Faʻafefea ona faʻaulu mai tusi tusi i le Mozilla Firefox browser


Afai e te filifili e fai lau masini autu Mozilla Firefox, e le o lona uiga e tatau ona e toe faʻafouina le upega tafaʻilagi fou. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia mafai ona faʻafeiloaʻi ia tusi tusi mai soʻo se isi lava komepiuta i Firefox, ua lava lava le faia o se faʻataʻitaʻiga faigofie.

Faʻamatalaga tusi ulufale i Mozilla Firefox

E mafai ona faia tusi tusi ulufale i auala eseese: faʻaaogaina o se faila HTML faʻapitoa po o se faiga faʻapitoa. O le filifiliga muamua e sili atu ona faigofie, aua i lenei auala e mafai ai ona e teuina se faʻamaumauga o au tusigāma ma tuʻuina atu i soʻo se masini. O le auala lona lua e fetaui lelei mo i latou e le iloa pe faapefea pe le mananao foi e auina atu i fafo o latou faailoga tusi. I lenei tulaga, o le a faia e Firefox mea toetoe o mea uma.

Metotia 1: Faaaoga se faila html

I le isi itu, o le a matou vaʻai i le faʻatinoga mo le faaulufaleina mai o tusi lakapi i Mozilla Firefox ma le tulaga na e faʻasalalau atu ai i latou mai se isi faʻamatalaga o se faila HTML o loʻo teuina i luga o lau komepiuta.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona auina atu tusi mai le Mozilla FirefoxGoogle ChromeOpera

  1. Tatala le lisi ma filifili le vaega "Faletusi".
  2. I lenei submenu faʻaaoga le mea "Faailoga tusi".
  3. O le lisi o faʻamalologa puipuia i totonu o lenei masini komepiuta o le a faʻaalia, o oe e tatau ona kiliki le ki "Faaali uma tusi tusi".
  4. I le faamalama e tatala, kiliki "Faʻasalaga ma Lagolago" > "Faʻamatalaga mai le Faʻamaumauga a le HTML".
  5. O le a tatalaina le polokalama "Saili"lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le auala i le faila. A maeʻa lena, o tusi uma mai le faila o le a faʻafeiloaʻia loa i Firefox.

Metotia 2: Faaliliuina vave

Afai e leai sou faʻailoga e makaina, ae o le isi mea e faʻaogaina, o le mea e te manaʻo e faʻafeiloaia, faʻaaoga lenei metotia o le faaulufale mai.

  1. Fai laasaga 1-3 mai le faatonuga mulimuli.
  2. I le lisi "Faʻasalaga ma Lagolago" faʻaaoga le vaega "Faʻamatalaina o faʻamaumauga mai se isi suʻesuʻega ...".
  3. Faʻamaoti mai le 'upega tafailagi lea e mafai ona e faia ai le fesiitaiga. O le mea e leaga ai, o le lisi o le upega tafaʻilagi o loʻo lagolagoina mo le ulufale mai e matua tapulaa ma lagolagoina naʻo polokalame sili ona lauiloa.
  4. E le mafai, e faʻamau faailoga uma faʻamaumauga e mafai ona faasee atu. Faʻatau mea e le manaʻomia, tuʻu "Faailoga tusi"ma kiliki "Lisi".

O Mozilla Firefox atinaʻe e faia taumafaiga uma ina ia faigofie ai i tagata faaaoga ona sui i lenei masini. O le faagasologa o le auina atu i fafo ma le faaulufaleina mai o tusi tusi e le o le lima minute, ae o le a maeʻa pe a uma lena, o le a toe maua uma tusi lakapi ua atiae i luga o tausaga i soo se isi lava upega tafaʻilagi.