Faʻasalaga le leoa YouTube i le Android

Afai e te fetaiai pe a faʻaaoga le faleoloa o le Market Market ma le "Aʻoaʻo 963"aua e te popole - e le o se mataupu ogaoga lenei. E mafai ona foia i le tele o auala e le manaʻomia ai se faʻaaogaina tele o taimi ma taumafaiga.

Faʻasei le mea sese 963 i le Play Market

E tele fofo i le faafitauli. I le faʻaumatiaina o le mea sese faʻaleaga, e mafai ona faʻaauau pea ona e faʻaaoga le Maketi Play.

Metotia 1: Ave le card SD

Le mafuaaga muamua "Aʻoaʻo 963"I le tulaga ese lava, atonu e i ai se kata i le masini, lea na faʻaaogaina ai le talosaga na faʻapipiʻi muamua lea e manaʻomia ona toe faʻaleleia. Pe na le manuia, po o le faʻaaogaina o le tino, e aʻafia ai lana faʻamatalaga saʻo. Toe faafoi atu faʻamatalaga o le talosaga i le masini totonu o le masini ma alu i laasaga o loʻo i lalo.

  1. Ina ia siaki le aafia o le kata i le faafitauli, alu i "Faʻatonu" ia faasino "Manatua".
  2. Mo le puleaina o le taavale, kiliki i le faasologa tutusa.
  3. Ina ia momotu le pepa SD e aunoa ma le tapeina o le masini, filifili "Aveesea".
  4. A maeʻa lena, taumafai e sii pe faʻafou le tusi talosaga e te manaʻomia. Afai e le toe i ai le mea sese, ona maeʻa ai lea o se downloadga manuia, toe foʻi i "Manatua", faʻafesoʻotaʻi le igoa o le SD card ma i le faʻaaliga faʻapipii kiliki i luga "Fesoʻotaʻi".

Afai e le fesoasoani nei gaioiga, ona e alu lea i le isi auala.

Metotia 2: Faʻamaʻoti le Cache Market Market

E le gata i lea, o se mea sese e mafai ona i luga o faila faila a le masini o Google auaunaga, faʻasaoina pe a uma asiasiga muamua i le Play Market. A e toe asiasi atu i le faleoloa o oloa, atonu latou te feteenai ma le mea faigaluega o loʻo taʻavale nei, mafua ai se mea sese.

  1. Ina ia faʻamalo le faaputuga talosaga faʻapipiʻi, alu i "Faʻatonu" masini ma tatala le tab "Talosaga".
  2. I totonu o le lisi e aliali, saili le mea "Play Market" ma tape i ai.
  3. Afai o oe o le e ona le gadget i le faiga o le polokalama Android 6.0 ma luga, ona kiliki lea "Manatua"pe a uma Clear Cache ma "Toe faʻafou", faʻamaonia a latou mea na fai i ni faʻasalalauga e uiga i le tapeina o faʻamatalaga. Android tagata faaaoga i lalo ifo o le 6.0, o nei ki o le ai ai i le uluai faamalama.
  4. A maeʻa lenei mea, toe amata le masini ma e tatau ona mou atu le mea sese.

Metotia 3: Aveese le pito lata mai o le Market Market

E le gata i lea, o lenei mea sese atonu e mafua mai i le lomiga aupito lata mai o le faleoloa o le faleoloa, lea e mafai ona faʻaaogaina le saʻo.

  1. Ina ia aveese faʻamatalaga, toe fai laasaga muamua e lua mai le metotia muamua. Ma le isi, o le laasaga lona tolu e kiliki i le ki "Menu" i le pito i lalo o le lau (i le atinaʻe o masini mai ituaiga eseese, o lenei faamau e mafai ona i le pito i luga taumatau ma i ai foliga o ni vaega se tolu). A uma lena kiliki "Aveese Faʻamamau".
  2. Faamautu le taga i le faamau "Lelei".
  3. I le faamalama e aliali mai, malie e faʻapipiʻi le uluai kopi o le Play Market, e faia lenei mea, kiliki le ki "Lelei".
  4. Faatali seia maeʻa ma toe amata lau masini. A maeʻa ona faʻaaogaina, faʻatasi ai ma se 'upega tafaʻilagi Initaneti, o le a faʻatopetope lava e le Market Market le downloadga o le taimi nei ma tuʻuina atu ia te oe le avanoa e download ai talosaga e aunoa ma ni mea sese.

Faʻasaga i le taimi e sii mai ai pe faʻafouina ai le talosaga i le Play Market ma "Aʻoaʻo 963", o lea e faigofie ona e faʻaumatia, e faʻaaoga ai se tasi o auala e tolu na faʻamatalaina e i matou.