Phoenix OS - faʻalelei le Android mo se komepiuta poʻo se komepiuta

E i ai auala eseese e faʻapipiʻi ai le Android i luga o se komepiuta po o se komepiuta: Ole telefoni feaveai, masini komepiuta e faatagaina ai oe e faʻatautaia lenei OS "i totonu" Windows, faapea foi ma le tele o Android x86 (galue i luga o le x64) e mafai ai ona e faʻaaogaina Android e pei o se polokalama faʻaogaina atoa. saoasaoa i luga o masini masini. Phoenix OS o le ituaiga lona lua.

I lenei faʻatalanoaga puupuu e uiga i le faʻapipiʻiina o Phoenix OS, faʻaogaina ma faatulagaga faavae o lenei faiga faʻavae e faʻavae i luga o le Android (i le taimi nei, 7.1, version 5.1), fuafua ina ia faigofie ona faʻaoga i komepiuta ma komepiuta. E uiga i isi lava filifiliga i totonu o le tusiga: Faʻafefea ona faʻapipiʻi Android i luga o se komepiuta po o se komepiuta.

Interface Phoenix OS, isi mea

Aʻo lei faia le faʻasalalauga o le faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina o lenei OS, faʻapuupuu e uiga i lona atinaʻe, ina ia manino le uiga o le mea.

E pei ona uma ona maitauina, o le faʻaaogaina sili o le Phoenix OS faʻatusatusa i le Android x86 faʻamaonia o le "faʻamalosi" mo le faʻaaoga tatau i komepiuta masani. O lenei OS OS atoa, ae faʻatasi ai ma se faʻaoga masani faʻapipiusaga.

  • Phoenix OS o loʻo tuʻuina atu se 'upega tafaʻilagi ma se ituaiga o le Amata taʻoto.
  • Ua toe faʻauluina le atinaʻeina o faʻatulagaga (ae mafai ona e faʻaogaina le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le Igilisi.
  • O le faʻamatalaga faʻaaliga o loʻo faia i le faiga o Windows
  • O le pule o faila faila (lea e mafai ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai le "My Computer" icon) e foliga tutusa ma se tagata suʻesuʻe masani.
  • O le faʻatinoina o le taotoga (kiliki saʻo, faʻasolosolo ma galuega tutusa) e talitutusa ma na mo le OS OS.
  • Lagolagoina e le NTFS e galulue ma le taʻavale Windows.

O le mea moni, o loʻo i ai foi le lagolago mo le gagana Rusia - o le atigilima ma le faʻaogaina (e ui lava e tatau ona faʻasolo, ae mulimuli ane i le tusiga o le a faʻaalia tonu pe faapefea).

Faʻapipiʻi Phoenix OS

O le upega tafaʻilagi aloaia //www.phoenixos.com/ru_RU/download_x86 o le Phoenix OS e faʻavae i le Android 7.1 ma le 5.1, faatasi ai ma avanoa taʻitasi mo le download i ni vaega se lua: o se faʻapipiʻi masani mo Windows ma se ata faʻamaonia ISO (lagolagoina UEFI ma BIOS / Legacy download).

  • O le lelei o le faʻapipiuta o le faigofie lava lea o le faʻatulagaina o Phoenix OS e avea ma faiga faʻaogalua i luga o le komepiuta ma faigofie ona aveese. O nei mea uma e aunoa ma se faʻavasegaina o vaega / vaega.
  • Faʻapitoa o se ata ISO faʻamalosia - o le mafai ona faʻatautaia Phoenix OS mai se taʻavale afi e aunoa ma le tuʻuina i luga o se komepiuta ma vaʻai pe o le a. Afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻi lenei filifiliga - naʻo le downloadina o le ata, tusi i le USB flash drive (mo se faʻataʻitaʻiga, i Rufus) ma taʻavale le komepiuta.

Faʻamatalaga: o loʻo maua foi le faʻapipiʻi e fatuina ai se taavale afi puʻeina Phoenix OS - naʻo le mea e fai ai le "Fai le U-Disk" i le lisi autu.

