Fausia se taʻaloga i le initaneti


I le taimi muamua, e oo lava i se auvaʻavaʻa faigofie e galulue faatasi ma se au faʻapitoa telefoni. Ioe, ma o lenei galuega sa faia i totonu o fale faʻapitoa ma se seti o meafaigaluega talafeagai. I aso nei, soʻo se tagata e faʻaaogaina se komepiuta, ma e oʻo lava i se masini feaveaʻi e mafai ona faʻataʻitaʻiina o ia lava i le vaega o le animation.

O le mea moni, mo galuega tetele e tatau ona e faʻaaogā faʻaaogaina telefoni feaveaʻi, ae e mafai ona e taulimaina galuega faigofie faʻatasi ma le fesoasoani a meafaigaluega faigofie. I le tusiga lava lea e tasi o le ae iloa ai pe faapefea ona fatuina se kata ata i luga o le initaneti ma o fea foi le Initaneti e te manaʻomia e fegalegaleai ai.

Faʻafefea ona fatuina se taʻavale i le initaneti

E tele punaoa i totonu o le fesoʻotaʻiga mo le faʻatulagaina o ata-faʻa-ata, ae aunoa ma se taleni tusiata, e leai se mea tele e mafai ona faia i la latou fesoasoani. Ae peitaʻi, afai e te taumafai, e mafai ona maua se tali lelei e avea ma se taunuuga o le galue faʻatasi ma se faʻamaumauga i le initaneti.

Manatua o le tele o meafaigaluega talafeagai o loʻo faʻatulagaina Adobe Flash Player i luga o lau komepiuta. O le mea lea, afai e leai, aua le faʻavalevalea ma faʻapipiʻi lenei vaifofo multimedia. E faigofie tele ma e le tele se taimi e te alu ai.

Tagai foi:
Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player i luga o lau komepiuta
Faʻafefea ona mafai le Adobe Flash Player i luga o faʻataʻitaʻiga eseese

Metotia 1: Faʻatonu

Le mea sili ona faigofie-faʻaaoga mo le fatuina o ata vitio pupuu. E ui i le leaga o galuega, o mea uma iinei e gata lava i ou mafaufauga ma tomai. O se faʻataʻitaʻiga o lenei mea o le tele o tagata faʻaaogaina le punaoa, ma o latou galuega e mafai e se tasi ona maua i luga o taʻaloga taua tele.

Faʻamaumauga i le Initaneti

  1. Ina ia galue i lenei mea faigaluega, e le manaʻomia le fatuina o se teutusi i luga ole laupepa. Ae ui i lea, e aoga pe afai e te fuafua e teu le iuga o lau galuega.

    Ina ia alu i le meafaigaluega talafeagai, kiliki "Tusi" i le lisi o loʻo i luga.
  2. O loʻo i le faʻamatalaga tatala lea e mafai ona e amata fatuina se kata.

    I Multatore e tatau ona e tusia ata taʻitasi, mai le faasologa o le a aofia ai le kati maeʻa.

    O le faatonu faatonu e faigofie tele ma e le mafai ona maua. Faaaoga le faamau «+» e faʻaopopo se faʻavaa ma "X"e aveese ai. Ae mo meafaigaluega e mafai ona maua mo le ata, iinei e naʻo le tasi - o se penitala ma le tele o fesuiaiga o le mafiafia ma le lanu.

  3. Ina ia faʻaolaina le animation maeʻa, faʻaaoga le faʻalelei o le ata.

    Faʻamatala mai le igoa o le kata ma le filifiliga filifiliga, faʻapea foʻi ma lona faʻamatalaga. Ona kiliki lea "Faasaoina".
  4. Ia, e sii mai luga le ata tifaga i lau komepiuta, kiliki "Download" i le lisi o loʻo i le itu taumatau o le itulau e tatalaina.

Ae ui i lea, e tasi le "ATUA" iinei: e mafai ona e faʻapolopolo au kata i luga o le punaoa i le umi e te manaʻo ai, ae e tatau ona e faʻaalu mo le siiina mai "Tagata vaʻaia" - tupe maua tautua. E mafai ona maua i latou e ala i le auai soo i taʻaloga a le Multator ma tusia ata taʻavale i luga o le "autu o le aso", poʻo le faʻatau faʻatau. Na o le pau lava le fesili e te manaʻo ai.

