Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia le tele o PDF i le tasi e faʻaaogaina le Foxit Reader

O tagata e masani ona galulue faatasi ma faʻamaumauga i le PDF e masani ona latou feagai ma se tulaga e talafeagai ai le tuʻufaʻatasia o mea o le tele o pepa i le tasi faila. Ae le o tagata uma e iai faʻamatalaga pe faʻapefea ona faia lenei mea i le faʻatinoga. I lenei tusiga o le a matou taʻuina atu pe mafai faapefea ona e faia se pepa mai le tele o PDF e faʻaaoga ai le Foxit Reader.

Faʻalogo i le lomiga lata mai o Foxit Reader

Filifiliga mo le tuufaatasia o faila PDF ma Foxit

Failautusi PDF e matua patino lava le faʻaaogaina. Ina ia faitau ma faasaʻo ia pepa, e te manaʻomia se polokalama faʻapitoa. O le faagasologa o le teuteuina o le anotusi e matua ese lava mai le faaaogaina i tusitala tusitusi masani. O se tasi o gaioiga sili ona taatele i pepa a le PDF o le tuʻufaʻatasia lea o faila i le tasi. Matou te fautua atu ia e faamasani oe lava i ni metotia o le a mafai ai e oe ona faauma le galuega.

Metotia 1: Faʻafesoʻotaʻi ma le lima mea e maua i Foxit Reader

O lenei metotia ei ai ona lelei ma mea le lelei. O se mea tāua taua, o faʻamatalaga uma e faʻamatalaina e mafai ona faia i le free version of Foxit Reader. Ae o mea le lelei e aofia ai le fetuutuunaiga atoa o tusi o le tuufaatasiga. O le mea lena? E mafai ona e tuufaatasia mea o loʻo i faila, ae e tatau ona e taina le faila, ata, style, ma isi mea i se auala fou. Tatou faia mea uma i le faasologa.

  1. Faʻalauiloa le Foxit Reader.
  2. Muamua tatala faila e te manaʻo e fusia. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e taʻalo le kulupu autu i le faamalama o le polokalama "Ctrl + O" pe na o le kiliki i luga o le kene i le ituaiga o se pusa, lea o loʻo i luga.
  3. I le isi, e manaʻomia ona e maua le nofoaga o nei faila i lau komepiuta. Muamua filifili se tasi oi latou, ona kiliki lea o le faamau "Tatala".
  4. Toe fai le mea lava lea e tasi ma le pepa lona lua.
  5. O le iʻuga, e tatau ona e tatalaina uma ia pepa PDF. O le a tofu i latou ma se faʻamau.
  6. O lea e tatau ona e fatuina se pepa mama, lea o le a fesiitaiina faamatalaga mai le isi lua. Mo le faia o lenei mea, i le faamalama Foxit Reader, kiliki i le button faapitoa na matou matauina i le screenshot i lalo.
  7. O se taunuuga, o le ai ai ni tafaʻi se tolu i le polokalama o galuega a le polokalama - tasi le avanoa, ma lua pepa e manaʻomia ona fusia. O le a pei o lenei mea.
  8. A maeʻa lena, alu i le laupepa o le PDF file o lona faʻamatalaga e te manaʻo e te vaʻaia i le pepa fou.
  9. I le isi, kiliki i luga o le pikiapu pipi "Alt + 6" pe kiliki i luga o le faamau ua faailoga i le ata.
  10. O nei gaioiga e faʻaaogaina ai le faʻatonuga i le Foxit Reader. E tatau ona e filifilia nei le vaega o le faila e te manaʻo e lafo atu i le pepa fou.
  11. A faʻamamafaina le fasipepa o loʻo manaʻomia, ia faʻasalaga le 'aufaʻatasi i luga o le komepiuta. "Ctrl + C". O lenei mea o le a kopiina ai faamatalaga filifilia i luga o le laupapa. E mafai foi ona e maka le faamatalaga talafeagai ma kiliki le ki. "Laupapa laupapa" i le pito i luga o le tagata faitau foxit. I le lisi o le matūua, filifili le laina "Kopi".
  12. Afai e te manaʻomia e filifili mea uma o le pepa faʻatasi i le taimi e tasi, e tatau lava ona e taomi i luga i le taimi e tasi "Ctrl" ma "A" luga o le komepiuta. A maeʻa, kopi mea uma i le kilipa.
  13. O le isi laasaga o le faʻaofiina lea o faʻamatalaga mai le laupapa. Ina ia faia lenei mea, alu i le pepa fou na e faia muamua.
  14. Ma le isi, ia fesuiaʻi i le tulaga ua taʻua "Lima". Ua faia lenei mea e ala i le faʻaaogaina o se kulupu. "Alt + 3" poʻo le kiliki i luga o le faʻamaufaʻailoga tutusa i le pito i luga o le faamalama.
  15. O lea e tatau ona e tuʻuina atu faʻamatalaga. Matou te taomi le faamau "Laupapa laupapa" ma filifili mai le lisi o filifiliga filifiliga "Pasita". E le gata i lea, o faʻatinoga tutusa e faia e le kulupu autu "Ctrl + V" luga o le komepiuta.
  16. O le iʻuga, o le a tuʻuina atu le faʻamatalaga o se faʻamatalaga faapitoa. E mafai ona e fetuunai lona tulaga i le na o le tosoina o le pepa. Faʻasala faalua i luga i le kuluma tauagavale, e te amataina le faʻasologa o tusitusiga. O le a e manaʻomia lenei mea ina ia mafai ona toe gaosia le auala (font, size, indents, spaces).
  17. Afai ei ai ni ou faafitauli i le taimi e faʻataʻitaʻia, matou te fautuaina oe e faitau la matou tusiga.
  18. Faitau atili: Faʻafefea ona fai se faila PDF i Foxit Reader

