ArtMoney 8.01

O le resitala o le faʻavae moni lea o le Windows o aiga o loʻo faʻaaogaina. O lenei vaega o loʻo i ai faʻamatalaga e faʻamalamalama ai tulaga uma o le lalolagi ma faʻalapotopotoga mo tagata taʻitoʻatasi ma mo le faʻatulagaga atoa, faʻasalalau avanoa, maua ai faʻamatalaga e uiga i le nofoaga o faʻamaumauga uma, faʻaopoopoga ma la latou resitalaina. Mo avanoa faigofie i le resitala, na saunia ai e le Microsoft atinaʻe se meafaigaluega faʻaaogaina o Regedit (Registry Edit o se faʻamaumauga resitala).

O lenei polokalama polokalama o loʻo faʻatusalia ai le resitala atoa i totonu o se fausaga o laau, lea o ki taitasi o loʻo i totonu o se faʻamatalaga manino ma ua i ai se tuatusi tulaga. Regedit e mafai ona suʻe se faʻamatalaga patino i totonu o le resitala, faʻatuina mea o loʻo i ai nei, fatuina ni mea fou, poʻo le vaʻavaʻai foi i latou e le o toe manaʻomia se tagata poto masani.

Faʻasino le Resitara Resitala ile Windows 7

E pei o soʻo se polokalame i luga o le komipiuta, regedit ei ai ona lava faila faila, pe a faʻalauiloa, o le faʻamaumauga a le resitala o le nusipepa lava ia e aliali mai. E mafai ona maua i auala e tolu. Ae ui i lea, e tatau ona e faʻamautinoa o le tagata e faʻaaogaina le suiga i le resitala o loʻo i ai aia tatau pe o - o avanoa masani e le lava e faʻasaʻo ai tulaga i se tulaga maualuga.

Metotia 1: Faʻaaogā le Suʻesuʻega o le lisiina o le lisi.

  1. I le pito i lalo tauagavale o le mata e tatau ona e kiliki le kuki i le itu taumatau i le taimi. "Amata".
  2. I le tatalaina o le faamalama i le pa saili, lea o loo i lalo, e tatau ona e ulu atu i le upu "Regedit".
  3. I le pito i luga o le faamalama o le Amata, i le vaega o polokalama, o le a tulai mai se taunuuga, lea e tatau ona e filifilia i le kiliki o le kiliki i le itu taumatau. A maeʻa lena, ona tapunia lea o le faamalama amata ma toe tatala ai Regedit.

Metotia 2: Faʻaaoga Explorer e faʻafesoʻotaʻi saʻo le faila faila.

  1. Faʻasalaga faalua i luga i le ala pupuu. "O laʻu komepiuta" poʻo i soo se isi lava ala e alu ai i totonu o Explorer.
  2. Manaomia le alu i le lisiC: Windows. E mafai ona e sau iinei pe lima pe kopi le tuatusi ma faapipii i totonu o se nofoaga faapitoa i le pito i luga o le matala o le Explorer.
  3. I totonu o le faʻailoga e tatala ai, o faʻamatalaga uma e le mafai ona faʻaaogaina ua faatulagaina i le faasologa o le pi faitau. E tatau ona e taʻalo i lalo ma suʻe le faila i le igoa "Regedit", faʻa-lua-kiliki e amata ai, ona tatalaina lea o le faamalama o le resitala.

Metotia 3: Faaaoga se vaitusi faapitoa

  1. I luga o le komepiuta, faʻapipiʻi i le taimi e tasi le ki. "Manumalo" ma "R"faia se faʻapitoa faapitoa "Manumalo + R"mea faigaluega amata Taumafai. O se tamai faamalama o le a tatalaina i luga o le mata ma se fanua saili lea e te manao e teu ese ai le upu. "Regedit".
  2. A maeʻa le kilikiina o le ki "Lelei" faamalama Taumafai o le a tapunia ma o le a tatala le faatonu o le resitala.

Ia matua faʻaeteete pe a faia ni suiga i le resitala. O se tasi o mea sese e mafai ona oʻo atu ai i le faʻamaeʻaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tino poʻo se vaega o le faʻalavelaveina o ana faʻatinoga. Ia mautinoa e toe faafoi le resitala ao le i suia, fatuina pe tape ia ki.