Metotia 2: O le tagata faʻamalosi

O se fofo talitutusa faapena mo le galue ai i luga o le initaneti e ala i le faʻatinoina o faʻafanua. Auʻaunaga o meafaigaluega, pe a faʻatusatusa ma le muamua, e lautele. Mo se faʻataʻitaʻiga, O le animator e faʻatagaina oe e faʻaaoga uma lanu RGB ma suia ma le lima le fua faʻatusa i le vitio.

O le animator online service

E le pei o le muamua, o lenei upega tafailagi o le Igilisi. Ae ui i lea, e le tatau ona i ai ni faigata i lenei mea - o mea uma e faigofie ma manino pe a mafai.

  1. O lea la, ao leʻi amataina le fatuina o se komiu i le animator, e tatau ona e lesitala i luga o le saite.

    Ina ia faia lenei mea, mulimuli i le sootaga "Tusi resitala pe sainia" i le pito i luga taumatau o le itulau autu o le tautua.
  2. I le faamalama pop-up, kiliki le ki. "Silasila mai ia te aʻu faʻamolemole!".
  3. Ulufale i luga o faamatalaga manaʻomia ma kiliki "Tusi Resitala".
  4. A uma ona fatuina se tala, e mafai ona e galue atoatoa i le auʻaunaga.

    Ina ia alu i le faila i le initaneti i le pito i luga o le 'upega tafaʻilagi, filifili "Faiga fou".
  5. I luga o le itulau e amataina, e pei o le Multator, e tatau ona e tusia ata taʻitasi o lau animation ese.

    Faʻaaogā faʻataʻitaʻiga ma se pepa mama ma se lapisi e mafai ona fatufatu ma vaʻavaʻaina fasi fuataga fou i le kata.

    A maeʻa lau galuega i luga o le kata, e faʻapolopolo le galuega maeʻa, kiliki i luga o le ata o le ata.

  6. Ulufale le igoa o le kateti i le fanua. "Ulutala" ma filifili pe o le a faʻaalia e tagata uma o le auaunaga i le initaneti pe na o oe foi. Ia manatua e faatoa mafai ona e siiina faila i le komepiuta i lau komepiuta.

    Ona kiliki lea "Faasaoina".
  7. O lenei auala e te faʻaolaina ai lau animation i le vaega "O aʻu faafiafiaga" luga o le saite.
  8. Ina ia sii mai le kata o se ata GIF, faʻaaoga le ki "Download .gif" i luga o le itulau ma le faʻaolataga faʻaolaina.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e le pei o le auaunaga na muamua atu, E mafai e le animator ona faʻatagaina lau lava galuega. Ma mo le faigofie o le faʻaaogaina, o lenei fofo e le o lalo ifo o le Multatoru. Ae ui i lea, o se sosaiete tele gagana Rusia ua faʻataʻamilomilo i le vaega mulimuli, ma o le mea moni lea e mafai ona afaina ai lau filifiliga.

Metotia 3: CLILK

Faʻamatalaga sili atu mo le fatuina o ata vitio. Klalk ofo atu tagata faaaoga e le na o le tusia o faavaa taitasi, ae ia tuufaatasia ia elemene sili ona eseese: soo se ituaiga fasi laau, tusiga, talaaga, ma taʻaloga lauiloa.

Klalk Online Service

E ui i le lautele lautele, e faigofie ma faigofie ona faʻaaoga lenei meafaigaluega.

  1. Ina ia amata galue i le tautua, alu i le itulau autu CLILK ma kiliki le ki. "Fausia".
  2. Ma le isi, kiliki le kiki floating. Fausia se Ata Tifaga i le itu tauagavale.
  3. Tusi resitala i luga o le 'upega tafaʻilagi i le faʻaaogaina o lau teugatupe i se tasi o fesoʻotaiga faʻaagafesootai avanoa poʻo le meli meli.

