Faʻafefea ona faatino se atoaga o le iPhone


O se polokalama sili mo i latou ua faʻagaloina le fesuiaiga o le faatulagaga i le taimi ma faʻalauiloa fuaiupu uma o tusitusiga e le mafaamatalaina. Faatasi ai ma le tasi ki ma le Punto Switcher, e mafai ona e suia le faatulagaga o le seti o tusi na muamua tusia. Faatasi ai ma isi mea, ua maua e le talosaga se numera o galuega faaopoopo, mo se faataitaiga, o se lomifefiloi ua fausia i le tele o miliona upu ma se tusi o talaaga o loo teuina ai upu tatala ma kopi muamua.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafefe Punto Switcher

Suia ia ata o le piano

O le galuega aupito sili ona taua o le polokalama, lea, faatasi ai ma le faatulagaina tatau, e mafai ona avea ma se fesoasoani ma se fili. O le Mavaega (Pause) e suia ai le faʻaogaina o le tusitusiga na faatoa ulufale mai ma le filifiliga. O le gaioiga o loʻo faʻatasi ma se leo lelei. O le liliuina o le talosaga e mafai ai foi ona e suia le faatulagaga o le faatulagaga mo le suiga o le faatulagaga (Alt + Shift) i se tasi o ki.

O Punto Switcher e avea ma fili pe a mafai ona faʻamaonia le Autoswitch pe a le saʻo le faʻasologaina o le Faʻamautonu. O le mea e lelei ai, e mafai ona e setiina polokalama faʻapitoa, faʻatulagaina nisi o aiaiga mo le faʻafesuiaiga o laulau, poʻo le tapeina atoa o suiga sui.

Faʻasaʻo Faʻasaʻo ma Faʻamaumatau Faʻasalalau

Ole siaki e siakiina lou taina ma faasaʻo ai mea laiti i le tusi lesona: faalua faʻasalaga, faʻatapulaʻa poʻo le faʻalavelave faʻapipiʻi le resitala tupe. O faʻavae uma lava e faʻavae i seti.

O le Faʻasalaga Faʻasalaga o le a sili ona aoga i mafaufauga talafeagai. O iinei e mafai ona e faʻapipiʻiina soʻo se pulega o le a liua i fuaitau soʻo faʻasalaga aoe taina.

Resitara Resitala ma Suiga

Afai o nisi mafuaaga ua tusia ai le tusi galue ma le aofia ai "Caps Lock", faatasi ai ma lenei polokalama e mafai ona faʻaaoga mea uma. O le faavae Alt + Break key combination o le a suia ai le resitala o le vaega na filifilia, ma faʻaitiitia ai le manaʻoga e toe tusia le tagata.

O le isi faʻasalalauga autu e mafai ai le faʻaliliuga o le filifili filifilia i le tasi le lua.

Suia numera i tusitusiga

Ua matua le fiafia lava lenei mea (e leai se seti o ki mo le fesuiaiga i luga), ae o se mea aoga tutusa o le polokalama. Faʻaliliuina soʻo se numera i le aofaiga i upu.

Faasaoina ia tusiga tafaʻi

I le Punto Switcher o loʻo i ai se avanoa e teu ai se tusi faʻasologa e teuina uma ai tusitusiga. O lenei mea o le a laveaʻi ai le tagata faʻaaoga mai le leiloloa o faʻamaufaʻailoga, ma mai le faʻagaloina o upu faʻaulu.

Ioe, mo faamoemoega saogalemu, e mafai ona e setiina se upu tatala mo le tatalaina, faapea foi le seti o le taimi taofia ma le umi o le upu maualalo.

Faamanuiaga:

  • E lagolago atoatoa le gagana Rusia;
  • O galuega uma lava e faʻapipiʻiina lelei: 'olo vevela, faʻavaeina, tuʻusaʻo, ma sili atu;
  • O le atinaʻeina o loʻo faia i lalo o le apa o Yandex, o lea o le a faʻasaʻo vave ona tuʻuina atu faʻamatalaga fou mo faiga fou.

Faʻafitauli:

  • Firmware mai Yandeh: le faʻapipiʻiina o faʻasalalauga i taimi o faʻatulagaga, faʻapea foʻi ma mea e lisiina ai ma fesoʻotaʻiga i mea e faʻaaoga ai isi vaega;
  • O nisi taimi e mafua ai le maalili o tusi talosaga lea e faatino ai le taina;
  • O le lē mafai (faatasi ai ma le galuega Autoswitch) e ola i lona lava olaga;
  • E le faʻafeiloaʻi analogues ma faʻapogai ai mea sese pe a faʻaaogaina i le taimi e tasi.

O le polokalama o se fesoasoani tele ma o se meafaigaluega taua mo tusitala ma kopi kopi o mea uma. Pe a faʻamaina, e laveaiina le tele o neura, ae e le mafai ona fautuaina i tagata uma, sei vagana ai i latou e galulue tele i ni tusitusiga. O le mea e leaga ai, e mafai ona faʻapipiʻiina nisi o taʻaloga ma faʻamatalaga, ma o ni uo leaga tele ma faʻataʻitaʻiga komepiuta (e le faitauina igoa).

Tusia Punto Switcher mo Free

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafefea ona faʻafefe Punto Switcher Faʻapipiʻi Orfo Faʻasologa autu Suʻeina o le faʻaoga ata i le Windows 10

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Punto Switcher o se polokalama komepiuta mai Yandex lea e faia ai le suiga aunoa o le faatulagaina o le piano i le taimi o le taina.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Yandex
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.4.2.331