Itulau numera i Microsoft Excel


Ata faʻasolosolo - o se masani lauiloa i le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga lautele. O loʻo i ai le tele o auala e mafai ai e oe ona suʻe se ata masani i totonu o se ata vali, vali suauʻu poʻo ata i le ituaiga o Van Gogh. I se tulaga lautele, o le tele o fesuiaiga.

O se taatele masani o le fatuina o ata penitala mai atapue. I le taimi lava e tasi, ina ia faia se mea sili ona mataʻutia mai se ata, e le talafeagai le faia o togafiti poto faʻatasi ai ma se faʻataʻitaʻi ata e pei o Photoshop. O lenei liua e mafai ona faia tuusao i totonu o le masini komepiuta - na o ni nai kiliki se kiliki.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fai se ata mai se ata i Photoshop

Faʻafefea ona liliu se ata i totonu o se penitala tusi i luga o le initaneti

E tele punaoa i luga o le 'upega tafaʻilagi lea e faigofie ai ma faigofie ona liliu soʻo se ata i se ata tusi. Faatasi ai ma le fesoasoani a nisi o auʻaunaga, e mafai ona e tusia lelei se ata, ae o isi meafaigaluega e faʻaalia foi se faʻalanoaga e ala i le tuʻuina o le ata i se ata tolu poʻo se ata. O le a tatou iloiloina auala uma o le fatuina o se penitala mai se ata e faʻaaoga ai faʻataʻitaʻiga o punaoa sili ona lauiloa i le initaneti mo faamoemoega talafeagai.

Metotia 1: Pho.to

O lenei faʻailoga e aofia ai le tele o galuega mo le faʻasaʻoina o ata i totonu o le faamalama o le masini. O se filifiliga tuʻufaʻatasi o loʻo faʻamaonia ai le vaega. "Aafiaga Faʻapitoa", e mafai ai ona e faʻaaogaina le gaugalaina i luga o ata. O aʻafiaga ua vaevaeina i ni vaega, ia o se numera ofoofogia ua tuʻuina atu i le tautua. O le ituaiga tatou te manaʻomia, e faigofie ona mate, o loʻo i le ulutala "Art".

Pho.to auaunaga i le initaneti

  1. O le filifiliga a Pho.to e maua ai le tele o fesuiaiga o le aafiaga o se penitala. Filifili le sitaili e manaʻomia ma kiliki i le ata.
  2. Ona faʻaulufale mai lea o le ata i se tasi o ala avanoa - mai se komepiuta, i luga o le fesoʻotaʻiga poʻo mai i lau faʻamatalaga Facebook.
  3. A maeʻa le download, o le ata o le a otometi lava ona faagasolo ma o le a tatalaina se itulau ma le ata maeʻa. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻataʻitaʻia le ata i se mea itiiti e mafai ai iinei, ona kiliki ai lea o le ki e alu e download le iuga. "Faasaoina ma fefaasoaai".
  4. Ina ia lafoina se ata i le komepiuta, ia kiliki i luga o le ata faʻatasi ma le faʻamatalaga. "Download".

O le taunuuga o le auʻaunaga o se JPG-maualuga le maualuga, faia i le faiga e te filifilia. O se tasi o tulaga lelei o le punaoa o se tele o aafiaga: o le fesuisuiai o loo i ai e tusa lava pe o se tulaga foliga foliga tutusa - o se penitala.

Metotia 2: PhotoFunia

O se 'auʻaunaga i luga o le initaneti mo le otometi o le tufatufaina o ata i totonu o isi e faʻaaogaina ai le mamanu mo se siosiomaga patino O ata nei o loʻo faʻaalia i se vaega atoa o aʻafiaga, o le tele o le nofoaga o lau ata i se mea lona tolu. Faatasi ai ma lenei ituaiga, e tele ni filifiliga na faia i penitala vali.

Photofania Online Service

  1. Ina ia liliu lau ata i se ata tusi, kiliki i luga le sootaga oi luga ma filifili se tasi o mea e tutusa. Mo se faʻataʻitaʻiga "Totoina o Penitala" - Faʻamatalaga faigofie mo ata ata.
  2. Ina ia alu e sii le ata i le kiliki o le kiliki "Filifili se ata".
  3. I le faamalama pop-up, faʻaaoga le ki "Sau mai le komepiuta"e faaulufale mai ai se ata mai ia Explorer.
  4. Filifili le vaega e manaʻomia o le ata mo se isi fausaga i lalo o le ata ma kiliki "Vaomatua".
  5. Ona faamanino lea pe o le ata mulimuli o le a lanu pe lanu uliuli ma paʻepaʻe, ma filifili foi se tasi o mea e fai i le soʻo - mea e faʻaaogaina, lanu poʻo le paʻepaʻe. Afai e tatau ai, ia faʻamalo le pusa. "Faʻaiʻuga mataʻutia"e aveese ai le aafiaga o le malepelepe tuaoi. A uma lena kiliki le ki "Fausia".
  6. O le taunuuga e le o toe mamao. Ina ia faasaoina le ata ua maeʻa i luga o le komepiuta, kiliki "Download" i le tulimanu pito i luga o le itulau e amata.

O le 'auʻaunaga e mafai ai e oe ona fatuina ata matagofie mai ata foliga e le mafaamatalaina. E tusa ai ma le au atinaʻe, o le auala e sili atu i le lua miliona images i aso uma, ma e tusa lava pe i ai sea avega, e faʻatinoina galuega ua tofia i ai e aunoa ma ni faʻaletonu ma tolopo.

Vaʻai foi: Auaunaga i luga ole laiga mo le faia vave o ata

I le faʻasalaga, e tatau ona e iloa o nei sauniga uma e lua i le tusiga e lelei uma mo se liua faigofie o se ata i se penitala, ma mo le fatuina o se fatuga fatufatuaʻi. Ma Pho.to, ma PhotoFania faʻatagaina i ni nai sekone ma nai kuki kiliki e fai se mea e semanu e tele se taimi ma taumafaiga e faʻaaoga ai togafitiga faʻapitoa a le ofisa.