Faʻapefea ona saini se ata i le Instagram


I ni nai tausaga ua mavae, o ata uma lava na aoina mai i ata pue, lea na mulimuli ane aoina mai pefu i totonu o laupepa, o le taimi nei o le tele o tagata na faʻaaogaina a latou ata uma i le eletise, lea e mafai ai ona teuina ni tusi tetele i luga o se komepiuta komepiuta po o se masini e teu ai fafo. Ae paga lea, o lenei metotia o le teuina o faʻamatalaga e le mafai foi ona mautinoa lona saogalemu atoa, o lona uiga e te ono lamatia le leai o ni ata i soo se taimi. Afai e tupu lenei mea, e tatau loa ona e faʻaogaina le polokalame Magic Photo Recovery.

Filifili se ata matamata

E pei foi i isi polokalame talitutusa, o le Magic Photo Recovery ua i ai le tomai e filifili ai se auala e suʻesuʻeina ai: anapogi ma tumu. I le tulaga muamua, o le a faia se matamata mataʻutia, lea e le tele se taimi, ae afai o le ata ua maeʻa le umi, atonu o le a le mafai e se sailiga suʻesuʻe ona iloa.

I le tulaga lava e tasi, afai na aveeseina ia ata i se taimi umi talu ai, poʻo le faʻasalalauga na faia i luga o le aufaasālalau, ua fautuaina e faia se suʻesuʻega atoa, lea e mafai ai e oe ona toe faʻafoʻi le faila faila. E masani lava, o lenei ituaiga o suʻesuʻega o le a umi se taimi.

Suʻega suʻega

Afai e te iloa pe o a ata o loʻo e sailia, ona mafai loa lea ona faʻaititia le sailiga e ala i le faʻamalamalamaina o le tele o ata o loʻo e sailia, le aso na faia ai, suia pe tapeina. Afai e te le o sailia ni snapshots RAW, ae naʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, faila JPG, PNG, GIF, ma isi, e mafai ona faʻafaigofie le galuega a le polokalama i le aveesea o le siaki mai le "Faila fai RAW".

Uluai maua ata

A o faia le suʻesuʻega, o le Magic Photo Recovery o le a faʻaalia ata o loʻo maua i le ata. Afai o le polokalama e faʻaalia uma ata na e fuafuaina e toe faʻafoisia, e mafai ona e faʻavevesiina le ata, e aunoa ma le faʻatali mo le iuga.

Toto ata vaaia

E sili atu nai lo le mea e ono tupu, o le suʻesuʻega o le a faʻaalia ai se tele o faila faaopoopo e te le manaʻomia. Ina ia faafaigofie ona e mataʻituina, faaaoga le galuega fusi, vaevaeina o faamatalaga i le igoa, lapoʻa ma le aso (fatufatu, faasaʻo pe tape).

Filifili auala e toe faʻaleleia ai

Pe a filifilia uma ata o loʻo manaʻomia ona toe faʻaleleia, e mafai ona e agai atu i le vaega mulimuli o le toe faʻaleleia - o latou faʻatau atu. I lenei tulaga, o le Magic Photo Recovery ua maua ai nisi filifiliga toe faʻaleleia: faʻatau atu i se puʻupuʻu, tusi i se CD / DVD, fatuina se ata ISO, ma fesiitaʻi faʻamatalaga e faʻaaoga ai se protocol FTP.

Laveina o faʻamatalaga faʻamatalaga

O se tasi o itu matagofie o le polokalame o le faʻasaoina o faʻamatalaga e uiga i le auʻiliʻiliga. I lena tulaga, afai e te manaʻomia le taofi le faʻaaogaina o Photo Magic Recovery, ae mulimuli ane e te manaʻo e faʻaauau le mea saʻo mai le nofoaga na e tuʻua ai, oe maua le avanoa e faʻasili atu ai lenei faʻamatalaga i lau komepiuta o se faila DAI.

Mama

  • Faʻatasiga faigofie i se faagasologa faʻafouina o le toe faʻaleleia;
  • O ata e mafai ona iloa e tusa lava pe a uma ona faʻapipiʻi le aufaasālalau;
  • Malosiaga e filifili ai le filifiliga e auina atu i fafo ata na maua;
  • E lagolagosua i le gagana Rusia, ae e tatau lava ona e mafai i totonu o le faatulagaga.

Faʻafitauli

  • Ole tapulaa o le free version, lea e mafai ai ona e mauaina faila, ae le o le latou teuina i lau komepiuta.

I le mea e te manaʻo ai e teuina ata i luga o le eletise (i luga o se komepiuta, moliuila afi po o le fafo), taofi le Polokalame Faʻataʻitaʻi Photo Magic e faʻapipiʻiina i le tulaga - e le masani ona e faʻaaogaina, ae afai e te le toe maua ni ata taua alu i le toe faaleleia.

Faʻamatala se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le Magic Photo Recovery

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

RS Photo Toe Faʻaleleia Wondershare Photo Recovery Starus Photo Recovery Hetman Photo Recovery

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Faʻataʻitaʻiga Magic Photo Recovery o se polokalama faʻa-Rusia faigofie lea e mafai ai e oe ona toe faʻaleleia ata mai le tele o ala o faasalalauga. O lenei meafaigaluega e mafai ona suʻe ai ata na tapeina e pei o se taunuuga o le faatulagaina o masini, ma o se faigofie faigofie e mafai ai ona e le maua le taimi i uluaʻi masaniga ma vave loa ona faigaluega.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000, 2003, 2008
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: East Imperial Soft
Tau: $ 17
Toa: 6 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.7