O le a le faiga iieclxx.exe


O le button Home o se faʻaaogaina tele o le iPhone lea e mafai ai e oe ona toe foʻi i le lisi autu, tatala le lisi o faʻatinoga faʻaoga, fatuina faʻamatalaga, ma sili atu. Afai e taofi le galue, e le mafai ona fesiligia le faʻaaoga masani o le telefoni. O le asō o le a tatou talanoa e uiga i le mea e fai i lenei tulaga.

Ae faʻapefea pe a fai o le "Fale" button e taofia le galue

I lalo o le a tatou tilotilo i ni nai fautuaga o le a faatagaina ai le ki e toe foi mai i le olaga, pe faia e aunoa ma se mea mo se taimi sei vagana ua e foia le mataupu o le toefaafouina o se telefoni i totonu o se nofoaga autu.

Filifiliga 1: Toefaʻaia le iPhone

O lenei metotia e talafeagai le faʻaaoga pe afai o oe o le tagata e ona le iPhone 7 poʻo se ata faataitai fou. O le mea moni e faapea o nei masini ua faʻapipiʻiina i se paʻi paʻa, ae le o se tino faaletino, e pei ona i ai muamua.

E mafai ona manatu o se faaletonu o le tino na tupu i luga o le masini, o se taunuuga o le na o le faamau na tautau ma taofi le tali atu. I lenei tulaga, e faigofie ona foia le faafitauli - toe toe amataina le iPhone.

Faitau atili: Faʻapefea ona toe faʻafouina le iPhone

Faʻasili 2: Faʻamamaina le masini

Ma le isi, o se metotia e talafeagai lelei mo gaioiga o apu ua faʻapipiʻiina i ai se paʻi pa. Afai o le toe faʻaleleia o le auala e leʻi aumaia ai taunuuga, e mafai ona e taumafai e sili atu le faʻaaogaina o mea taulima - toe faʻafoʻi uma le masini.

  1. Ae e te leʻi amataina, ia mautinoa e faʻaleleia lau faʻapipiʻi iPhone. Ina ia faia lenei mea, tatala ia tulaga, filifili lou igoa tau, ona alu lea i le vaega iCloud.
  2. Filifili se mea "Lagolago"ma i le faamalama fou kiliki le ki "Fausia le Pusa".
  3. Ona manaʻomia lea e faʻafesoʻotaʻi le gaini i lau komepiuta e faʻaaoga ai le uluai USB cable ma amata iTunes. I le isi itu, ulufale i le masini i le DFU-mode, lea faatoa faʻaaogaina e fofo ai le telefoni.

    Faitau atili: Faʻapefea ona tuʻu le iPhone i le DFU mode

  4. A maua e iTunes se masini fesoʻotaʻi, o le a faʻaosofia oe e vave amataina le faagasologa o le toe faʻaleleia. A maeʻa lena, o le a amata e le polokalama ona sii mai le lomiga talafeagai o iOS, ona aveese lea o le firmware tuai ma faapipii le mea fou. E tatau lava ona e faatali mo le faaiuga o lenei faiga.

Filifiliga 3: Atinaʻeina o patipati

E toʻatele tagata e faʻaaogaina le iPhone 6S ma le au talavou laiti latou te iloa o le "Fale" button o le vaega vaivai o le atamai. I le aluga o taimi, e amata ona galue i se tui, e mafai ona pipisi ma o nisi taimi e le tali atu i le oomi.

I lenei tulaga, e mafai ona e fesoasoani i le Arosol WD-40 lauiloa. Faʻasoʻa sina tupe itiiti i luga o le faamau (e tatau ona faia i se taimi vave e mafai ai ina ia le toe ulu atu le vai) ma amata kiliki faʻatasi seia oʻo ina amata saʻo ona tali saʻo.

Filifiliga 4: Faʻasologa faʻasologa o le polokalama

Afai e le mafai e le manipulator ona toe faʻafoʻisia le faʻaoga masani, e mafai ona e faʻaaogaina se tali le tumau i le faafitauli - o le faʻaogaina o le polokalame.

  1. Ina ia faia lenei mea, tatala ia tulaga ma filifili le vaega "Manatu taua".
  2. Tusi i le mea "Avanoa Lautele". Le isi, tatala "Fesoasoani Fesoasoani".
  3. Faʻatoaga lenei parakalafa. O se suiga sui o le "Fale" o le a faaali i luga o le lau. I poloka "Faʻatulagaina o Gaioiga" fetuutuunai poloaiga mo le isi fale. Ina ia faʻaogaina faʻalua le meafaigaluega i le meafaigaluega lenei, ia faʻatutu mea nei:
    • Tasi le paʻi - "Aiga";
    • Faalua paʻi - "Suiga Polokalama";
    • Long press - "Siri".

Afai e manaʻomia, e mafai ona tuʻuina atu faʻasalalauga, e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le uu umi i luga o le komepiuta komepiuta e mafai ona fatuina se ata mai le mata.

Afai e le mafai ona e toe faʻaaogaina le "Home" button, aua le faʻamalosi faʻatasi ma le malaga i le nofoaga autu.