Faʻaauau le Atinaʻeina o le Ausetalia 2015.02


O le faʻamaopoopoina o le touchpad i luga o le komepiuta e tatalaina ai le avanoa i isi galuega faʻaopoopo, lea e mafai ona faʻafaigofieina le galuega i tua o le masini. O le tele lava o tagata e filifilia le kiore o se masini e pulea, ae atonu e le o latalata ane. O le mafai gafatia o TouchPad i aso nei e matua maualuga lava, ma e masani lava e le o lafoaʻi i tua o naiusi masini komepiuta.

Faʻasinomia le touchpad

  1. Tatala le lisi "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Afai o le tulimanu pito i luga taumatau o le tau "Faʻaaliga: Category"sui i "Vaʻaia: Ata Tele". O lenei mea o le a mafai ai ona tatou maua vave le vaega o loʻo tatou manaʻomia.
  3. Alu i le vaega "Moli".
  4. I le laulau "Meatotino: Mouse" alu i "Faʻatonu o Mea". I lenei lisi, e mafai ona e setiina le mafai e faʻaali ai le icône touchpad i le laulau i tafatafa o le taimi ma le faʻaalia o le aso.
  5. Alu i "Taimi (S)", o le a tatalaina ia tulaga o mea paʻi.
    O masini eletise mai atinaʻe eseʻese ua faʻapipiʻiina i komepiuta komepiuta eseese, ma o le mea lea e mafai ona i ai ni feeseeseaiga i tulaga faʻatulagaina. O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai se komepiuta ma se Synaptics touchpad. O loʻo i ai se lisi lautele o faʻamaumauga faʻapitoa. Mafaufau i elemene sili ona taua.
  6. Alu i le vaega Faʻasalalau, o loʻo tuʻuina nei faailoilo mo fenumiai matala ma faʻaaoga le touchpad. E mafai ona faʻasalalau pe lua tamatamailima i se vaega faʻasalaga o le masini paʻu, pe 1 le tamatamailima, ae i luga o se vaega patino o le lau paʻu. E i ai se tulaga taua tele i le lisi o filifiliga. Faʻasalalau ChiralMotion. O lenei faʻatinoga e sili ona aoga pe afai e te taʻalo i pepa poʻo nofoaga e aofia ai le tele o elemene. O le taʻavale itulau e faia i le tasi o tamatamailima agai agai i luga pe lalo, lea e faaiʻu i se lio faʻasolosolo pe faasaga i le faasologa. O lenei mea e vave faʻateleina ai le galuega.
  7. Faʻasologa o Faʻamaumauga Faʻamaumauga "Faʻasologa Faʻasologa" e faʻatagaina oe e faʻamatala faʻamalo otaota i le tamatamailima e tasi. Faʻasalalau poʻo le faalauteleina e ala i le tosoina o tuaoi o fasi mea.
  8. O se numera tele o masini faʻaaoga e faʻaaoga ai galuega e taʻua o le telefoni. E mafai ai e oe ona faia ni taga patino ma ni tamatamai lima e tasi i le taimi e tasi. O le sili ona lauiloa i le faʻaogaina o le telefoni na maua ai le faʻafetai i le gafatia e fafagu le faamalama ma lua tamatamailima, aveeseina ese pe aumai i latou latalata. Manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le numera "Sueina o le Faʻatasi", ma, pe'ā manaʻomia, ia filifili mea e faʻamalosi ai e nafa ma le saoasaoa o le sosoʻoina o le faamalama i le tali atu i le gaioiga o tamatamailima i le nofoaga o loʻo i tua.
  9. Taofi "Atamamai" vaevaeina i ni vaega se lua: "Pule lima paʻu" ma Tago Sensitivity.

    Fetuunaiga le lagona o le paʻi atu ma le le mautonu i le alofilima o lou lima, e mafai ona poloka poloka kesi i luga o le masini paʻu. E mafai ona fesoasoani moni pe a tusia se pepa i luga o le komepiuta.


    A maeʻa ona fetuʻunaʻi le lagona paʻi, o le tagata lava ia na te fuafuaina pe o le a le maualuga o le faʻamalosi ma se tamatamailima o le a mafua ai le tali o le masini paʻi.

O tulaga uma lava e naʻo le tagata lava ia, ia fetuutuunai le touchpad ina ia faigofie ai ona faʻaaogaina oe lava ia.