Sibelius 8.7.2

E le tele ni polokalama mo musika tomai faapitoa, aemaise lava pe a tatou talanoa e uiga i le tusiaina o togi musika ma mea uma e fesootaʻi atu i ai. O le vaifofo sili ona lelei mo ia faamoemoega, o Sibelius, o se tusitala musika na atiae e le kamupani Avid lauiloa. O lenei polokalama ua mafai ona manumalo i le toatele o tagata maimoa i le salafa o le lalolagi. Ma e le o se mea e ofo ai, aua e fetaui lelei mo tagata uma e faʻaaogaina ma oi latou o loʻo amataina a latou gaoioiga i le musika.

Matou te fautuaina ia faamasani: Faʻatautaia o musika

O Sibelius o se polokalama e taulaʻi i tagata fai pese ma faatulaga, ma o lona autu autu o le fatuina o sikola musika ma galulue faatasi ma i latou. E tatau ona malamalama o se tagata e le iloa faʻamatalaga musika o le a le mafai ona galue faʻatasi ma ia, i le mea moni, o se tagata i soʻo se mataupu o le a le manaʻomia le faʻaaogaina o ia polokalama. Sei o tatou tilotilo totoa i le mea e pei o lenei faila musika.

Matou te fautuaina ia faamasani: Polokalama mo le fatuina o musika

Galulue ma se mea faapipii

O pule autu, foliga ma galuega tauave o loʻo tuʻuina atu i luga o le polokalama ua taʻua o le Sibelius, lea e faia ai le suiga i le faatinoina o se galuega patino.

Seti sikoa musika

O le polokalama autu lenei a le polokalame, mai iinei e mafai ona e faia ai le sikoa autu, faaopoopo, aveese panini ma mea faigaluega e manaʻomia ona e galue ai. O ituaiga uma o faʻasologa o faʻataʻitaʻaiga o loʻo faia iinei, e aofia ai taga faʻatasi ma le kilipa polokalame ma galue ma ni filiga eseese.

Faʻamatalaga e ulufale ai

I totonu o lenei faamalama, Sibelius na te faia tulafono uma e fesootaʻi ma le tusiaina o faʻamatalaga, pe o le pi faitau, Flexi-time poʻo le Slep-taimi. O iinei, e mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻasaʻo ia faʻamaumauga, faʻaopopo ma faʻaaoga meafaigaluega a le tagata fai pese, e aofia ai le faalauteleina, faʻaitiitia, suiga, fesuiaiga, faʻasalaga ma tutusa.

Folasaga o faʻamatalaga

O iinei e mafai ona e ulufale uma i faailoga e ese mai nai lo faʻamatalaga - o ni taofi, tusiga, ki, faailoga autu ma ituaiga, laina, ata, ulu o faʻamatalaga ma sili atu.

Faʻaopoopo le tusiga

I lenei faamalama Sibelius e mafai ona e pulea le lapoa ma le ituaiga o le vai papatisoga, filifili le ituaiga o tusitusiga, faʻamalamalama le anotusi atoa o le pese (pese), faaigoaina, tuʻuina faailoga faapitoa mo faʻataʻitaʻiga, faʻatulaga nofoa, itulau numera.

Toe gaosia

O vaega autu ia mo le toe gaosia o le musika. I totonu o lenei faamalama o loʻo i ai se mea faʻafesoʻotaʻi faigofie mo faʻamatalaga auiliili. Mai iinei, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻatautaia le fesiitaiga o faʻamatalaga ma a latou toe gaosia atoa.

E le gata i lea i le Playback tab, e mafai ona e faʻapipiʻi Sibelius ina ia faʻamatalaina saʻo le taʻaloga musika saʻo i le taimi o le toe foʻi, faʻasalaina le aafiaga o se saoasaoa ola po o se taaloga ola. E le gata i lea, o loʻo i ai le tomai e pulea ai faʻamaumauga o leo ma le vitio.

Faia fetuunaiga

Sibelius faatagaina le tagata faaaoga e faia ni faamatalaga i le togi ma matamata ia i latou na faapipiiina i tusi (mo se faataitaiga, i se galuega faatino a se isi tusitala). O le polokalama e mafai ai ona e fatuina ni kopi o le score tutusa, e pulea ai. E mafai foi ona e faatusatusa le faasaʻo. E le gata i lea o loʻo i ai le avanoa e faʻaaogaina ai le faʻaogaina o masini.