E leʻo saʻo le faʻatonuga o Phoenix OS i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, ae o la latou masani lautele e oʻo mai i le manaʻomia mo le Intel processor e le matua atu i le 5 tausaga ma a itiiti ifo i le 2 GB o RAM. I le isi itu, ou te manatu o le polokalama o le a faʻaauau i le Intel Core 2 poʻo le 3 augatupulaga (lea ua silia ma le 5 tausaga).

Faʻaaogaina le Phoenix OS faʻapipiʻi e faʻapipiʻi Android i luga o se komepiuta poʻo se komepiuta

A faʻaaogaina le faʻapipiʻi (exe PhoenixOSInstaller faila mai le 'upega tafaʻalagi), o laasaga o le a faapenei:

  1. Faʻasaʻo le faʻapipiʻi ma filifili "Faʻamau".
  2. Faʻamanino le puʻo ole Phoenix OS o le a faʻapipiʻiina (o le a le faʻapipiʻiina pe solo, o le polokalama o le ai ai i se isi pusa).
  3. Faʻamatala mai le tele o le "Android i totonu o le mafaufau" e te manaʻo e faʻavae i le polokalama faʻapipiʻiina.
  4. Kiliki le "Install" button ma faatalitali mo le faʻapipiʻiina e faʻatumu.
  5. I le tulaga na e faʻaaoga ai Phoenix OS i luga o se komepiuta ma le UEFI, o le a toe faamanatu atu foi ia te oe ina ia mafai ona lelei le taʻavale, e tatau ona e faʻamalosi le Puipuiga Puipui.

A maeʻa le faʻapipiʻi, e mafai ona toe faʻafouina le komepiuta ma, atonu e te vaʻai i se lisi ma se filifiliga o OS e ave i ai - Windows poʻo Phoenix OS. Afai e le aliali le lisi, ma amata loa ona utaina e le Windows, filifili e amata Phoenix OS e faʻaaoga le Boot Menu aoe fuliina le komepiuta poʻo le komepiuta.

I le muamua aofia ai ma le faatulagaina o le gagana Rusia i le vaega "Taiala autu o Phoenix OS" mulimuli ane i faatonuga.

Le tamoe poʻo le faʻapipiʻiina o Phoenix OS mai se taavale afi

Afai ua e filifilia le filifiliga o le faʻaaogaina o le kiliva afi, o le taimi la e te alu ese mai ai, o le ae maua ni filifiliga se lua - e aunoa ma le faʻatulagaina (Run Phoenix OS e aunoa ma le faʻapipiʻiina) ma faʻapipiʻi i luga o se komepiuta (Faʻatuina Phoenix OS i Harddisk).

Afai o le filifiliga muamua, atonu o le a le mafua ai ni fesili, ona sili atu lea ona faigata le lua nai lo le faʻapipiʻiina ma le fesoasoani a se atunuʻu. O le a ou le fautuaina atu e vavalalata tagata e le o iloa le faamoemoega o vaega eseese i luga o le puʻupuʻu o loʻo i ai le uta o OS ma isi vaega faapena, e leai se avanoa e faʻaumatia ai le avega autu.

I le lautele, o le faagasologa e aofia ai laasaga nei (ma e talitutusa lava ma le tuʻuina atu o Linux o se OS lona lua):

  1. Filifili se vaeluaga e faʻapipiʻi ai. Afai e manaʻomia - sui le faʻatulagaga o le 'ie.
  2. Filifili tatau - faatulaga le vaega.
  3. Filifili le vaeluaga e tusi ai i le Phoenix OS boot loader, faʻavasegaina le vaeluaina.
  4. Faʻapipiʻi ma fatuina se ata o le "mafaufau loloto".

O le mea e leaga ai, e le mafai ona faʻamatalaina le faʻatulagaga faʻapipiʻi i lenei auala i totonu o le faʻavae o le aʻoaʻoga o loʻo i ai nei i nisi faʻamatalaga - e tele naua faʻaaliga e faʻalagolago i le tulaga o loʻo i ai nei, o vaega, ma le ituaiga taʻavale.

Afai o le faʻapipiʻiina o se OS lona lua, ese mai le Windows, o se galuega faigofie mo oe, e faigofie ona e faia iinei. Afai e leai, ia faaeteete (e faigofie ona e maua le taunuʻuga pe a naʻo Phoenix OS o le a faʻamalosi pe leai se tasi o polokalama) ma atonu e sili atu ona lelei le toe faʻaaogaina i le uluai auala faʻapipiʻi.

