Faʻafefea ona faʻaaoga R.Saver: faʻamatalaga iloga ma taʻiala mo tagata

E masani lava ona tupu ao galue i luga o se komepiuta, o nisi faila ua faaleagaina pe ua leiloloa. O nisi taimi e faigofie atu le siiina o se polokalama fou, ae pe a fai e taua le faila. E masani lava ona mafai ona toe maua mai faʻamatalaga pe a leiloa ona o le tapeina poʻo le faʻapipiʻiina o se masini malulu.

E mafai ona e faʻaoga R.Saver e toe faʻafoisia, ma e mafai ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻaaogaina se aoga mai lenei tusiga.

O le anotusi

  • R.Saver - o le a lenei polokalama ma pe o le a foi le mea
  • Aotelega o le polokalama ma faatonuga mo le faʻaaogaina
    • Polokalame polokalame
    • Faʻamatalaga ma faʻamatalaga iloga
    • Faatonuga mo le faʻaaogaina o le polokalama R.Saver

R.Saver - o le a lenei polokalama ma pe o le a foi le mea

O le polokalama R.Saver ua mamanuina e toe faʻaaogaina faila ua maeʻa pe faʻamaonia.

O le faʻaaogaina mamao o faʻamatalaga e tatau ona maloloina ma ia faʻamoemoe i le faiga. O le faʻaogaina o mea e faʻaaogaina e toe faʻaleleia ai faila i luga o le aufaasālalau i ai vaega leaga e mafai ona mafua ai le toilalo mulimuli o le mea mulimuli.

E faia e le polokalame ia galuega e pei o:

  • toe maua mai o faʻamatalaga;
  • Toe faafoiina o faila i le avetaʻavale pe a maeʻa le faʻatulagaga vave;
  • faila toe faʻaleleia.

O le aoga o le aoga e 99% pe a toe faʻafoʻisia le faila. Afai e tatau ona toe faafoi faamatalaga ua uma ona tape, e mafai ona ausia se taunuuga lelei i le 90% o mataupu.

Vaʻai foi i faatonuga mo le faʻaaogaina o le CCleaner:

Aotelega o le polokalama ma faatonuga mo le faʻaaogaina

O le polokalama R.Saver ua fuafuaina mo le le faʻaaogaina o pisinisi. E leai se sili atu nai lo le 2 MB i luga o se disk, ei ai le atinaʻe manino i totonu o le gagana Rusia. O le masini komepiuta e mafai ona toe faʻaleleia faiga faakomepiuta pe a fai o latou faʻaleagaina, ma e mafai foi ona faʻatautaia faʻamaumauga o faʻamaumauga e faʻavae i le auʻiliʻili o toega o le fausaga faila.

I le 90% o mataupu, o le polokalame e toe faʻaleleia ai faila.

Polokalame polokalame

E le manaomia e le masini komepiuta se faʻatulagaga atoatoa. Mo lana galuega, ua lava lava le siiina mai ma le teuina o le teutusi faʻatasi ma le faila faila e faʻatautaia le aoga. Ae e te leʻi faʻataunuʻu R.Saver, e tatau ona e faamasani ia oe i le tusi lesona, o loʻo i totonu o le falefaitautusi lava e tasi.

  1. E mafai ona e sii maia le aoga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le polokalama. I luga o le itulau e tasi e mafai ona e vaʻai i le tusi faʻaoga, lea o le a fesoasoani ia malamalama i le polokalama, ma le ki mo le siiina mai. E tatau ona kiliki e faʻapipiʻi R.Saver.

    O loʻo avanoa saoloto le polokalama i le 'upega tafaʻilagi aloaia.

    E taua le manatua e le tatau ona faia lenei mea i luga o le disk e manaʻomia ona toe faʻaleleia. O lona uiga, afai e faaleagaina le C, faʻaaogaina le aoga i luga o le taavale a le D. Afai e tasi le disasite o le lotoifale, ona sili atu lea ona faasaʻo R.Saver i luga ole pulupulu o le flash USB ma tamoe mai ai.

  2. O le faila e otometi lava ona sii mai i le komepiuta. Afai e le aoga lenei mea, ona tatau lea ona e tusia ma le lima le ala e sii mai ai le polokalama.

    O le polokalama o loʻo i totonu o le fale teu

    R.Saver e tusa ma le 2 MB ma sau vave lava. A maeʻa ona sii mai, alu i le pusa lea na maua ai le faila ma tatala.

  3. A maeʻa le tapunia, e tatau ona e suʻe le faila r.saver.exe ma tamoe.

    E fautuaina le polokalama e sii mai ma aua le faʻasalalau luga o le aufaasālalau, o faʻamatalaga e te manaʻo e toe faʻaleleia

Faʻamatalaga ma faʻamatalaga iloga

A maeʻa ona tuʻuina le R.Saver, e vave ulufale le tagata faʻaaoga i le faamalama o le polokalama.

Ole vaeluaga o le polokalame e vaeluaina mata ile lua poloka.

O le lisi autū o le faʻaaliga o loʻo faʻaalia o se tamai laulau faʻatasi ma kī. Lalo o se lisi o vaega. O faʻamatalaga o le a faitauina mai ia i latou. O foliga i le lisi e ese lanu. Latou te faalagolago i tomai e toe faʻaleleia ai faila.

