Faʻalēmataʻu I lalo 3.5.7

O le tele o auala mo le teuteuga o le tusiga o polokalama mo le fatuina o ni mamanu. Faatasi ai ma ia togafitiga faʻapitoa, faʻafetai i se faiga e le o se tulaga masani, e mafai ona tatou faʻatasi i Scanahand, o gafatiaga o le a tatou iloiloina i lalo.

Faʻatuina o matuka ma se scanner

O le polokalame Scanahand e faʻaaoga le algorithm e suʻe ai mataitusi i luga o le laulau sauniuni o le laulau. Mo le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, e tatau ona e lolomiina se tasi o laulau na tuufaatasia e le atinaʻe.

Afai e leai se mamanu e fetaui ma oe, e mafai ona e fatuina oe lava.

A uma ona lomia le laulau, e te manaʻomia se maka po o se peni e tusi ai faʻataʻitaʻiga i totonu o ana sela o le a fausia ai le faavae o lau vai papatiso. E tatau ona maitauina e tatau ona tosina tagata i le tulaga lava e tasi i sulu o le laulau, a leai o le latou osofaʻiga i laina o le a oso.

I le tosoina o tala uma, o le ae manaomia le suʻeina o le pepa e maua ai ma ave i Scanahand.

Ma, pe a uma ona kiliki le ki "Fausiaina", o le a tatalaina se faamalama laʻititi laʻititi lea e mafai ai ona e tusia le igoa o le vai papatiso, filifilia lona ituaiga ma le lelei o le gaosiga.

Vaʻai sikola sikola

I le taimi lava e maeʻa ai le polokalama, ona fatuina ai lea o mataʻitusi e faavae i luga o le laulau ua maeʻa ona e faʻatumu i totonu, o le a latou aliali mai i le faamalama o le faʻamatalaga.

Ina ia faʻaali le numera, Scanahand e faʻaaogaina ai faʻataʻitaʻiga eseese e mafai ai e oe ona faʻaalia uma meatotino o tagata e te tusia.

Faʻasaoina ma le faʻapipiʻiina o faila na faia

I le taimi lava e te faia ai se vai papatiso ma faʻataʻitaʻia ina ia fetaui lelei ma ou manaʻoga, e mafai ona e faʻasili atu i se faila i se tasi o faatulagaga masani mo le teuina o fonuka.

I le faʻaopoopoga, e faigofie ona e faʻaopoopoina i lau tino ma vave faʻaaogaina.

Mama

  • Faigofie ona faʻaoga.

Faʻafitauli

  • Totogi faʻatau tufaina;
  • Le lava le lagolago mo le gagana Rusia.

Scanahand o se polokalama faifaʻailoga e faʻaogaina ai le gafatia. O le a avea ma se meafaigaluega matagofie i lima o se tagata ei ai tomai e tusitusi ai le telefoni feaveaʻi.

Download Scanhand Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻamaumauga o le fatuina o momoli FontForge X-fonter FontCreator

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Scanahand o se polokalama mo le fatuina aunoa o au lava fonuka. O le taʻiala o lona faʻatinoga o le faʻataʻitaʻiina lea o se laulau faʻamaonia.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Maualuga
Tau: $ 59
Toa: 12 MB
Gagana: Igilisi
Version: 6.0