Polokalame mo faʻataʻitaʻiga a le auto

O nisi taimi e te manaʻo e toe faʻaleleia faila taua. O le mea moni, e mafai ona faia lenei mea i le faʻaaogaina o meafaigaluega na fausia i totonu o le masini komepiuta, ae peitai, e le faigofie ma vave. I ia tulaga, o le filifiliga silisili o le faʻaaogaina lea o polokalama faʻapitoa. I lenei tusiga o le a tatou vaʻavaʻai atu i se tasi o sui o lenei polokalama, e pei o le APBackUp.

Faʻasologa o Foafoaga Task

O le faagasologa o le faia o se galuega e sili atu ona faigofie pe afai oi ai se fesoasoani faapitoa i le polokalama. I le APBackUp o le, ma o galuega autu uma o loʻo faʻaaogaina. I le taimi muamua, e manaʻomia le tagata e filifili se tasi o ituaiga galuega e tolu, faʻamaonia le numera o le galuega ma faʻaopopo i ai se faʻamatalaga.

O le isi laasaga o le faʻaopoopo lea o faila. Afai e te manaʻomia e teu na o le tasi le faila, e lava lava e faʻamaonia ma alu i le laasaga e sosoo ai, ma i le tulaga o le vaʻavaʻaiti puʻe, e ono manaʻomia oe e faʻamavae nisi faʻamatalaga ma faila. O lenei gaioiga e faia i le laasaga lenei, ma o tuusaunoaga ua filifilia i totonu o le siaki faʻatasi. E le gata i lea, e mafai ona e filifilia se tasi o ituaiga o le faasaoina ma le fesuiaiga o faila.

Ma le isi, filifili le tusi faʻasologa o le a faʻaolaina ai le faʻamaumauga. O loʻo iai se filifiliga o masini fafo poʻo isi vaega o vaʻa. Afai e tatau ona i ai se muai faʻasologa ma se aso i le igoa o faila taitasi, ona tatau lea ona faʻaalia i lenei laasaga. E tumau pea e filifili le loloto o le fale teu ma alu i le laasaga e sosoo ai.

Filifili le taimi o le a faia ai le faʻamaumauga. O lenei mea e sili ona aoga i le tulaga o le fatuina o se kopi o le faiga faʻaoga, talu ai ona o suiga i ona faʻatonuga e faia i aso uma. O le filifiliga o le taimi sili ona lelei e faʻalagolago i manaoga o le tagata faʻaaogaina.

E tumau pea e faʻamaonia ai se faasologa saʻo. O iinei, o mea uma e faʻapitoa foi. Faʻatonu le taimi talafeagai pe a faʻapipiʻi laʻititi le komepiuta ina ia vave ona faia le kopi ma e le afaina ai le mafanafana o le PC.

Faʻataʻitaʻia o galuega

I le taimi lava e uma ai ona fai le galuega, o le a faʻaalia lona faamalama. O iinei o loʻo i ai le tele o numera eseese. O mea taua, ou te fia taʻua le galuega o le tapunia o le komepiuta pe a maeʻa ona kopiina, faʻamatalaga o le tulaga o le galuega, faʻatulagaina lelei o le teuina o faamaumauga, ma le faia o taga ae leʻi kopiina.

Malama le puleaina o Iopu

O mea uma na faia, taʻavale, maeʻa, ma le toʻaga o loʻo faʻaalia i le faamalama autu. O luga o meafaigaluega e pulea ai i latou ma galuega faaopoopo. Faamolemole ia matau o le pito i lalo o loo faaalia ai le alualu i luma o le galuega i le taimi moni, ma e mafai ona e siakiina ia taga taitasi.

Fetuunaiga o faamaumauga i fafo

Faʻamaumauga i le APBackUp e le mafai ona faia e ala i le mea na fausia, o loʻo maua foi avanoa i teu faamaumauga. O latou faatulagaga e faia i se isi faamalama. O iinei e mafai ona e setiina le tulaga o le faʻamalosi, mea e faamuamua, amataina le poloaiga ma le fesuiaiga o le lisi faila. E mafai ona faʻaolaina le faila o faʻasologa maeʻa ona faʻaaogaina lea mo poloketi.

Faʻalogo lelei i le faʻatulagaga o le lotoifale, lea e faia i le lisi "Filifiliga". E le gata i lea, e tele laupepa aoga, i le mea e faʻaaoga ai e le tagata taʻitoʻatasi le faʻaalia o le polokalama, ae suia ai foi tulaga o nisi o galuega tauave.

Mama

  • O le polokalame e atoatoa i le gagana Rusia;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;
  • O loʻo i ai se faʻapipiʻi fai galuega;
  • Faʻafeiloaʻiga o mea faigaluega;
  • Faʻasagaina o le faʻatomuaga amata o faatinoga.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

O le mea lea e oʻo mai ai le faʻataʻitaʻiga o le APBackUp. I lenei tusiga, matou te faamasaniina i matou uma i galuega ma meafaigaluega na fausia i totonu o le polokalama. E mafai ona matou fautuaina ma le saogalemu lenei sui ia i latou uma e manaʻomia le faia o se faʻamaumauga faigofie poʻo le teuina o faila taua.

Faʻalogo faʻasalalauga o APBackUp

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Tomai Faʻalagolago Malosi ABC Backup Pro Tatala Iperius Faʻatau

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
APBackUp o se polokalame mamana mo le faia o kopi faʻamaumauga ma faʻamaumauga o tusi tatau talafeagai. E oo lava i le tagata e le o malamalama i le poto masani o le a ia taulimaina le pulega, aua o mea uma e faia e faʻaaoga ai le masini e fai ai le galuega.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Avpsoft
Tau: $ 17
Toa: 7 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.9.6022