Fesoʻotaʻi le scanner i le komepiuta


O le faʻaliliuina lelei o le leo i luga o se PC o se tasi lea o tulaga sili ona taua mo galuega lelei ma taimi paganoa. O le fetuunaiga o le tele o tafaoga e mafai ona faigata mo tagata e le o malamalama i le poto masani; i se faaopoopoga, o vaega e masani lava ona i ai ni faafitauli ma o le komepiuta e le gagana. O lenei tusiga o le a talanoa e uiga i auala e faʻaaogaina ai le leo "mo i latou lava" ma pe faʻafefea ona taulimaina faafitauli e mafai.

PC audio setup

O le leo e faʻalogo i ni auala se lua: faʻaaogaina o polokalama faʻatulagaina faapitoa poʻo se meafaigaluega faʻapitoa e faigaluega ai i masini otio. Faamolemole ia matau o lalo o le a tatou talanoaina pe faʻafefea ona fetuunai ia faʻasologa i luga o kata leo lelei. Talu ai ona ua maeʻa ona tuʻuina atu lana lava polokalama, o lona tulaga o le a avea ma tagata taitoatasi.

Metotia 1: Polokalame Tolu

O polokalame e fetuunai le leo o loʻo tele lava ina faʻaalia i le fesoʻotaiga. Ua vaevaeina i ni "faigofie" ma sili atu ona faigata, ma le tele o galuega.

  • Amiotonu. O lenei masini komepiuta e mafai ai ona e sili atu nai lo le maualuga o le maualuga o le maualuga o vaega o loʻo maua i totonu o le faʻalapotopotoga o failauga. O nisi o sui e iai foi i latou e iai ni pusa ma ni mea e faamamaina ai le faʻalavelave i le tulaga o le faʻaopoopoga ma faʻalelei atili ai le tulaga.

    Faitau atili: Polokalama e faʻaleleia le leo

  • "Faʻatasi". O nei polokalama o faʻataʻitaʻiga faʻafomai faʻapitoa e sili atu i le leo o toetoe lava o faʻalogo leo. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e ausia le tele o aʻafiaga, "toso ese" poʻo le aveeseina o laina, fetuutuunai le faʻatulagaina o se potu televise ma sili atu. Pau lava le le lelei o ia polokalama (e talafeagai lava) o lona aoga tele. O tulaga le saʻo e le gata ina faʻaleleia ai le leo, ae sili atu ona leaga. O le mafuaaga lena e tatau ai ona e iloa muamua po o le a le mea e sili ona taua i le mea e fai.

    Faitau atili: Polokalame e fetuunai le leo

Metotia 2: Meafaigaluega Faʻamau

O meafaigaluega e fausia-i totonu mo le faʻatulagaina o leo e leai se tulaga ofoofogia, ae o le meafaigaluega autu. O le isi, tatou te suʻeina galuega a lenei meafaigaluega.
E mafai ona e mauaina ia faatulagaga mai "Taskbar" poʻo le fata faʻailoga, pe afai o le icon tatou te manaʻomia o le "natia" iina. O galuega uma e valaʻauina e le kiliki i luga o le kuki.

Mea taʻavale

O lenei lisi o loʻo i ai masini uma (e aofia ai i latou e le fesoʻotaʻi, pe'ā i ai taʻavale i le tino) e mafai ona taina le leo. I la tatou tulaga o le "Failauga" ma "Alaleo".

Filifili "Failauga" ma kiliki "Meatotino".

  • I luga o le lisi "Aoao", e mafai ona e suia le igoa o le masini ma lana atigipusa, matamata i faʻamatalaga e uiga i le pule, saili poʻo fea fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi atu i (tuusao i luga o le laupapa poʻo luma), ma faʻamalo ai (pe liliu i luga pe afai e le atoatoa).

  • Manatua: afai e te suia tulaga, aua nei galo e kiliki "Faaaoga"a leai o le a le aoga.

  • Taofi "Tulaga" o loʻo i ai se mea e faʻataʻitaʻi ai e fetuutuunai le aofaʻiga atoa ma le faʻatinoga "Paleni", lea e mafai ai e oe ona faʻafetaui lelei le malosi o le leo i luga o failauga taitoatasi.

