Siaki lou taliga mo musika i luga o le initaneti

O le leo leo o se auala sili ona lelei o le taina o leo, ae o lona faaaogaina e pei ona fuafuaina i le asō e le talafeagai tele. E mafai ona e faʻaleleia lenei tulaga e ala i le faʻafesoʻotaʻi le faigamalaga o failauga i le komipiuta.

Tuʻuina o le nofoaga autu musika i le PC

O le faʻapipiʻiina o se polokalama failauga i se komepiuta e leʻo ese mai se faʻagaiga tutusa mo se fale taʻavale poʻo se subwoofer. E le gata i lea, o gaioiga uma o loʻo faʻamatalaina i le gasologa o le tusiga o le a mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi le polokalama faʻavae alalaupapa e le gata i se PC, ae faʻapea foi i isi masini, e pei o se telefoni poʻo se komepiuta.

Laasaga 1: Sauniuniga

Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi se komepiuta ma se masini komepiuta, o le ae manaʻomia se kele. "3.5 mm jack - RCA x2"lea e mafai ona faʻatauina i le toetoe o soʻo se faleoloa tekonolosi. E le gata i lea, o le telefoni talafeagai e masani ona sau faatasi ma se failauga.

Faʻaaliga: A faʻaaogaina se uaea i tolu poʻo sili atu pulou, o le a sili atu ona leaga le leo nai lo le masani.

O nisi taimi e mafai ona faʻapipiʻiina se lalaga faʻamau e tolu pe sili atu pulou RCA, nai lo le lua. I lenei tulaga, e sili atu le mauaina o le uaea ua taua i luga pe toe foi i le mea o iai.

I le tulaga o le faʻapipiʻiina o le uaea talafeagai, e mafai ona e faʻaaoga pu faapitoa, o le fesoʻotaʻiga e le manaʻomia ai le soliina o fesoʻotaʻiga. E mafai foi ona faia le mea lava e tasi i se uʻamea soli, ae aua nei galo e faʻavae ma siaki le faʻafesoʻotaʻi mo se vaʻavaʻaiti.

Laasaga 2: Fesootai

Aʻo sauni mea e manaʻomia, e mafai ona e tuusaʻo tuusaʻo le komepiuta ma le nofoaga autu musika. Faamolemole ia maitauina o nisi o taga e ono ese mai i latou na faʻamatalaina e i tatou i le taimi o le faʻatonuga, aua o mea taʻitasi e tulaga ese lava i lona lava auala.

Faʻaaliga: E fautuaina le faʻaaogaina o pulou o le RCA vela, aua e sili atu le lelei i le faʻaliliuina o le leo.

  1. Faʻasese le polokalama failauga mai le fesoʻotaiga poʻo le faʻaaogaina o se masini faapitoa.
  2. Faʻafesoʻotaʻi le kākaʻu jack 3.5 mm i le faila failauga i le komepiuta poʻo le api. E masani lava o lenei faʻaoloa e faʻaalia i le paʻepaʻe poʻo le lanumeamata.
  3. I tua o le nofoaga autu musika, saili le laulau ma le saini "AUX" poʻo "Laina".
  4. Faʻafesoʻotaʻi pulu mumu ma le paepae RCA i fesoʻotaʻiga lanu tutusa i luga o le pusa o failauga.

    Manatua: Afai e misi fesoʻotaʻiga talafeagai i le mataupu, e le mafai ona e faʻafesoʻotaʻi.

  5. O lenei e mafai ona e liliuina le nofoaga autu musika.

Pe a faʻafesoʻotaʻi le polokalama failauga ma le komepiuta, e tatau ona e tausisia tulafono saogalemu. Ma e ui lava o mea sese e le o se mea taufaamatau faaletino, ae o se kata lelei po o se mea e mafai ai ona maua e le tino ona o lenei mea.

Laasaga 3: Siaki

A maeʻa le faʻaogaina o le nofoaga autu musika, e mafai ona e siakiina le taʻaloga o le fesoʻotaʻiga faigofie i le liliu o musika i lau komepiuta. Mo nei faʻamoemoega, faʻaaoga se tasi o musika poʻo taʻaloga faapitoa i luga o le Initaneti.

Tagai foi:
Faʻafefea ona faʻalogo i musika i luga o le initaneti
Polokalama mo le faalogologo i musika

O nisi taimi i le faʻalapotopotoga o failauga e te manaʻomia e faʻamalosi ai le mode "AUX".

Afai e leaga le polokalama, ia mautinoa o loʻo i ai i le 'upega tafaʻi musika i luga o le' upega tafailagi le maualuga o le maualuga o le laulau, ma ua faʻaaogaina isi auala, mo se faʻataʻitaʻiga, leitio. Afai e manaʻomia, e mafai foʻi ona faʻafesoʻotaʻi mai i matou i faʻamatalaga.

Faaiuga

O laʻasaga taʻitasi o le fesoʻotaʻiga na matou fuafuaina e manaʻomia ai se laʻititi o gaioiga. E ui i lea, e ese mai i lenei, i lau oe lava talosaga, e mafai ona e faʻapipiʻiina se faʻaopoopoga faaopoopo i le va o le nofoaga autu musika ma se komepiuta e faʻalautele ai le malosi o le leo.