Matou te o ese mai le vaega i Odnoklassniki


O se fesootaiga vavalalata tumau e le manaʻomia i taimi uma - mo se faʻataʻitaʻiga, afai e faʻatapulaʻa felauaiga, ina ia aloese mai le sologa lelei, e sili atu le vavae ese o le komepiuta mai le lalolagi atoa pe a uma le sauniga. Aemaise lava lenei fautuaga e talafeagai mo le Windows 10, ma i le tusiga o loʻo i lalo o le a tatou tilotilo pe faʻapefea ona vavae ese mai le Initaneti i lenei lomiga o le polokalama faʻatino.

Liliuina o le Initaneti i luga o le "top ten"

O le faʻaaogaina o le Initaneti i luga o le Windows 10 e le o se mea e ese mai i se faiga faʻapitoa mo isi faiga faʻaogaina o lenei aiga, ma e faalagolago i le ituaiga o fesoʻotaʻiga - cable poʻo le leitio.

Filifiliga 1: Fesoʻotaʻi atu i le Wi-Fi

O se fesoʻotaiga e leai se fesoʻotaʻiga e sili atu ona talafeagai nai lo le fesoʻotaʻiga a le Ethernet, ma mo nisi komipiuta (aemaise lava, isi laptop computers i aso nei) e na o le tasi le avanoa.

Metotia 1: Ata faʻailoga
O le auala autu e vavae ese ai mai se fesoʻotaiga e leai se fesoʻotaʻiga, o le faʻaaogaina lea o se lisi masani o fesoʻotaiga Wi-Fi.

  1. Vaʻai i le fata mea, o loʻo i le tulimanu pito i lalo o le faʻaaliga komepiuta. Saili i ai le faʻamaonia i le antenna icon lea o loʻo gaoioi ai galu, faʻapipiʻi le pipiʻi i luga ma kiliki i le 'aufaʻatasi o le kuki.
  2. O se lisi o fesoʻotaʻiga Wi-Fi aloaia ua faʻaalia. O le mea lea o loʻo fesoʻotai i ai le PC po o le komepiuta i le taimi nei i le pito i luga ma faʻalauiloa i le lanumoana. Saili se faamau i lenei vaega. "Alu ese" ma kiliki i luga.
  3. Faʻataunuʻu - o lau komepiuta o le a vavae ese mai le upega tafailagi.

Metotia 2: Faʻasologa o vaalele
O se isi auala e vavae ese ai mai le "web" o le faʻagaoioia lea o le mode "I le vaalele"Lea e tape uma ai fesoʻotaʻiga vavalalata, e aofia ai le Bluetooth.

  1. Mulimuli i le Laasaga 1 mai faʻasalaga muamua, ae o le taimi lenei faʻaaoga le ki "Tulaga o vaalele"i le pito i lalo o le lisi o fesoʻotaiga.
  2. O le a faʻaumatia uma fesoʻotaiga vavave - o le Wi-Fi i totonu o le fata o le a suia i le faʻamaonia o vaalele.

    Ina ia faʻamaonia lenei faiga, ia na o le kiliki i luga o lenei ata ma toe fai le ki. "Tulaga o vaalele".

Filifiliga 2: Faʻasalaga vavalalata

I le tulaga o le Initaneti e ala i le telefoni, e na o le tasi lava le vavaega avanoa e maua, o le taualumaga e faapenei:

  1. Toe tilotilo i le pusa faʻapipiʻi - nai lo le inisiua Wi-Fi e tatau ona i ai se atigipusa ma se komepiuta ma le uaea. Kiliki i luga.
  2. O se lisi o fesoʻotaʻiga avanoa o le a faʻaalia, tutusa ma le tulaga o le Wi-Fi. O le fesoʻotaiga e fesoʻotaʻi ai le komepiuta o loʻo faʻaalia i le pito i luga, kiliki i luga.
  3. Mea o le a tatalaina "Ethernet" vaega o taʻiala "Network ma le Initaneti". Kiliki i luga o le sootaga "Faʻatulagaina o Faʻatonu Faʻatonu".
  4. Saili se kilika fesoʻotaʻiga i totonu o masini (e masani ona makaina "Ethernet"), filifili ma kiliki le ki o le kuki saʻo. I le lisi autu, kiliki i le mea. "Taofiofia".

    I le auala, i le auala lava lea e tasi e mafai ona e tape ai le fesoʻotaiga uila, lea o se isi auala i metotia o loʻo tuʻuina i le Option 1.
  5. O lenei o le Initaneti i luga o lau komepiuta e le atoatoa.

Faaiuga

O le tapeina o le Initaneti i luga o le Windows 10 o se galuega le taua lea e mafai ona faʻaaogaina e se tagata faʻaaogaina.