    Ona toe kiliki lea Fausia se Ata Tifaga.
  4. O le ae vaʻai i se faʻamaumauga i luga o le initaneti ma se seti o meafaigaluega talafeagai mo le faʻaaliaina o tagata, tusifolau tusitusi ma isi elemene o lau kata.

    Faʻaopoopo a oe lava ata i le poloketi mai lau komepiuta ma fesoʻotaʻiga lautele, poʻo le faʻaaogaina o copyright Clilk albums. Faʻatasia vaega e te fiafia i ai ma faʻaogaina i latou i le faʻaaogaina o le taimi muamua.

    O le mea o loʻo tupu i le kesi e mafai foʻi ona faʻaalia e ala i faila faila a isi poʻo lou leo.

  5. Ae paga lea, o le gaioiga maeʻa e mafai ona sii mai i se komepiuta i le na o le faʻatauina o se totogi totogi. I le faiga saoloto, o le tagata faʻaaoga e leai se tapulaa avanoa mo le teuina o katini tuusaʻo i luga o le 'auʻaunaga CLILK.

    Ina ia lavea le animation i totonu o le punaoa, kiliki i le laina tutusa i le pito i luga taumatau o le faila i le initaneti.
  6. Faʻamanino le igoa o le vitio, filifili se faʻamatalaga mo ia ma faʻamatala lona lautele mo isi tagata faʻaoga.

    Ona kiliki lea "Lelei".

O le kiliva maeʻa o le a teuina i Clilk e faʻavavau ma e mafai ona e faʻasoa atu i soo se tasi, na o le tuʻuina atu o le fesoʻotaʻiga talafeagai.

Metotia 4: Mama

Afai e te manaʻo e fatu se mea e sili ona faigata, faʻaaoga le auaunaga Wick. O lenei mea faigaluega i lona tulaga faigaluega e latalata lava i togafitiga faʻapitoa o lenei ituaiga. I se tulaga lautele, e mafai ona tatou fai atu o le tautua e faapena.

I le faaopoopo atu i le lagolago atoatoa o vevela vevela, e mafai e Wiki ona galue i luga o papa ma faʻatalanoaga a le JavaScript-animation. Faʻatasi ai, e mafai ona e fatuina ni galuega taua ogaoga saʻo i le faamalama o le komepiuta.

Wick Editor online auaunaga

O Wick o se punaoa tatala saoloto ma, e le gata i lea, e le manaʻomia le resitalaina.

  1. O le mea lea, e mafai ona e amata galue i lenei meafaigaluega i le naʻo le tasi le kiliki.

    Tau lava oomi le ki "Faʻatonu le Faʻatonu" i luga o le itulau autu o le tautua.
  2. O le a faʻafeiloaia oe i se faʻaoga masani e masani ai le tele o faatonu taʻutaʻua.

    I le pito i luga o se mea e fai ai lisi ma se taimi faatulagaina e mafai ona e galue ai ma le tala. I le tauagavale, o le ae maua ai le seti o meafaigaluega masini, ma luga o le itu taumatau, o le mea e faʻaaoga ai meatotino ma le faletusi o Gaioiga.

    E pei o le tele o polokalame faʻapolofesa mo faafiafiaga, o le pito i lalo o le Wick interface e mafai ona faʻamatalaina i lalo o le faatonu o le JS-scripts. Tau lava o le tuleiina o le vaega faʻatatau.

  3. E mafai ona e faʻasaoina le taunuʻuga o lau galuega o se faila HTML, se archives ZIP poʻo se ata ile GIF, PNG poʻo le SVG format. O le poloketi lava ia e mafai ona auina atu i JSON.

    Ina ia faia lenei mea, ia faʻaaoga mea e tatau ai lisi. "File".

Vaʻai foi: Polokalama sili ona lelei mo le fausiaina o ata taʻavale

O auaunaga i le initaneti mo faafiafiaga na matou iloiloina e mamao mai na o luga o le Initaneti. O le isi mea, o le taimi nei o le fofo sili lea ona lelei o lona ituaiga mo le au amu-multipliers. E te manaʻo e taumafai se mea sili atu ona ogaoga? Taumafai e galulue faʻatasi ma faʻafitauli faʻapitoa mo polokalama faʻapitoa mo nei faʻamoemoega.