  • I le vaega "Faʻaleleia" (le saʻo le localization, e tatau ona valaau le lisi "Vaega faaopoopo") e mafai ona e faʻateleina aʻafiaga ma fetuunai a latou faatulagaga, pe afai ei ai.
    • "Pulega o Bass" ("Faʻasolosolo") e mafai ai e oe ona fetuunai ia maualalo maualalo, aemaise lava, e faʻamalosi ai i latou i se tulaga taua i se taimi faʻaopoopo. Pātene "Vaʻai" ("Ulutala") liliu i luga o le vaaiga muamua galuega o le iuga.
    • "Siosiomaga Faaleleia" ("Siosiomaga Faaleleia") e aofia ai se igoa tutusa.
    • "Faʻasaʻoina le leo" ("Faʻasaʻoina o Fale") e mafai ai ona e faapaleni le voluma lauga, taialaina i le tuai ona faasalalauina o le faailo mai le au failauga i le masini faaleotele leo. O le vaega mulimuli i lenei mataupu o loʻo taʻalo le matafaioi a le tagata faʻalogo ma, ioe, e tatau ona avanoa ma fesootai i le komepiuta.
    • "Faatulagaina o le Tusi" ("Tala tutusa o le Laulelei") faʻaititia le faʻaitiitia o voluma e iloa, faʻavae i luga o uiga o le faʻalogo tagata.

  • Faamolemole ia matau o le liliuina o soʻo se tasi o mea o loʻo i luga e mafai ona faʻagataina ai le avetaʻavale le tumau. I lenei tulaga, toe faʻafouina le masini (vavae ese ma faʻapipiʻi le failauga i totonu o fesoʻotaʻiga i luga o le motherboard) poʻo le faʻaogaina o le polokalama o le a fesoasoani.

  • Taofi "Avanoa" E mafai ona e fetuutuunai le loloto ma le faʻataʻitaʻiga ole taimi o le toe faʻaleleia o faailo, faʻapea foʻi ma le faʻatatauga masani. O le parakalafa mulimuli e mafai ai polokalama e faʻapitoa ona taina le leo (o nisi e aunoa ma se mea e le mafai ona galue), e aunoa ma le faʻaaogaina o le saoasaoa o meafaigaluega poʻo le faʻaaogaina o le avetaʻavale faʻaleleia.

    O le fuafaatatau o le samples e tatau ona faʻatulaga tutusa mo masini uma, pe a fai o nisi tusi talosaga (mo se faʻataʻitaʻiga, Adobe Audition) e mafai ona musu e iloa ma faʻamaopoopoina, lea e mafua ai le leai o se leo poʻo le mafai ona tusia.

Oomi nei le faamau "Customize".

  • O lea ua faatulagaina ai le faʻatulagaina o failauga. I le uluai faamalama, e mafai ona e filifilia le numera o auala ma le nofoaga o koluma. O le faʻatinoga o failauga e siakiina e ala i le kilikiina o se ki. "Faamaoniga" pe kiliki i luga o se tasi oi latou. A maeʻa le seti, kiliki "Lisi".

  • I le isi faʻamalama, e mafai ona e mafai pe faʻamalosi nisi o failauga ma siaki la latou galuega i le kiliki kiliki.

  • O loʻo taua i lalo se telefoni ole telefoni feaveaʻi, lea o le a avea ma autu autu. O lenei nofoaga e taua tele, e pei o le tele o failauga ei ai failauga ma tulaga ese ese. E mafai ona e maua i le faitauina o faatonuga mo le masini.

    Ua maeʻa lenei faatulagaga.

Mo faila, e naʻo tulaga o iai i le iunite o loʻo maua. "Meatotino" ma nisi suiga o galuega i luga o le lisi "Vaega faaopoopo".

Filifili

Ua faʻamaonia le masini e pei o nei: i luga "Mea Lelei" o leo uma mai talosaga ma OS o le a gaosia, ma "Mea tau fesoʻotaʻiga le lelei" o le a faʻagaoioia naʻo taimi o valaau mai le leo, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Skype (o le muamua o le a le atoatoa le malosi i lenei taimi).

Vaʻai foi: Faʻatonu le masini faaleotele leo i Skype

Mea e teu ai

Alu i masini pueina. E le faigata ona mate lena mea "Microphone" ma atonu e leai. Atonu foi e na o le "Masini USB"pe afai o le masini faaleotele leo o loo i totonu o se upega tafaʻilagi pe fesoʻotaʻiina e ala i se kesi leo USB.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona liliu le masini masini i Windows

  • I meatotino o le masini faaleotele leo o le faamatalaga lava lea e tasi i le tulaga o failauga - le igoa ma le atigipusa, faamatalaga e uiga i le pule ma le fesoʻotaʻiga, faʻapea foi ma le "fesuiaiga".