  19. Afai e kopiina le faʻamatalaga mai le tasi pepa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le faʻamatalaga mai le faila PDF lona lua i le auala lava e tasi.
  20. O lenei metotia e faigofie lava i lalo o le tasi tulaga - pe afai o punaoa e leai ni ata eseese poʻo ni laulau. O le mea moni o lena faʻamatalaga e le kopiina. O se taunuuga, e tatau ona e tuʻuina oe lava i totonu o le faila fusion. A maeʻa le faʻasologa o le faʻauigaina o le upu, e tatau lava ona e teuina le iuga. Ina ia faia lenei mea, ia na o le lolomiina o se tuufaatasiga o faamau. "Ctrl + S". I le faamalama e tatala, filifili le nofoaga e teu ai ma le igoa o le pepa. A maeʻa lena, kiliki le ki "Faasaoina" i le lava faamalama.


Ua maeʻa lenei metotia. Afai e faigata tele ia te oe poʻo loʻo i ai faʻamatalaga faʻamatalaga i faila faila, matou te fautua atu ia e faamasani i se auala faigofie.

Metotia 2: Faʻaaoga Foxit PhantomPDF

O le polokalama o loʻo faʻaalia i le ulutala o se faʻataʻaiga lautele o faila PDF. O le oloa e talitutusa ma le Faʻamatalaga na faia e Foxit. O le faʻafitauli sili o Foxit PhantomPDF o le ituaiga tufatufaga. E mafai ona e suʻe fua mo naʻo le 14 aso, a maeʻa ona e faʻatau mai le atoaga o lenei polokalama. Ae peitai, o le faʻaaogaina o Foxit PhantomPDF e fusia ai le tele o faila PDF i le tasi e mafai ona na o ni nai kiliki. Ma e le afaina pe o le a le telē o pepa o faʻamatalaga ma pe oa mea o le ai ai. O lenei polokalame o le a feagai ma mea uma lava. O le faiga lenei i le faatinoga:

Tulei Foxit PhantomPDF mai le nofoaga aloaia.

  1. Faʻasaga le Foxit PhantomPDF muamua.
  2. I le pito i luga pito i luga o le kiliki i luga o le ki. "File".
  3. I le itu tauagavale o le faamalama o loʻo tatala, o le a e vaʻai i se lisi o gaioiga uma e faʻatatau i faila PDF. E tatau ona e alu i le vaega "Fausia".
  4. A maeʻa lena, o le a faʻaalia se lisi faʻaopoopo i le ogatotonu o le faamalama. O loʻo i ai faʻamaumauga mo le fatuina o se pepa fou. Kiliki i le laina "Mai tele faila".
  5. O se taunuuga, o se faamau i le igoa lava e tasi e pei o le laina faʻamaonia o le a faʻaalia i le itu taumatau. Kiliki lenei ki.
  6. O se faamalama mo le faaliliuina o pepa o le a aliali i luga o le lau. O le laasaga muamua o le faʻaopoopo i le lisi ia pepa o le a faʻamalosia atili. Ina ia faia lenei mea, kiliki le faamau "Faaopoopo Failautusi"lea o loʻo tu i le pito i luga o le faamalama.
  7. O se lisi o matāua faʻaʻamau ua aliali mai e mafai ai ona e filifili mai le komepiuta faila faila poʻo se pusa atoa o pepa PDF e faʻafefiloi. Filifili le filifiliga lea e manaʻomia mo le tulaga.
  8. Ma le isi, o le a tatalaina le faamalama pepa o le pepa aloaia. Alu i le pusa lea o loʻo teuina ai faʻamaumauga manaʻomia. Filifili i latou uma ma kiliki le ki. "Tatala".
  9. Faaaogaina o pona faapitoa "Luga" ma "Lalo" E mafai ona e fuafua le faʻatonuga o le faʻamatalaga i totonu o le pepa fou. Ina ia faia lenei mea, ia filifili le faila e manaʻomia, ona kiliki lea o le ala talafeagai.
  10. A maeʻa lena, tuʻu se faailoga i luma o le palota ua faailogaina i le ata oi lalo.
  11. A uma loa mea uma, ona fai lea o le faamau "Liliu mai" i le pito i lalo o le faamalama.
  12. A mavae sina taimi (faʻalagolago i le tele o faila) o le a tuʻuina atu le fusuaga. Faʻaavanoa loa le pepa ma le taunuʻuga. E na o le siakiina ma teu. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le tuufaatasiga masani o ki "Ctrl + S".
  13. I le faamalama e aliali mai, filifili le faila lea o le a tuu ai le pepa tuufaatasia. Taʻu i ai ma taomi le ki "Faasaoina".


I lenei auala na oʻo mai i se mutaaga, o se taunuuga na matou mauaina le mea matou te manaʻo ai.

O auala nei e mafai ona faʻaopoopoina ai le tele o PDFs i le tasi. Ina ia faia lenei mea, e na o le tasi le Foxit oloa e manaʻomia. Afai e te manaʻomia se fautuaga poʻo se tali i se fesili - tusi i faʻamatalaga. Matou te fiafia e fesoasoani ia te oe i faʻamatalaga. Manatua o le faʻaopoopoga i lenei polokalama, e iai foi mea tutusa e mafai ai e oe ona tatala ma faʻasaʻo faʻamaumauga i le PDF format.

Faʻamatalaga: Faʻapefea ona tatalaina pikiala PDF