Tikiake polokalama mo le TP-Link TL-WN723N Faʻafesoʻotaʻi Wi-Fi

A faʻapipiʻi se mea e faʻaoga ai le USB Wi-Fi, e tatau ona totogi le taulaʻi faapitoa i avetaavale. A uma, o le a latou fesoasoani e mautinoa le saoasaoa o le mauaina ma le faʻaliliuina o faʻamatalaga. Mai le tusiga o nei aso o le ae iloa ai auala e faʻapipiʻi ai polokalama mo TP-Link TL-WN723N.

Faʻapipiʻiina o polokalama mo TP-Link TL-WN723N

I lenei tusiga o le a matou taʻuina atu ia te oe e uiga i auala e 4 o le a fesoasoani i le faʻapipiʻiina o polokalama talafeagai i le USB-adapter. E le tutusa uma i latou uma, ae o le a le sili atu le fiafia e aoao e uiga ia i latou.

Metotia 1: TP-Link Official Website

E pei lava o soʻo se masini, mo le masini komepiuta mo le faʻaoga, muamua, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le 'upega tafaʻilagi i luga o le initaneti.

  1. Muamua, alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le TP-Link i le fesoʻotaʻiga faʻamaonia.
  2. Ona i luga o le lau o loʻo matou sailia se vaega. "Lagolago" ma kiliki i luga.

  3. O le a tatalaina le itulau o le masini suʻesuʻe - o le ae mauaina le avanoa talafeagai i lalo. Lenei e tatau ona e faʻamaonia le faʻataʻitaʻiga o lo tatou tagata e taliaina -TL-WN723Nona fai lea o se ki i luga o le komepiuta Ulufale.

  4. Afai e faʻamaʻo saʻo le faʻataʻitaʻiga, ona e vaʻaia lea o lau faʻaoga i le sailiga o taunuuga. Kiliki i luga.

  5. O se laupepa fou o le a tatalaina ai le itulau masini, lea e mafai ai ona e faitauina lona faʻamatalaga ma saili uma faamatalaga e uiga i ai. Vaavaai mo le ki ile pito i luga. "Lagolago" ma kiliki i luga.

  6. O le a toe tatalaina se laupepa fesoasoani fou. I totonu o le lisi o le matāua, faʻamautinoa le faʻaupuga o le mea faʻapipiʻi.

  7. O le taimi nei tusi i lalo sina mea ma kiliki i le ki. "Avetaavale".

  8. O le a tatala le laupepa lea o le a tuʻuina atu ai oe i le laulau faatasi ai ma polokalama uma o loʻo maua mo lau tagata e taliaina. Filifili le tele o aso lata mai o le avetaavale mo lau OS ma kiliki lona igoa e sii mai ai.

  9. O le a maua le downloadga o le archive, lea e te manaʻomia e teu ese ai ma tuʻu ana mea i totonu o se atigipusa fou. Amata le faʻapipiʻi e ala i le kiliki faʻalua i le faila. Setup.exe.

  10. Ona oʻo mai lea o le faamalama o le a fesili mai ia te oe e faʻamaʻo le gagana faʻapipiʻi. Kiliki "Lelei"e alu i le isi laasaga.

  11. O le faamalama autu e faʻapipiʻi e tatalaina i se faʻafeiloaiga. Na o le kiliki "Lisi".

  12. Mulimuli ane, faʻamaonia le nofoaga o le avetaavale e faʻapipiʻi ma kiliki "Lisi" e amata ai le faʻatulagaga.

Afai na saʻo lelei mea uma, o se taunuuga o le a e vaʻai i se savali e uiga i le faʻaleleia o masini software. Ole taimi nei e mafai ona e suʻeina le TP-Link TL-WN723N.

