Safari Browser: Faʻaopoopo le Upega Tafaʻilagi i Faʻataga

Toeitiiti lava o tagata suʻesuʻe uma ei ai se vaega e fiafia i ai, lea e faʻapipiʻi ai tusi tusi e avea ma tuatusi o le pito sili ona taua pe masani ona asiasi i itulau. O le faʻaaogaina o lenei vaega e mafai ai e oe ona faʻaalu le taimi i luga ole fesuiaiga i lau nofoaga e sili ona e fiafia i ai. E le gata i lea, o le faailoga tusi e maua ai le gafatia e faʻasaʻo se fesoʻotaʻiga i faʻamatalaga taua i luga o le upega tafailagi, lea e le mafai ona maua i le lumanaʻi. Safari browser, e pei o isi polokalame talitutusa, ei ai foi se vaega fiafia e taʻua o Faailoga. Sei o tatou aʻoaʻoina pe faʻapefea ona faʻaopoopo se 'upega tafaʻilagi i mea fiafia i Safari i auala eseese.

Faʻalogo i le sili ona lata mai o Safari

Ituaiga o faailoga tusi

Muamua lava, e tatau ona e malamalama o Safari o loʻo i ai le tele o ituaiga tusi lakapi:

  • lisi mo le faitau;
  • tusi taʻaloga;
  • Maualuga Nofoaga;
  • pusa tusi.

O le ki e alu i le lisi mo le faitauina o loʻo i le itu tauagavale o le meafaigaluega, ma o se faʻamaonia i foliga o tioata. O le kiliki i luga o lenei faʻamaufaʻailoga e tatalaina ai se lisi o itulau na e faʻaopopo e matamata ai mulimuli ane.

O le faʻailoga o le tusigāti o se lisi faʻasalalau o itulau i luga o le upega tafaʻilagi i luga o le meafaigaluega. O le mea moni, o le numera o nei elemene e faʻatapulaʻaina e le lautele o le matala o le masini.

I luga o Nofoaga o loʻo fesoʻotai i itulau i luga o le upega tafaʻilagi ma a latou faʻaaliga vaaia i foliga o taʻaloga. E faʻapea foʻi, o le ki o le meafaigaluega e foliga e alu i lenei vaega o mea e fiafia i ai.

E mafai ona e alu i le lisi o Faailoga tusi i le kilikiina o le button button i luga o le meafaigaluega. E mafai ona e faʻaopoopoina le tele o tamaitusi e te manaʻo ai.

Faʻaopoopoina tusi tusi e faʻaaoga ai le piano

O le auala pito sili ona faigofie e faʻaopopo ai se 'upega tafaʻilagi i au mea e te fiafia i ai o le faʻapipiʻi lea o le ala kesi Ctrl + D, aoi ai oe i luga o se' upega tafaʻilagi o le ae faaopoopo atu i au tusi. A maeʻa lena mea, e aliali mai se faamalama e mafai ai ona e filifilia po o le fea vaega o mea e fiafia i ai e te manaʻo e tuʻu le 'upega tafaʻilagi i, ma, pe ae manaʻo ai, sui le igoa o le faailoga tusi.

A uma ona maeʻa uma mea o loʻo i luga, ia na o le kiliki i le "Faaopoopo" button. O lenei ua faaopoopo le saite i mea e sili ona fiafia i ai.

Afai e te lolomiina le kesi piano kesi Ctrl + Shift + D, ona faʻapipiʻi loa lea i le Lisi mo le faitau.

Faʻaopoopo le tusi taʻalo e ala i le lisi

E mafai foi ona e faaopoopo i ai se faailoga tusi e ala i le lisi autu autu o le masini. Ina ia faia lenei mea, alu i le vaega o "Tusi", ma i le lisi pa'ū filifili filifili le aitema "Faaopoopo le tusi tusi".

A maeʻa lena, o le lava lava faamalama e tasi e foliga mai e pei o le faʻaaogaina o le kiliki i luga o le kesi, ma e matou te toe faia mea ua taua i luga.

Faaopopo le tusi tusi e ala i le tosoina

E mafai foi ona e faaopoopo i ai se faailoga tusi e ala i le na o le tosoina o le tuatusi tuatusi mai le pusa o le tuatusi i le pusa o Faailoga.

I le taimi lava e tasi, o se faamalama e aliali mai, ofo atu ae le o le tuatusi o le upega tafaʻilagi, ulufale i le igoa o le a faʻaalia ai lenei laupepa. A maeʻa lena, kiliki i le "OK" button.

I le auala lava e tasi, e mafai ona e tosoina le tuatusi o le itulau i Lisi mo le faitau ma Top Sites. E ala i le toso ese mai le pusa o le tuatusi, e mafai foi ona e fatuina se alalaupapa i se faailoga tusi i soo se pusa i luga o le komepiuta o lau komepiuta po o luga o le komepiuta.

E pei ona mafai ona e vaʻai, e tele auala e faʻaopopo ai se tua i mea e sili ona fiafia i ai le Safari browser. E mafai e le tagata faʻaaoga, i lana pule faitalia, ona filifili le ala sili ona talafeagai mo ia lava, ma faʻaaogaina.