Faʻapipiʻiina o Viber i luga o fausaga eseese


Faʻasili - fomaʻi poʻo faʻaoga e faʻaaogaina ai le tele o aafiaga i ata (laulau). E faʻaaoga faʻamalosi pe a toe faʻaaogaina ata, e fatu ai le tele o faʻamatalaga tusiata, faʻamalamalamaga o aafiaga, faʻalavelave pe faʻafefe.

O faʻamau uma o loʻo i ai i le lisi faʻatulagaina o polokalame ("Filu"). Fetuunaiga na tuʻuina atu e isi tagata e atinaʻe vaega-tolu e tuʻuina i se isi poloka i le lisi e tasi.

Faʻatulagaina o le filiga

O le tele o filiga o loʻo i totonu o le faʻailoga o le polokalama faʻapipiʻi, i totonu o se failautusi Plug-ins.

O nisi o vailaau e faʻapipiʻi faʻaopoopoga ei ai a latou lava atinaʻe ma tele galuega faʻatino (mo se faʻataʻitaʻiga, Nik Collection) e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o se isi pusa i luga o le faila malo. O ia ituaiga filiga e tele lava ina totogi ma e masani ona faʻaaogaina le tele o punaʻoa.

A maeʻa ona suʻe ma maua mai le faamama, e mafai ona maua ni ituaiga faila se lua: saʻo le faila faila i le faatulagaga 8bfpoʻo le faʻapipiʻi exe faila O le vaega mulimuli e mafai ona avea ma faʻamaumauga masani, lea, pe a faʻalauiloaina, e le mafai ona faʻapipiʻiina i se nofoaga maoti, ae sili atu i lena mea mulimuli ane.

File 8bf e tatau ona tuʻu i totonu o se pusa Plug-ins ma toe faʻafouina Photoshop peʻa faʻavaeina.

O le faʻapipiʻiina o le faila na faʻalauiloaina i le masani masani, mulimuli ane e tatau ona e mulimuli i musumusuga a le faʻapipiʻi. I le tele o tulaga, e mafai ona e filifilia se nofoaga e faʻaeʻe ai le faamama.

O faʻapipiʻi tuʻuina o le a faʻaalia i le lisi. "Filu" pe a uma le faʻafouina o le polokalame.

Afai e le oi ai le faamama i le lisi, atonu atonu e le fetaui ma lau ata o Photoshop. E le gata i lea, o nisi masini e tuʻuina atu e fai ma faʻapipiʻi e tatau ona faʻafeiloaʻiina lima i le faʻailoga pe a uma ona faʻatulagaina. Plug-ins. E mafua lea mea, e pei ona taʻua i luga, o le faila o se faila faigofie e aofia ai se faila faila ma nisi faila (faila a le gagana, faʻatautaia, faʻapipiʻi, tusi lesona).

O le mea lea, o faʻamau uma i Photoshop ua faʻapipiʻi.

Manatua pe a sii mai le filiga, aemaise i le faatulagaga exe, o loʻo i ai se avanoa e maua ai ni siama i le ituaiga o se siama poʻo se faʻatau. Aua e te siiina mai faila mai masini masalosalo, ma aua neʻi faʻamaonia Photoshop faʻatasi ma filiga e le manaʻomia. E leai ni faʻamaoniga o le a le feteenai le tasi ma le isi, mafua ai le tele o faafitauli.