Le pulea o le keyboard

I Sibelius o loʻo i ai se seti tele o vevela vevela, o lona uiga, e ala i le faʻapipiʻiina o faʻasalalauga faapitoa i luga o le komepiuta, e mafai ona e vaʻaia le va o faʻamau o le polokalama, faʻatino galuega ma galuega eseese. Faʻasalaga le Alt button i luga o se PC e faʻaoga Windows poʻo Ctrl i luga o le Mac e iloa ai po o le fea o kulini e nafa ma le a.

E maitauina o faʻamatalaga i luga o le sikoa e mafai ona tusia tuusao mai le numera numera.

Faʻafesoʻotaʻi MIDI masini

Sibelius ua mamanuina e galue i se tulaga faʻapolofesa, lea e sili atu ona faigofie le le faia i ou lima, e faʻaaoga ai le kio ma le keyboard, ae faʻatasi ai ma le fesoasoani a meafaigaluega faʻapitoa. E le o se mea e ofo ai le lagolagoina e lenei polokalame le galue ma se keyboard MIDI, e faʻaaoga ai le mea e mafai ona e taina ai ni fati, ma soʻo se mea faigaluega o le a vave ona faauigaina e ala i faʻamatalaga i le sikoa.

Tua i tua

O se vaega sili ona faigofie o le polokalame, faʻafetai i le mea e mafai ona e mautinoa o soʻo se poloketi, i soo se taimi o lona foafoaga, o le a le leiloa. Lagolago - e mafai ona fai mai, faaleleia "Autosave". I lenei tulaga, o suiga taitasi o le poloketi e otometi lava ona faasaoina.

Fesuiaiga o galuega

Na saunia e Sibelius le polokalama le avanoa e faʻasoa ai faʻamatalaga ma galuega faatino ma isi tagata fatu. I totonu o lenei faatonu musika o loʻo i ai se ituaiga o fesoʻotaʻiga vavave faʻaneionapo e taʻua o le Score - iinei e mafai ona faʻaogaina e tagata faʻapipiʻi polokalama. E mafai foi ona tufatufaina ni togi ma i latou e le oi ai le faʻamaumauga a le faatonu.

E le gata i lea, tuusao mai le faamalama o le polokalama, e mafai ona auina atu se i-meli e se imeli po o, sili atu, faasoa i uo i luga o sosaiete lautele lautele SoundCloud, YouTube, Facebook.

Faʻasalalau faila

I le faʻaopoopoga i le gagana MusicXML masani, Sibelius e faʻatagaina oe e faʻasili atu ia faila MIDI, lea e mafai ona faʻaaogaina i se isi faatonu talafeagai. O le polokalama e mafai ai foi ona e faʻasili atu lau score musika i le PDF, lea e sili ona talafeagai i mataupu e na ona e manaʻomia e te faʻaalia ai le poloketi i isi musika ma tagata fai pese.

Le lelei o Sibelius

1. Uiga faa Rusia, faigofie ma faigofie o le faaaogaina.

2. O le i ai o se faʻamatalaga auiliili mo le galulue faatasi ma le polokalame (vaega "Fesoasoani") ma le tele o lesona aʻoaʻoga i luga o le YouTube channel aloaia.

3. Malosiaga e fefaasoaai au oe lava galuega i le Initaneti.

Le lelei o sibelius

1. E leai se totogi o le polokalama ma e tufatufa atu i le saofaga, o lona tau e tusa ma le $ 20 i le masina.

2. Ina ia maua mai le demo demo-30-aso, e tatau ona e alu i le mamao e le o le puupuu le resitaraina i luga o le saite.

Tusitala musika Sibelius - o se polokalama alualu i luma mo musika tomai ma musika ma tagata fai pese latou te iloa musika faitau tusitusi. O lenei masini komepiuta e maua ai avanoa e le mafaitaulia mo le fatuina ma le faasaʻoina o togi musika, ma e leai ni analogues i lenei oloa. E le gata i lea, o le polokalama o se faʻasalalauga, o lona uiga, e mafai ona faʻapipiʻi i luga o komepiuta ma Windows ma Mac OS, faʻapitoa foi i masini feaveaʻi.

Faʻalogo faʻataʻitaʻiga o sibelius

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Splashtop Scanitto pro Talosaga Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O Sibelius o le polokalama sili ona lelei mo le fatuina ma le tusiaina o sikola musika. O se meafaigaluega e sili ona taua mo tagata fatufesa tomai ma musika o loʻo fatuina musika mai faʻamatalaga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Tausiga
Tau: $ 239
Toa: 1334 MB
Gagana: Rusia
Version: 8.7.2