  • Taofi "Faʻalogo" E mafai ona e mafai ona toe faʻafoʻi le leo leo tutusa mai se masini faaleotele leo i luga o le masini filifilia. Ma e mafai foi ona e faʻamalo le galuega pe a suia le mana i le paʻa.

  • Taofi "Tulaga" o loʻo i ai ni tagata se lua - "Microphone" ma "Fusi o le Microphone". O nei faʻamaufaʻailoga ua faʻapitoa faʻatasi mo masini taʻitasi, e mafai ona e faʻaopopo atu o le faʻateleina o le faʻaliliuina e mafai ona taʻitaʻia ai le faateleina o le paʻu o le leo tele, lea e matua faigata lava ona faʻaumatia i polokalama mo le gaioiga lelei.

    Faitau atili: Faʻamatalaga e teu ai le leo

  • Taofi "Avanoa" ua maua uma ia lava faatulagaga - o le fua faatatau ma le samo faataitai, faiga masani.

Afai e te kiliki i le ki "Customize"ona matou vaʻaia ai lea o se faamalama ma se tusi e faapea "e le o saunia le gagana mo lenei gagana." Ae paga lea, o aso nei e le mafai ona faigaluega meafaigaluega i le gagana Rusia.

Vaʻai foi: Pulea leo leo komepiuta i Windows

Sini leo

O le a tatou le faʻamaoni i faʻamatalaga manino, ia lava le fai atu, mo mea taʻitasi e mafai ona faʻapipiʻi ai lau lava faʻamaoniga o le polokalama. E mafai ona e faia lenei mea i le kilikiina o le ki. "Iloiloga" ma le filifilia o le faila i le faila faila faila WAV. I totonu o le pusa e amata ona le mafai, e i ai se seti tele o ia ituaiga o meaola. E le gata i lea, i luga o le Initaneti e mafai ona e maua, download ma faʻaopoopoina se isi polokalama faʻalelei (i le tele o tulaga, o le a maua ai faʻamaumauga o le faʻatulagaga).

Sooga

Fuaiupu "Fesootaiga" o loʻo aofia ai nofoaga mo le faʻaitiitia o le voluma poʻo le tapeina atoa o le leo i le taimi o se leo leo.

Mea faʻafefiloi

O le mea e faʻalauteleina ai le kuluna e faʻatagaina ai oe e fetuunai le maualuga o le faailoilo o le faailo ma le voluma i tusi taʻalo a le tagata lava ia lea e tuʻuina atu ai sea galuega, pei o se masini.

Faʻafitauli

O lenei mea aoga o le a fesoasoani e otometi le faasaʻoina o tulaga le saʻo i luga o le masini filifilia poʻo le tuʻuina atu fautuaga i le faʻaaogaina o mafuaʻaga o le toilalo. Afai o le faafitauli o loʻo taoto i laina poʻo fesoʻotaʻiga sese o masini, o le auala lea e mafai ona faʻaaogaina ai faafitauli i le lelei.

Faʻasalalau

Naʻo luga, na matou talanoa e uiga i le tulaga faʻapitoa e folasia ai faafitauli. Afai e le fesoasoani, ona manaʻomia lea o ni laasaga e toe faaleleia ai faafitauli.

  1. Siaki le maualuga o le maualuga - i le lautele ma i totonu o talosaga (silasila i luga).
  2. Saili pe mafai ona faʻaoga le 'auʻaunaga leo.

  3. Galulue ma avetaavale.

  4. Faʻalēaogā leo leo (matou te talanoa foi i lenei mea i le vaega muamua).
  5. Siaki le faiga mo mea leaga.

  6. I totonu o le pine, atonu e tatau ona toe faʻafoe le masini faʻaogaina.

Faʻamatalaga auiliili:
Fofoina o faafitauli lelei i Windows XP, Windows 7, Windows 10
O mafuaaga mo le leai o se leo i le PC
E le galue faila i luga o se komepiuta ma le Windows 7
Faʻasalalau Fofo Telefoni Faʻasalalauga Lomiga i le Windows 10

Faaiuga

O le faʻamatalaga i lenei tusiga ua mamanuina e fesoasoani ai ia te oe ia i ai i tulaga lelei o lau PC po o le komepiuta "i luga o oe". A maeʻa se suʻesuʻega maeʻaeʻa o mea uma e ono mafai ona faia e le masini komepiuta ma auala masani o le polokalama, e mafai ona malamalama e leai se mea faigata i lenei mea. Ma le isi, o lenei malamalama o le a mafai ai ona e aloese mai le tele o faafitauli i le lumanaʻi ma faʻapolopolo le tele o le taimi ma le taumafaiga e faʻaumatia ai.