʻeina meafaigaluega, o le polokalama e le o toe mamao pe leai foi. O le a mafai ona e siakiina vave le alualu i luma i le faamalama o polokalama o loo tatala.
  5. O le aofaʻiga o le taimi faʻatinoina e faʻalagolago i le tele o meafaigaluega e fesoʻotai i lau komepiuta ma le saoasaoa o le masini lava ia. A maeʻa le siaki, o le ae vaʻai i le faʻamalama o loʻo i lalo o le polokalame Driver Booster. O le a faʻaalia ai mea uma na maua e aunoa ma avetaavale poʻo faʻamalosi i polokalama tuai. E mafai ona e faʻapipiʻi le komepiuta mo se masini faʻapitoa e ala i le kilikiina o le ki. "Toe faafou" faʻafeagai ma le igoa ole masini. E mafai foi ona faʻapipiʻi uma avetaavale i le taimi e tasi. Ina ia faia lenei mea, ia kiliki le ki. Faʻafouina Mea uma.
  6. A maeʻa ona e filifilia le faʻatulagaga faʻapipiʻi sili ona lelei ma kiliki le paʻo tutusa, o le matala o loʻo i lalo o le a faʻaalia i luga o le mata. O le a aofia ai faʻamatalaga faavae ma fautuaga e faʻatatau i le polokalama faʻapipiʻi polokalama. I totonu o se faamalama faapena, kiliki le faamau "Lelei" e tapuni.
  7. Ma le isi, o le faʻapipiʻiina o le faʻavaeina lava ia o le a amata O le alualu i luma i le pasene o le a faʻaalia i le pito i luga o le polokalama. Afai e talafeagai, e mafai ona e faʻamaloina i le kiliki Taofi. Ae e le fautuaina e fai lenei mea seʻi vagana ua matua tatau lava. Tau lava ina faʻatali seʻia tuʻuina uma avetaavale.
  8. A faʻapipiʻiina le masini komepiuta mo masini uma, o le a e vaʻaia le faʻasalalauga talafeagai i le pito i luga o le faamalama o le polokalama. Ina ia mafai ona faʻaaogaina tulaga uma, o le a tumau pea le toe amataina o le polokalama. Ina ia faia lenei, kiliki le moli mumu "Toe sii mai" i le lava faamalama.
  9. A maeʻa ona toe faʻafouina le polokalama, o le a saunia atoatoa lau komepiuta mo le faʻaaogaina.

I le faaopoopo atu i lenei Avetaavale Booster, e mafai foi ona e faʻaaoga le DriverPack Solution. O loʻo faʻapipiʻi foi lenei polokalama i ana galuega tuusaʻo ma e tele lona faʻamaumauga o mea e lagolagoina. E sili atu faʻamatalaga faʻatonuga i lona faʻaaogaina e mafai ona maua i la matou faʻasalalauga faapitoa.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: Saili mo le polokalama komepiuta e ala i le ID ID

O masini uma e maua i totonu o se komepiuta ei ai ona lava faʻamatalaga uiga ese. O le auala ua faʻamatalaina e faʻatagaina oe e maua ai le polokalama mo le tau o le ID lava e tasi. Muamua e tatau ona e iloa le ID masini. A maeʻa lena, o le tau o loʻo faʻaaogaina i se tasi o punaoa e faʻapitoa i le sailia o le komepiuta e ala i le mea e iloagofie ai meafaigaluega. I le iʻuga, e tumau pea na o le siiina o avetaavale ua maua i le komepiuta ma faʻapipiʻi.

E pei ona mafai ona e iloa, i le teori, e foliga faigofie lava mea uma. Ae i le faʻatinoga, atonu ei ai fesili ma faigata. Ina ia aloese mai ia tulaga, matou te lolomiina muamua se lesona aʻoaʻoga lea na matou faamatalaina auiliili ai le faagasologa o le sailia o avetaavale e le ID. Matou te fautuaina ia e mulimuli i le fesoʻotaʻiga i lalo ma ia e masani ai.