Blue icons e faʻaalia ai le gafatia e toe faʻaleleia atoatoa faamaumauga ua leiloa i se vaeluaga. O lanu moli e taʻu mai ai le faaleagaina o le vaeluaga ma le le mafai ona toe faʻaleleia. O grey icons e taʻu mai e le mafai e le polokalama ona iloa le faila o le vaega.

I le taumatau o le lisi o vaeluaga o se vaega o faʻamatalaga e mafai ai ona e faamasani ma taunuʻuga o le auiliiliga o le kō filifilia.

Luga o le lisi o se meafaigaluega. O loʻo atagia mai i luga o ata o le amataina o faʻasologa o le masini. Afai e filifilia se komepiuta, ona mafai lea ona fai ma faʻamau:

  • tatalaina;
  • faʻafouina.

Afai e filifilia se taʻavale, o mea nei:

  • faʻamalamalama se vaega (mo le ulufale atu i faʻamaufaʻailoga o le vaega i le faʻatonuga o le tusi lesona);
  • suʻe se vaega (e suʻesuʻe ma suʻesuʻe mo vaega leiloloa).

Afai e filifilia se vaega, o le kulupu nei:

  • vaaiga (faʻaalia le tagata suʻesuʻe i vaega filifilia);
  • ata (e aofia ai le sailiga mo faila ua faamatuu i le vaega ua filifilia);
  • suega (faʻamaonia metadata).

O le faamalama autu e faʻaaogaina e faʻatautaia le polokalama, faʻapea foi ma le teuina o faila toe faʻaleleia.
O se faletupe o loʻo faʻaalia i le itu tauagavale. O loʻo faʻaalia ai mea uma o le vaega ua filifilia. O le faʻailoga sao o loʻo faʻaalia ai mea o loʻo i totonu o le faʻamaufaʻailogaina. O le pusa o le tuatusi o loʻo taʻu mai ai le nofoaga o iai nei i totonu o le laupepa O le manoa saili e fesoasoani i le sailia o faila i le faila ua filifilia ma ona vaega.

O le faʻaogaina o le polokalama e faigofie ma manino.

O le faila o le faila o le faila e atagia mai ai ni faʻatonuga. O la latou lisi e faalagolago ile faagasologa o suʻesuʻega. Afai e leʻi oʻo mai, o le mea lenei:

  • vaega;
  • mataʻituina;
  • download le sikoa sikola;
  • vagana ai ua filifilia

Afai e maeʻa le suʻesuʻe, o tulafono nei:

  • vaega;
  • mataʻituina;
  • vagana ai le ataata;
  • vagana ai ua filifilia

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le polokalama R.Saver

  1. A maeʻa le faʻagasologa o le polokalame, e mafai ona iloa ia taʻavale fesoʻotaʻi i le matala o le polokalama autu.
  2. E ala i le kiliki i luga o le vaega o loʻo manaʻomia i le kī saʻo o le kusi, e mafai ona e alu i le lisi autu ma faʻaalia ai taga e mafai. Ina ia toe faafoi faila, kiliki i luga o le "Suʻesuʻe mo faʻamaumauga ua leiloloa".

    Ina ia amataina le polokalama o le toe faʻaleleiaina o le faila, kiliki "Suʻe mo faʻamaumauga leiloloa"

  3. Matou te filifilia se suʻesuʻega atoatoa i vaega o faila faila, pe'ā uma ona faʻasolosoloina, pe faʻavavevave foi, pe a fai na faʻaumatia faʻamatalaga.

    Filifili se gaioiga

  4. A maeʻa le taʻaloga suʻesuʻe, e mafai ona e vaʻaia le fausaga o le pusa, lea e atagia mai uma faila na maua.

    O faila faila o le a faʻaalia i le itu taumatau o le polokalama.

  5. E mafai ona vaʻaia muamua i latou taʻitasi ma ia mautinoa o loʻo i ai faʻamatalaga talafeagai (mo lenei, o le faila na teuina muamua i totonu o se pusa na faʻamaonia e le tagata lava ia).

    E mafai ona tatalaina vave faila faila.

  6. Ina ia toe faʻaleleia faila, filifili mea talafeagai ma kiliki i le "Save selection". E mafai foi ona e kiliki-i luga o mea e manaʻomia ma kopi kopi i le faila e manaʻomia. E taua tele nei faila nei e le i luga o le lava lava disk lea na faʻaumatia ai.

E mafai foi ona e maua faatonuga ile auala e faʻaaoga ai le HDDScan e faʻamaonia ai se pu:

Toe faʻaleleia faʻamaʻi pe tape faʻamaumauga faʻatasi ma R.Saver e faigofie tele faʻafetai i le atinaʻe faʻaogaina o le polokalama. O le aoga e fetaui mo tagata faʻapitoa pe afai e manaʻomia le toe faʻaleleia o mea leaga laiti. Afai o se taumafaiga i faila e toe faʻafoʻi ai le tagata lava ia e leʻi aumaia ai le faʻamoemoega faamoemoeina, ona e faʻafesoʻotaʻia lea o tagata atamamai.