Metotia 2: Faʻamaumauga lautele mo le sailia o avetaavale

O le isi filifiliga e toatele tagata e fia faʻafeiloaʻi o le suʻeina lea o le polokalama e faʻaoga polokalame faʻapitoa. O lenei auala e lautele ma e mafai ai ona e faʻapipiʻi avetaʻavale e le gata mo le TP-Link TL-WN723N, ae faʻapea foʻi mo soʻo se isi masini. O le masini komepiuta lava ia e fuafua po o le fea mea e manaʻomia e faʻaleleia ai le avetaavale, ae e mafai lava ona e faia a oe lava suiga i le polokalama faʻapipiʻi polokalama. Afai e te filifili e faʻaaoga lenei metotia, e mafai ona e mauaina se lisi o polokalame sili ona lauiloa o lenei ituaiga.

Faitau atili: Filifiliga o le polokalame mo le faʻatulagaina o avetaavale

Faʻalogo lelei i se polokalama e pei o DriverMax. O le taʻitaʻi i le numera o avetaavale avanoa mo soʻo se masini. Faatasi ai, e mafai ona e vaʻavaʻai i mea masini e fesoʻotaʻi atu i le komepiuta, mea e faʻapipiʻi ai avetaavale, ma faʻamatalaga uma e uiga ia i latou. E le gata i lea, o le polokalama e faia i taimi uma se faʻamaumauga ina ia i ai ni faafitauli e masani ona maua e le tagata faʻafaigofie le avanoa e toe faʻaleleia ai. Matou te fautua atu ia e faamasani i le lesona i luga o DriverMax, lea na matou lolomiina i se taimi muamua ina ia mafai ona taulimaina le polokalama.

Faitau atili: Faʻafouina avetaʻavale e faʻaaoga ai DriverMax

Metotia 3: Suʻesuʻe le polokalama faʻapitoa e ala ile ID

O le isi auala sili ona lelei e suʻe ai le polokalama faʻapipiʻi o le faʻaaoga lea o se ID masini. O lenei metotia e faigofie ona faʻaaoga pe a le i fuafuaina e le masini le masini. E mafai ona e mauaina le code ID e te manaʻomia e faʻaaoga "Pule Sili" i "Meatotino" afifi. Pe mafai foi ona e ave se tasi o tau aofaʻi o loʻo i lalo, lea na matou filifilia muamua mo lou faʻaogaina:

USB VID_0BDA & PID_8171
USB VID_0BDA & PID_8176
USB VID_0BDA & PID_8179

O le a le mea e fai i le ID? Faʻatoa ulufale i totonu o le fanua suʻesuʻe i luga o se tasi o nofoaga faapitoa e mafai ona tuʻuina atu ai le tagata faʻatasi ma se avetaʻavale e ala i le ID ID. E na o le filifili lava o le telefoni lata mai mo lau OS ma faʻapipiʻi le masini komepiuta i le auala tutusa e pei ona i ai i le auala muamua. Matou te fautuaina foi le faitauina o le tusiga lea na matou faataatia muamua atu, pe afai o lenei metotia ua faamatalaina atili auiliiliga:

Lesona: Saili mo avetaavale e le ID ID

Metotia 4: Faʻamaumauga Faʻasinomaga Windows

Ma le mea mulimuli, o le metotia mulimuli - faʻapipiʻi avetaavale i totonu "Pule Sili". E ui i le mea moni o lenei filifiliga o le mea sili ona aoga o mea uma o loʻo i luga, e te le afaina ia iloa e uiga i ai. O le tele o taimi e faʻaaogaina e avea o se tali le tumau, pe a oo i nisi taimi e le mafai ai ona faʻaoga isi metotia. Ae o loʻo i ai se avanoa - e te le manaʻomia le faʻapipiʻiina o isi masini komepiuta i luga o lau komepiuta, ma, e tusa ai, o le ae le lamatia lau PC. Afai e faigata ia oe ona faʻaleleia avetaavale i lenei auala, o le a fesoasoani au taiala auiliili ia te oe:

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le tuʻuina o avetaavale mo le mea e faʻaoga ai le USB Wi-Fi TP-Link TL-WN723N e le faigata tele. E mafai ona e faʻaaogaina soʻo se auala e pei ona taʻua i luga, ae o le filifiliga aupito sili lava o le siiina lea o le polokalama mai le ofisa aloaia. Matou te faʻamoemoe na mafai e le matou tusiga ona fesoasoani ia te oe ma e mafai ona e faʻaoga le masini e galue saʻo.