Lesona: Mauaina o avetaavale e le ID ID

Metotia 4: Faʻamaumauga faʻapitoa mo suʻesuʻega

I le le mafai, o itu uma o le polokalama o le Windows o loʻo i ai se meafaigaluega faʻapitoa e sailia. E pei lava o soʻo se faʻaaogaina, o lenei meafaigaluega e iai ona lelei ma faʻafitauli. O le aoga o le leai lea o polokalame ma vaega e tolu e manaʻomia ona faʻapipiʻiina. Ae o le mea moni e faʻapea o le meafaigaluega suʻesuʻe e maua ai le avetaʻavale e le o taimi uma - o se toe faʻafoʻi manino. E le gata i lea, e le faʻapipiʻiina e lenei meafaigaluega mea taua avetaʻavale i le faagasologa (mo se faʻataʻitaʻiga, NVIDIA GeForce Experience pe a faʻatulagaina le polokalama faakomepiuta vitio). Ae ui i lea, ei ai tulaga e naʻo lenei auala e mafai ona fesoasoani. O le mea lea, e tatau ona e iloa e uiga i ai. O le mea lenei e te manaʻomia pe afai e te filifili e faʻaaogaina:

  1. O loʻo matou sailia se 'upega tafaʻilagi "O laʻu komepiuta" poʻo "O lenei komepiuta". Kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi. I le lisi e tatala, filifili le laina "Pulega".
  2. O se taunuuga, o le a tatalaina se faamalama fou. I lona itu tauagavale o le a e vaʻai i le laina "Pule Sili". Kiliki i luga.
  3. O lenei mea o le a mafai ai e oe ona tatala oe lava "Pule Sili". E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i nisi auala e faʻalauiloa mai ai i le tatou tusiga aʻoga.
  4. Lesona: Tatala le "Pule Faʻatonu" i Windows

  5. I le faamalama e tatala, o le ae iloa ai se lisi o meafaigaluega. Tatala le vaega manaʻomia ma filifili le masini lea e te manaʻo e maua ai le masini. Faamolemole ia maitauina o lenei metotia e faʻaaoga foi i masini e leʻi saʻo le aloaia e le faiga. I soo se tulaga, kiliki i luga o le igoa o meafaigaluega ma filifili le laina "Avetaʻavale Faʻafou" mai le lisi autu o loʻo i ai.
  6. O le isi mea e tatau ona e filifilia le ituaiga o mea e te sailia. I le tele o tulaga, faʻaaogaina "Suʻega aunoa". O lenei mea e mafai ai e le masini komepiuta ona suʻeina tutoatasi mo le masini komepiuta i luga o le Initaneti e aunoa ma lau faʻaogaina "Suʻesuʻega Tusi" e seasea ona faʻaaogaina. O se tasi o faʻaaogaina o le faʻapipiʻiina lea o le polokalama mo le siaki. I le tulaga o "Suʻesuʻega Tusi" e manaʻomia ona uma ona e faʻatofuina faila avetaʻavale, lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le auala. Ma o le faiga o le a taumafai e filifili le masini faʻapitoa mai le pusa faʻamaufaʻailogaina. Ina ia maua le komepiuta i le komepiuta Aspire V3-571G, matou te fautuaina e faʻaaoga le filifiliga muamua.
  7. Ae a faʻapea o le tino e pulea le sailia o faila avetaʻavale manaʻomia, e faʻapipiʻiina le masini komepiuta. O le faʻatulagaina o le a faʻaalia i se isi faamalama o le meafaigaluega e saili ai le Windows.
  8. A faʻapipiʻi faila avetaʻavale, o le ae iloa le faʻamalama mulimuli. O le a fai mai o le sailiga ma le faʻatinoina o le faʻatinoga sa manuia. Ina ia faamaeaina lenei auala, ia na ona tapunia lenei faamalama.

O auala uma ia na matou mananao e taʻu atu ia te oe i lenei tusiga. I le faaiuga, o le a talafeagai e faʻamanatu atu ia te oe e taua tele e le gata ina faʻapipiʻi le polokalama, ae ia mataʻituina foi lona talafeagai. Aua nei galo e siakiina taimi mo faʻaleleia polokalama faʻapipiʻi. E mafai ona faia lenei mea i le lima ma le fesoasoani o polokalama faʻapitoa, lea na matou taʻua muamua.