Faʻamaumauga Audio Recorder 6.6.8


O le tulafono i le tele o atunuu o le lalolagi o loʻo faʻatautaia faʻavalea le maualuga maualuga o le telefoni poʻo le mea e mafai e le masini Android ona maua. Tagata faʻaoga e faʻaogaina se telefoni po o se laulau e suitulaga ai tagata taʻavale, o lenei tulaga, ioe, le fiafia. O le mea e lelei ai, o loʻo i ai se auala e alu ese ai mai le tulaga. Muamua o le faʻaaogaina lea o faʻamatalaga mai le tusiga talafeagai, o le lona lua o le faʻaaoga lea o le talosaga e faʻamalosia le leo. Matou te fia talanoa e uiga i nei aso nei.

Leo faʻaleleia i luga o le Android

I le amataga, seʻi o tatou faia vave se taimi vave - o le a tatou le taʻua ni masini puʻupuʻu tutoatasi e pei o le AINUR poʻo le ViPER, talu ai o mea na e manaʻomia le faʻatulagaga e ala i le toe faʻaleleia o vaega tolu ma e le galue i luga o masini uma. Taulaʻi atu i ni faʻataʻitaʻiga faigofie e mafai ona avanoa e oo lava i tagata e le masani ai.

Faʻaleleia o le Amplifier Volume GOODEV

Faʻatau-faʻalelei, ae sili atu le faʻatinoina o le faʻaaoga. Faʻatagaina oe e sii le voluma i le 100% luga aʻe o le fale gaosimea, ae na lapatai tagata atiae e mafai ona faʻafanoina le faʻalogo. O le mea moni, e aofia ai le sili atu nai lo le tau le manuia e masani ona leai se uiga.

O tupe faʻaalu faaopoopo, matou te matauina le faʻaalia o le puleaina o le voluma (aoga mo tagata Android 9, o le mea e le suia ai lenei galuega i le sili), e ala i le faateleina o le maualuga o le faitotoʻa ma le mea e maua mai, lea e mafai ai ona faʻaititia le ofuina o failauga. Naʻo le toe foʻi mai - faʻaalia ai faʻalauiloa.

Tikiala le Amplifier Volume GOODEV mai le Google Play Store

Sound Amplifier (FeniKsenia)

O le isi, ae le o se tusi multifunctional e faʻalautele ai le tele o le failauga poʻo le leo i le pulou. Faʻatagaina oe e faʻaeseese le fetuʻunaʻi o le eletise ma maua le tulaga. E pei ona i ai i le fofo muamua, o le maualuga maualuga ua setiina ma le lima.

Faatasi ai ma ona gafatia, o lenei fofo e talitutusa lava ma se oloa mai GOODEV, ae ui i lea e sili atu ona leaga - na o le faʻaaliga o le faʻamatalaga i le tulaga o loʻo iai ma le maualalo o mea maua. O le faʻaogaina, matou te maitauina le faasalalauga i nofoaga uma.

Faʻalogo leo Amplifier (FeniKsenia) mai Google Play Market

Luga maualuga

O lenei polokalame e talitutusa ma mea na talanoaina muamua - e pei o le mataupu i isi leo tele, o le Volyum Up e mafai ai ona e fetuutuunai le maualuga ma maua le maualuga, e pei foi o le seti pito i luga o le pito i tua. E manaia, ae o lenei polokalame e le faʻaalia ai ni lapataiga e uiga i mea faʻaleagaina.

Ole maualuga e ese mai i le tauvaga vagana ai se atinaʻe sili ona lata mai ma lanu, faapea foi le tuufaatasia ma le tagata taalo mai le tagata lava ia e tasi (e tatau ona e faaopoopo i ai). Ia, o le sili atu ona leaga o le faʻalauiloaina o mea uma.

Maua le Volume Up mai le Google Play Market

Volume Booster Pro

Minimalism e le o taimi uma e leaga, lea e faamaonia ai le talosaga lea e faʻaleleia le leo. E leai ni isi mea faaopoopo e ese mai i le kesi mo le faateleina o le voluma ma taʻalo i le fati faʻataʻitaʻi iinei: seti le tau manaʻomia, siaki ma suia, pe a manaʻomia.

Pau lava le mea e foliga mai o se mea itiiti mai le ata pito i lalo, o se lapataiga e sili atu ona lelei le faʻaaogaina o le lipine poʻo failauga i fafo. Ae ui i lea, o tagata atiaeina ua latou solia a latou lava mataupu faavae e ala i le faaopoopoina o faasalalauga i le Volium Booster Pro, lea, e ui i lea, e le faalavelave i le faaaogaina o le Volume Booster Pro mo lona faamoemoega faamoemoeina.

Maua le Booster Pro mai le Google Play Store

Volume Booster Plus

O le igoa o lenei talosaga e le o se mea muamua lava, ae o tagata atiae e sili atu nai lo le tauia mo le leai o ni mafaufauga gafatia. Muamua, o loʻo i ai le faʻaoga sili ona tulaga ese ma matagofie o mea uma na tuʻuina mai i le lisi o nei aso.

Lona lua, o le pulea faigofie ma le le faʻaogaina o se komi e faʻaigoaina o se puʻupu o le puleaina o le volume ma se mea e faʻaaogaina ai se mea e faʻaaogaina. O mea ofoofogia, matou te matauina le faʻalauiloa vave o le 'au fai musika; afai ei ai nisi oi latou, o le kilikiina o lenei ki o le a faʻailoa ai le faʻavasegaina o le filifiliga o filifiliga filifiliga. O faʻasologa o le Volume Booster Plus o loʻo faʻasalalau ma aveesea mai le manatuaina i luga o le firmware ma se pule o galuega mamafa.

Maua le Booster Plus Volume mai le Google Play Store

Faaiuga

Matou te tilotilo i fofo sili ona lauiloa mo le faʻateleina o leo i masini Android. I le faaputuputuina, matou te maitauina e ui lava e foliga mai o le tele o nei talosaga i le Faleoloa Taʻaloga, o le tele oi latou o ni tui o oloa o loʻo lisi atu i luga.