Faʻatonuina Phoenix OS

O le faʻamuamua o le Phoenix OS e umi se taimi (e faʻalagolago i le System Setup mo ni nai minute), ma o le mea muamua o le a e vaʻai i ai o se matapiuta ma tusiga i le gagana Saina. Filifili "Igilisi", kiliki "Next".

O isi laasaga e lua e faigofie tele - fesootai i Wi-Fi (pe afai ei ai) ma fatuina se teugatupe (naʻo le ulufale atu i le igoa o le pule, e le mafai ona tupu - Owner). A maeʻa lena, o le a ave oe i le telefoni Phoenix OS ma le faʻaaogaina o Igilisi ma le gagana Igilisi tutusa.

I le isi, ou te faamatalaina le auala e faaliliu ai Phoenix OS i le Russian ma faaopoopo ai le Rusia i le input keyboard, talu ai atonu e le o manino atoatoa lenei mea i se tagata fou:

  1. Alu i le "Amata" - "Faʻatonu", tatala le mea "Gagana & Faʻasalaga"
  2. Kiliki i le "Gagana", kiliki i le "Faaopoopo le gagana", faaopoopo le gagana Rusia, ona ave lea (toso le faamau i le itu taumatau) i le mea muamua - o le a liliu le gagana Rusia o le atinaʻe.
  3. Toe foʻi i le "Gagana & Faʻamatalaga", lea ua taʻua nei "Language and Entry" ma tatala le "Keyboard" mea. Faʻamā le Baidu keyboard, tuʻu le Android Keyboard i luga.
  4. Tatala le mea "Keyboard Key", kiliki i le "Android AOSP Keyboard - Russian" ma filifili le "Rusia".
  5. O se taunuuga, o le ata i totonu o le vaega o le "Physical Keyboard" e tatau ona foliga i le ata i lalo (e pei ona mafai ona e iloa, e le gata o le komepiuta o loo taʻua le Rusia, ae o lalo ifo o loo faailoaina mai i si tamai lomiga - "Rusia", e le o le Laasaga 4).

Ua faia: o le Phoenix OS interface i Rusia, ma e mafai ona e fesuiaʻi le faʻaogaina o le piano e faʻaaoga Ctrl + Shift.

Masalo o le mea autu lenei e mafai ona ou gauai i ai iinei - o le malologa e le ese tele mai le faʻafefiloi o Windows ma le Android: o loʻo i ai se faila faila, o loʻo i ai se Faleoloa Taʻaloga (ae afai e te manaʻo ai, e mafai ona e siiina ma faʻapipiʻi talosaga e avea ma apk e ala i le initaneti e teu ai. download ma faapipii apk). Ou te manatu o le a leai ni faigata faapitoa.

Faʻasea Phoenix OS mai PC

Ina ia aveese le Phoenix OS faʻapipiʻi i le auala muamua mai lau komipiuta poʻo lau komepiuta:

  1. Alu i le disk lea na faʻapipiʻi ai le polokalama, tatala le "Phoenix OS" ma fai le faila file uninstaller.exe.
  2. O isi laasaga o le a faʻaalia le mafuaaga mo le aveeseina ma kiliki le "Uninstall" button.
  3. A maeʻa lena, o le ae maua se faʻamatalaga e taʻu mai ai ua aveesea le polokalama mai le komepiuta.

Ae ui i lea, o lea ou te matauina i loʻu tulaga (tofotofoina i le faiga o le UEFI), na tuua ai e Phoenix OS lona avetaavale i le vaega o le EFI. Afai ei ai se mea faapena e tupu i lau mataupu, e mafai ona e faʻaaogaina le polokalama EasyFEFI poʻo le tapeina lima o le pusa PhoenixOS mai le partition EFI i lau komepiuta (lea e tatau ona e atofa muamua se tusi i).

A faʻafuaseʻi lava ona maeʻa ona e faʻafeiloaʻi le mea moni e le o taʻavale Windows (i le faiga o le EUFI), ia mautinoa o le Windows Boot Manager e filifilia e avea ma mea muamua o le faʻavae i totonu o le BIOS.