Major DJ Insanity 3.0.0

I aso nei, toetoe lava o fegalegaleaiga ma musika e tupu faatasi ma le fesoasoani a le tele o meafaigaluega komepiuta. E leai se faʻasalaga o le fatuina o musika o musika e ala i le faʻafefiloiina i se tasi. Mo nei faʻamoemoega, e tele lava polokalame faʻapitoa, e aofia ai Major DJ Insanity.

Le tuufaatasiga o musika

I le amataina o lau lava musika, e tatau ona e ave muamua ni nai musika i le polokalama, lea o le a avea ma faavae. O le a faʻaalia i le pito i lalo o le lau. Mo faigofie faʻalautelega i totonu o le tele o ala, o loʻo i ai se avanoa iinei e faamama ai i latou e tusa ai ma ni mea patino.

A maeʻa ona faʻaopoopo musika i le lisi, e tatau ona siitia atu i le 'upega tafaʻilagi, lea e fai ai le gaioiga ma le faʻafefiloi i le tasi pese.

Faʻaopoopoina Aafiaga

I lenei polokalame, e valu tulaga taua mo le faʻasaʻoina o musika. Faatasi ai ma ia mea, e mafai ona e faʻamalamalamaina le mea e faʻaleleia ai, faʻaleleia o le palapala, faʻaopoopo le faʻalavelave i le leo, faʻamalosia le tali, faʻalogo faʻamalosi ma le toe faʻaaoga.

E tatau foi ona tatou mafaufau i le mea e tutusa ai, ona o lima masani o lenei mea faigaluega o le a fesoasoani i le fatufatuina o se leo uiga ese ma le tulaga ese. O le aano o lana galuega o le faʻaleleia poʻo le faʻavaivaia o nisi o tulaga masani o galu o le galu.

E taua foi le taua o le mafai ona vave saoasaoa pe faatelegese le ala, lea e mafua ai se mea manaia, aua o le leo e faʻaloloa pe faʻapipiʻiina e fuafua lava i le vave o le taʻaloga.

O le isi mea e sili ona taua, o le faʻaaogaina o le ala atoa ma se vaega faapitoa, lea e masani ona faʻaaoga i musika faaeletonika.

Mama

  • Tulaga maualuga maualuga;
  • Tuuina atu tufatufaga.

Faʻafitauli

  • Le le mafai ona faamaumauina le mafuaga o taunuuga;
  • Leai se faʻamalosi.

O se sui agavaa o le vaega o le polokalama mo le tuufaatasia o musika o Major DJ Insanity. O lenei polokalame e tuʻuina atu ai meafaigaluega uma e tatau ai e fatuina ai ni taʻaloga maualuga. Naʻo le toe foʻi mai i tua o le lē mafaia lea ona faʻamaumau galuega faʻatino.

Tikiake le DJ DJ mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faamaumauga faasea Sue lemu PitchPerfect Guitar Tuner Mixxx

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Major DJ Insanity - polokalama e leai se totogi mo le fatuina o ni fatuga e ala i le tuufaatasia o leo leo ma le superimposing of additional effects on them.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: TALI
Tau: Faʻatau
Toa: 7 MB
Gagana: Igilisi
Version: 3.0.0