Faʻapipiʻi le avetaʻavale mo Mustek 1248 UB

O se tasi o faʻamaumauga autu o faila i luga o le Initaneti o FTP. O ia, aemaise lava, e faʻaaogaina pe a tuʻuina faila i nofoaga. Mo le fesiitaiga faigofie o mea e faaaoga i lenei faʻaoga, o polokalama faapitoa e faʻaaogaina - Pule FTP. O le sili ona lauiloa oi latou e tatau ona mafaufau i le talosaga FileZilla.

O le faʻaaogaina FileZilla o se tasi o le FTP faila e sili atu ona faʻalagolago i tagata faila.

Faaliliuina atu o faila

O le galuega autu a FileZilla o le lafoina lea ma sii mai faila. I le faaopoopo atu i le protocol FTP, o loʻo faʻapipiʻiina le faʻatinoina o le tulafono a le FTPS ma le SFTP.

O le lelei o le polokalame, e tusa lava pe malepelepe le fesoʻotaʻiga, e mafai ona toe faʻaauau le download i le nofoaga faʻalavelave, pe afai o lenei galuega e lagolagoina e le 'auʻaunaga.

O le siiina mai poʻo le siiina o se faila e mafai ona faʻalauiloaina e le gata i le lisi o talaʻaga, ae faʻaaoga foi le faʻaaogaina o tekono-ma-paʻu, o lona uiga, i le na o le tosoina o le kiore. E mafai ona e faʻafesuiaʻi uma ia faila ma faila uma i le taimi e tasi. E le pei o analog, e mafai e lenei polokalame ona faʻafeiloaʻi faila e sili atu i le 4 GB.

Fetuunaiga o faila

E le pei o le tele o isi FTP mana, o FileZilla o loʻo mafai ai ona faʻapipiʻi faila poʻo o latou uiga tuusao i luga o le 'upega tafailagi e aunoa ma le sii mai i se komepiuta.

Pule o le Nofoaga

O le faʻaaogaina o Filezila i totonu o lona faʻamaumauga o se nofoaga lelei lava lea. O loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le 'auʻaunaga lea e tele fesoʻotaʻiga a FileZilla. O lenei mea e maua ai avanoa sili atu ona faigofie ia i latou, ma faʻaumatia ai le manaʻoga e ulufale i faʻamaumauga i taimi taʻitasi.

Ae, i le taimi lava e tasi, o le polokalama e mafai ona fesoʻotaʻi faʻatasi i le talimalo e ala i le tusia faʻamaumauga ma le lima, e aunoa ma le manaʻomia e ulufale i le Pule o le Nofoaga.

Galue i ni tafaʻi tele

O le fesoasoani a FileZilla e mafai ai ona galue i le tele o nusipepa. O le mea lea, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i le tele o tagata faigaluega i le taimi e tasi.

Faamanuiaga:

  1. Faʻasalalauga fesoasoani i le silia ma le 50 gagana, e aofia ai le Rusia;
  2. Faiga faʻavae;
  3. Tatala avanoa;
  4. Taofia fua;
  5. Galuega tele;
  6. Telefaetetness;
  7. Tausiga o le fesoʻotaʻiga ma le 'auʻaunaga.

Faʻafitauli:

  1. E le lagolagoina Cyrillic;
  2. O le le mafai ona alu ese mai le tagata faigaluega e aunoa ma le tapunia o le polokalama.

Faʻatasi ai ma le lautele o le faʻatinoga, ma faʻaalia ai se maualuga maualuga o le mautu i server mamao, o FileZilla e tatau ona avea ma faʻaaoga sili ona lauiloa i pulega FTP.

Faʻasaʻo FileZilla e leai se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻaaoga FileZilla Faatulagaina o le FileZilla FTP Client Faʻasalalau "E le mafai ona faʻatonuina le faletusi TLS" i le FileZilla Faʻavaeina le "Le mafai ona fesoʻotaʻi atu i le server" i le FileZilla

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
FileZilla o se FTP free faifeau lea o se tasi o mea aupito sili i lona vaega o polokalama. O loʻo i ai i le polokalame se faʻataʻitaʻiga manaia ma le tele o faʻatonuga aoga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: FTP Clients mo Windows
Faʻapupula: FileZilla
Tau: Faʻatau
Toa: 6 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.33.0 RC1