E faʻafefea ona faʻaleleia le avetaavale o le Windows 8.1

Afai e te manaʻo e faʻapolopolo avetaʻavale aʻo leʻi toe faʻaofiina le Windows 8.1, e tele auala e faia ai lenei mea. E mafai ona e teuina faʻasalalauga o avetaavale taʻitasi i se isi nofoaga i luga o le pulou poʻo luga o se fafo fafo, poʻo le faʻaaogaina o polokalame faʻapitoa e fatu ai kopi kopi o avetaavale. Vaʻai foʻi: Lagolagoina o avetaavale o le Windows 10.

I lomiga lata mai o Windows, e mafai ona fatuina se kopi kopi o avetaavale faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma meafaigaluega faʻapipiʻi (e le o faʻapipiʻiina ma aofia ai faiga faʻaaogā, ae na oi latou o loʻo faʻaaogaina mo lenei masini faʻapitoa). O lenei metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo (i le ala, e fetaui foi mo le Windows 10).

Sefe se kopi o avetaavale e faʻaaoga ai le PowerShell

Pau lava le mea e te manaʻomia e toe faʻaleleia ai au avetaavale Windows o le taʻavale lea o le PowerShell e pei o le Pule, faʻatinoina se poloaiga se tasi ma faʻatali.

Ma o nei laasaga tatau i le faasologa:

  1. Sue le Mana o le Mana o le pule. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e amata tapenaina le PowerShell i luga o le mataitusi muamua, ma pe a aliali mai le polokalama i iuga o le sailiga, kiliki i luga-saʻo ma filifili le mea e manaʻomia. E mafai foi ona e mauaina le PowerShell i le "All Programs" lisi i le vaega o "Tools System" (ma toe amataina i le kiliki saʻo).
  2. Ulufale i le poloaiga Oloa auina atu fafo-WindowsDriver -Online -Taulaga D: Driverbackup (i lenei poloaiga, o le aitema mulimuli o le ala lea i le pusa lea e te manaʻo e teu ai se kopi o avetaavale. Afai e le o iai le pusa, o le a fatuina aunoa).
  3. Faatali mo taʻavale e kopi.

I le taimi o le faʻatinoina o le poloaiga, o le ae iloa ai faʻamatalaga e uiga i le kopiina o avetaavale i le faamalama o le PowerShell, ae o le a laveaiina i lalo o igoa oemNN.inf, nai lo igoa o le faila lea e faʻaaogaina ai i le polokalama (e le afaina ai le faʻapipiʻi). E le gata o faila avetaavale o le a kopiina, ae o isi mea taua uma - sys, dll, exe ma isi.

Mulimuli ane, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a toe faʻaofiina le Windows, e mafai ona e faʻaaogaina le kopi na faia e pei ona taua i lalo: alu i le pule o masini, kiliki i luga o le masini lea e te manaʻo e faʻaeʻe le avetaʻavale ma filifili "Faʻafou avetaʻavale".

A maeʻa lena kiliki "Suʻe le sailiga mo avetaʻavale i luga o lenei komepiuta" ma faʻamaonia le ala i le pusa faʻatasi ma le kopi na faʻasaoina - E tatau i Windows ona faia le mea na totoe.